Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Sticker'ı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

Yayında,yapımda,masrafları karşılayanlara bende teşekkürü borç bilirim. Teşekkür ederiz. :alfisti:
Ama yukarıda iletilerde de yazılmış,eğer bir hesap vs. gibi bir şey olursa her sene belli zamanda benimde çorbada tuzum olsun isterim.

ATA

Özgünüm elletine uğraşlarina sağlik...

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Baskan

İllere tek kişiye gönderilse o kişi dağıtsa süper olur. (ekstra birçok kargo,posta vs uğraşılmaz..) Ayrıca Alfistiturkey kumbara hesabı açılsın 5-10 neyse atalım kumbaraya faydası olur.

Adza

1 Temmuz'da Bursa buluşmamız var. Bana gönderirseniz gelen arkadaşlara veririm :)

sarpgrey

Arkadaşlar bana da göndermeniz mümkün mü? Alfisti cikartmasini gören insanlar, oylesine alfa Romeo almadigimizi anlasın.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Samet89

Bu kez ben iki adet istyorum biri kendime diğeri enişteme:) kısmetde carsamba günü muzaffer abinin 147 blackline nı almaya gidecegiz

Şeytanın en büyük oyunu belkide olmadığına inandırmaktı.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu kez ben iki adet istyorum biri kendime diğeri enişteme:) kısmetde carsamba günü muzaffer abinin 147 blackline nı almaya gidecegiz

Şeytanın en büyük oyunu belkide olmadığına inandırmaktı.

Güzel haber  :yukari-ok:

Şimdiden hayırlı olsun 2 taraf içinde sevindim :D

FB10ur

Istanbulda isteyen arkadaşlar olursa bende 4-5 tane sticker var özgünüm verebildiklerime ben veririm kalanı sende :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

wolkanw

FB10ur merhaba 1 Ad. bana gönderir misin. Gereken neyse yaparım.

FB10ur

Wolkanw istanbuldaysanız ortak bir noktada buluşup verebilirim

Gouki

Sticker isteyen üyelerimiz lütfen bana özel mesaj ile adreslerini göndersinler.

Ugur55

Özgün sticker geldi kardesim.akşam iş çıkışı hemen giuliettama bunu yapıştıracagım bakalım. Emeğine sağlık çok tesekkurler. :alfisti:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

fethiparisa

Sticklerdan taze alfisti olarak kendim için bir de ilçemde  (Bursa/İnegöl) alfistiturkey ile henüz tanıştırdığım bir arkadaşım için 2 adet alabilmemiz mümkün mü acaba ?Hatta birer tane de yedek alabiliriz eğer elinizde hala fazladan var ise. :alfisti:

156 lar stickersız kalmasın ;)

gezegen87

cok hos bi goruntu guzel olmus emege saglık :alfisti:

ealprsln

sticker bugün elime geçti.
teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

wolkanw

You are not allowed to view links. Register or Login: Özgün stickerlarım geldi ellerine sağlık çok teşekkür ederim. Hafta sonu temizliğimi yapıp yapıştırıcam  :alfisti:

av.can

sticker dün elime geçti. Çok çok teşekkürler. benim camlar filmli içeriden gözükmez diye ön cama yapıştırmayı düşünüyorum. Yapıştıranlar foto atsınlar da görelim :serefe:
06 AV 483 -- 145 BOXER

Alfadanadam

Her zamanki stickerdan ise zaten dışarıdan yapıştırılıyor :)

wolkanw

Sticker dışarıdan yapılıyor :)

Adza

Hidalgo19

Bende stickera talibim. Nasil aliyoruz ?

av.can

:) o zaman sorun yok fırsat bulamadım henüz en kısa zamanda yapıştırıp paylaşıyorum
06 AV 483 -- 145 BOXER

Turaç Karakuş

İlk mesajımın sticker istemek olması ne kadar enteresan :)) Ben de istiyorum Mersin'deyim..
2005 Ar 156 1,6 t-spark

Adza

Tuncer Abi' nin GTV
:alfisti:

Adza

Ertuğrul' da bir Mito yakaladık, sahibi bayan baya ilgili çıktı sticker isterim dedi.