Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Magneti Marelli ME 110 TE Chip Box Arıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Volk02

Merhaba arkadaşlar

Giulietta 1.4 MA 170 hp aracım için başlıktaki box ürününden alacağım. Yurtdışından almadan evvel foruma sorayım dedim. Elinde olan varsa ya da yurtiçinde bi yerlerde satılan bi yer varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Saygılar..

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La Meccanica Delle Emozioni 🏁

E.Ç.M. (MiTongin)

Merhabalar. Kemal kardesimize yazmisin ama çok yogun calistigi icin bakamamisdir. Urun duruyor hala ben biliyorum :) sizin icin nokta atisi olur. Yurt disindan 1.600 tl denk gelir. Extra kumandasisa mevcut. 0 stock 1 performance 2 race tusu  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Volk02

Merhaba abi

Evet alisto özelden yazdı bi link verdi sağolsun ve sanırım en ucuzu bu ve 390 eur kumandasıyla. Vergisiyle 1500 ü buluyo belki de aşıyodur hatta :)

Kemal abiden haber bekiyoruz madem. Azıcık da indirim yapsın hemen alayım yoksa bu N modundaki turbo lag beni çok mağdur ediyo :)

Volk02

Arkadaşlar bir de şunu sorayım

Giu 1.4 MA aracı hiç başka muadil sayılabilecek bir araçla bilinçli olarak roll de ya da yolda otobanda doğaçlama olarak denk geldiğin de deneyen oldu mu ?

Öyle uçan kaçan birisi değilim ama kaşınan olursa kaşımak isterim elbette :) Hiç deneme şansım olmadı aldığımdan beri bigün karşıma çıkarsa neler olabileceğini az çok kestirebileyim diye soruyorum :)

Var mıdır Alfistilerin elinde çeşitli doneler ?  :)

Gouki

Done yok ama şöyle bir forum kuralımız var:

B-2 Onu geçtim, bunu geçtim, şöyle yanladım, böyle gazladım gibi göndermeler yapmak yasaktır. Yöneticiler tarafından görülen bu tip mesajlar haber verilmeksizin silinecek ve mesajı atanlar uyarılacaktır. Gerekmesi durumunda üyelik silinecektir.

Bu nedenle rica ediyorum gazlama muhabbetini bu forumda yapmayalım.

Volk02

Anı bölümünde bu tip mesajlar var da o yüzden şey ettim :)

Tamamdır

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
Anı bölümünde bu tip mesajlar var da o yüzden şey ettim :)

Tamamdır

Merhabalar sanırım bana ulaşmaya çalışıyormuşsun:) Modül hala duruyor hatta şu an İstanbulda. Ben sana numaramı yazayım sen müsait olunca beni ararsın.

05073096837
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Volk02

Magneti Marelli box takıldı sorunsuz çalışıyor. Araç kabuk değiştirdi resmen. Hem D hem N modunda :)

Boxun ilk sahibi Kemal abiye,
Şimdiki sahibi Engin abiye,
Ve montaj sırasında yanımızda bulunan  her bişeye elini atıp kendi aracıymış gibi ilgilenen Gökhan abiye veaynı şekilde tekrar Engin abiye sonsuz teşekkürler :)

Araca ilk yapmak istediğim uygulama box uygulamasıydı ve sadece marelli box bakıyordum novitec bile takmayacaktım. Bu isteğim biraz  şansım biraz da adı geçen abilerimle gerçekleşti :)

İlk etapta bizleri çok uğraştırıp arıza ışığı falan yaksa da sonunda her şey halloldu ve tecrübeli ağızlar tamamdır dediler :)

Birkaç denemeden sonra istenen sonuç alındı ve mutluyuz mesuduz güzel bi akşamdı :)

Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Sıra diğer uygulamalarda :)

Gouki

Hayırlı olsun. Aracınızın konusunu bekliyoruz.