Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfanın gücü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Bende ufak bi anımı paylaşayım dedim:) Bu olay geçtiğimiz yaz ağustos aylarında cereyan etti. Olay 2 kısımdan oluşuyor. 1. kısmı şöyle: Bilenler bilir İzmir Selçukta Pamucak sahili var. Ege'nin en uzun kumsalı orda. Geceleri çok sakin bi yerdir kafa dinlemek için birebir araba denizin dibine kadar girebiliyor. Tabi bu kadar kumsalın bi dezavantajı da var o da arabanın kumlara batması:) Bu benim başıma geldi:) artık salaklığıma denk geldi batırdım arabayı kuma. Çıkartamadım, bi kaç denemeden sonra iyice battı kuma hatta bi kaç kişi geldi gitti o ara yok yok ben çıkarım dedim alfayla batti dedirtmem dedim.( ama içimden):) Ama en sonunda anladım ki fena batmışım kaçışı yok. 2000 model bi Ford Mondeo geldi 2000 motorlarından, bağladık arabayı çıkartırıyoruz derken ip koptu. Araba epey zorlandi, ileri geri derken 15 dakika falan uğraştık. Sonunda çıktı. Bende arkadaşlara teşekkür ettim gittiler.
       Olayın ikinci kısmı ise şöyle oldu. Kaderin cilvesi herhalde 1 hafta sonra ben gene aynı mekanda iken bu sefer bi tane dacia logan mpv batmıştı ama ne batmak birazda kafaları iyiydi arkadaşların ön tekelerlekleri gözükmüyordu resmen. Arabayı çıkartmak için uğraştıkça batırmışlar arabayı. Bağladık arabayı birisi Dacianın oturdu şoför koltuğuna. Ben asıldım araba epey geldi o girdiği çukurdan çıktı. Ama sonra bir daha asıldım ip gene koptu. Adamlar tekrardan bağlıycaktı ama sonra şoför koltuğundaki bağırdı abi el freni çekik kalmış diye:) hani araba o halde çıkarmış Alfa onu oradan sonra el frenini indirince zaten çorap söküğü gibi geldi dacia. Sonra vay abi bu ne ya böyle kaç motor bu araba 3000 motor mu gibilerinden araba iltifatlara maruz kaldı. Benimde hafif göğsüm kabarık şekilde iltifatları kibarca kabul edip oradan ayrıldım:) O an benim için arabamdaki özel anlardan birisidir. Helal olsun dedim o 155 beygire:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Beygirlere helal olsun,debriyaja Allah rahmet eylesin
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

dnr1

muhahahhha..bende çok girerim kumsala..size bir püf nokta..rolantiyle kalkın..batmazsınız..birazcık tıtrer ama batmaz
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

Tolga033

Bizim alfa canavarda mondeo can çekişmiş belli ,