Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: admin@alfistiturkey.net

Alfisti Turkey Sticker'ı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

teflontawa

hehe tekrar söylüyorum yapılan işe saygım var amma velakin  :)mafya sticker yapıştırıcak olsaydım bütün arkadaşlarım gibi 306 GTI alırdım ki kanıma giremediler bile.
Varsa AlfistiTurkey tabii ki  :alfisti:
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

Gouki

Tamamdır, adresinizi bana özel mesaj ile gönderin lütfen.

Gouki

@Zafer hocam, Serdar bey, Fatih bey

Sticker'ları bugün Ptt ile gönderdim.

may-alfa

Özgünüm benim sticker ayrıldı mı?  >:D
Mehmet Arif

Gouki

Tabi ki abi ama Juke Muke olmasın sakın :)

may-alfa

Alıntı yapılan: Gouki - 07 Mayıs 2013, 20:49:05
Tabi ki abi ama Juke Muke olmasın sakın :)
Benim oğlan o konuyu yerinde kapattı.  :))
Nissan bayisinin içinde "Alfa istiyorum, Alfa Mito" diye bağırınca, direk terk edildi.
Mito olmadığını görünce bakalım ne yapacak  :))  :))
Mehmet Arif

Gouki

egeozal1

Abi bende sticker istiyorum. Ancak ne şartlarla gönderirsiniz bunları bir konuşabilir miyiz nasıl geliyor? Sticker için bir şeye para ödüyor muyuz?( özelden konuşalım abi)

ozGur

Özgün Bey ben de istiyorum sticker  :yukari-ok:   ama kargoya gerek yok sanırım ankarada olduğumuz için uygun bi vakitte buluşup alabilirm sizden ?

Gouki

Kargo 7-8 lira tutuyor boşu boşuna bu yüzden postaneden yolluyorum herhangi bir ücret ödemiyorsun Ege.

Özgür bey benim evim Kolej'de iş yerim Söğütözü'nde siz ne taraftasınız? Uygun bir yer&zamanda halledebiliriz.

ozGur

Alıntı yapılan: Gouki - 07 Mayıs 2013, 22:09:40
Kargo 7-8 lira tutuyor boşu boşuna bu yüzden postaneden yolluyorum herhangi bir ücret ödemiyorsun Ege.

Özgür bey benim evim Kolej'de iş yerim Söğütözü'nde siz ne taraftasınız? Uygun bir yer&zamanda halledebiliriz.

cuma günü mesai saatleri içerisinde söğütözüne gelir alırım o zaman size de uygunsa :)

Gouki

Tamamdır, Türkiye Petrolleri'ndeyim.

egeozal1

Alıntı yapılan: Gouki - 07 Mayıs 2013, 22:09:40

Abi anladım postaneden nasıl teslim alacağız ilk olacak malum çok bilgim yok :) yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim abicim

Gouki

Adresine gelecek posta kutunuza bakman yeterli.

egeozal1

Alıntı yapılan: Gouki - 07 Mayıs 2013, 22:34:05
Adresine gelecek posta kutunuza bakman yeterli.
Sağolasın abi ben sana bir ara özelden adresi yollarım sana zahmet gönder elindeki her çeşit bana uygundur kırmızı 147 ye ne güzelse ondan yolla abim bu arada kaç günde teslim ediliyor abi? :))

Gouki

:D üzgünüm tek çeşit tek renk var. 3,4 günde gelir.

egeozal1

Alıntı yapılan: Gouki - 07 Mayıs 2013, 23:02:34
:D üzgünüm tek çeşit tek renk var. 3,4 günde gelir.
Stok ne zaman çoğalır abi :D  renk olarak ne var?  :alfisti:

teflontawa

Özgün bey sticker elime ulaştı :haydi:   .Çok teşekkür ederim.  yoncalarimiz da gelince  güzeeelce parlatalim alfa'mizida millet 156 görsün :alfisti:
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

sntrkomer

Abi bi sticker da ben alsam :-[

Gouki

Alıntı yapılan: teflontawa - 14 Mayıs 2013, 14:18:15
Özgün bey sticker elime ulaştı :haydi:   .Çok teşekkür ederim.  yoncalarimiz da gelince  güzeeelce parlatalim alfa'mizida millet 156 görsün :alfisti:

Geri dönüş için teşekkür ederim, fotoğrafları bekliyoruz :)

Alıntı yapılan: sntrkomer - 14 Mayıs 2013, 14:57:14
Abi bi sticker da ben alsam :-[

Ömer bana adresini özel mesaj ile gönderebilir misin ?

redromeo156

arkadaslar bende ıstıyorum  :(
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Gouki

Gökhan bey adresinizi bana gönderebilirsiniz.

antihero

bana da ayırın bir zahmet:)
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Gouki