Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

park ederken radyatörü patlatmak

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ee1122

merhaba arkadaşlar, ben de geçen hafta yaşadığım ilginç bi olayı paylaşayım dedim...
aracımı sabahleyin her zaman park ettiğim bi yere önden park ederken, malumunuz yüksek kaldırıma tamponumun ucunu hafifçe tıklattım...şimdiye kadar da belki 50 kere o şekilde çarpmışımdır tamponu,sonuçta hepimiz çarpabiliriz..
neyse, arabadan indiğimde ne göreyim, bizimkinin suyu gelmiş resmen
açtım kaputu bi baktım,radyatörün altından şarıl şarıl akıtıyo. hortum vs. patlamıştır diye düşünürken,çekici ile aldık götürdük servise, radyatörün bir kenarındaki plastik kazan komple kırılmış. ve inanır mısınız tamponda çizik bile  yok desem yeridir...
müteakiben kaskoya beyanat vermeler vs...yeni radyatörümüze kavuştuk şimdi.

Dentist

Çok geçmiş olsun.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Passione

Geçmiş olsun artık daha dikkatli olacagınız kesin
"centocinguantanove"

alfa146

geçmiş olsun, artık kaldırımlara yanaşmazsınız fazla.

cem meric

geçmiş olsun...

ATA

Değdirmeyin tamponu =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ee1122

teşekkür ederim sağolun
bu arada radyatörün monte edildiği yerde önceden oluşmuş bi gerginlik warmış sanırım,ondan küçük bi darbeyle kırılmış olabilir dediler...

XETRaM

Geçmiş olsun..
Bende babamın eski arabasının benzin deposunu oynatmıştım yerinden geri geiri gidip kaldırıma girince.. Hala nasıl olduğunu anlayamadm :p

gkalagan

geçmiş olsun

AlfistiKerem

Çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun...

zaferisgoren

Ben gecen hafta, oldukca hızlıyken, cok ama cok buyuk bir kasisi (Bir metre eninde,tepecik)onceden gormemişim. Gorur gormez frene asıldım ama on tampon kasise sert vuracak diye bırakmak zorunda kaldım.

Arabam o hızla havalandı ve once burnu alcalarak, güm diye yere vurdu, sonra ön ve arka lastikler yere degdi. Cigerlerim dağlandı tabii.. Belediyeye saydırdım.

Kaldırıp baktık maasallah altta hicbir problem yok.
Pek zayıf degilmiş anlaşılan.