Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Sticker'ı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Mesai saatleri dışında genelde abi, evim Bağlar Caddesi'nde.

oguzhansek

You are not allowed to view links. Register or Login
Mesai saatleri dışında genelde abi, evim Bağlar Caddesi'nde.
Vay benim bekarlığımda esatta geçti başçavuşta kardeşim.. Bağların ne tarafındasın? Telefonu pm atarsan bu hafta iş çıkışı ineyim o tarafa şu an yıldızdayım..
2002 156 SS

Gouki

Tamamdır abi: 0533 810 08 11. Bağlar ile Başçavuşun birleştiği yerdeyim :)

oguzhansek

Tamamdır abi: 0533 810 08 11. Bağlar ile Başçavuşun birleştiği yerdeyim :)
Tamamdır kardeş bu hafta içi geleceğim mutlaka.teşekkürler şimdiden :D
2002 156 SS

Gouki

Abi sen yoğunsun, miniğinle ilgilen. Ben sana uğrar bırakırım. Sen hiç gelmekle uğraşma.

oguzhansek

Abi sen yoğunsun, miniğinle ilgilen. Ben sana uğrar bırakırım. Sen hiç gelmekle uğraşma.

kardeş benim ev de iş yeride yıldızda. yani şu an esat tarafında değilim. birkaç güne inmeye çalışırım ama olur da sen bu taraflardan geçersen 05337641853 telefonum.
2002 156 SS

OzgurMR

Sticker alınır  :D Hatta yonca  :clover: ve Volkan Bey'in aracındaki sadelik ve ufaklıkta İtalya bayrağı da arıyorum...
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

rcpydmr

Merhabalar banada sticker ve yonca lazim ne yapmam gerekiyor
74 BU 007

enginpolatt

bende alabilirmiyim izmirdeyim

enginpolatt

Aynen izmir ve çevresi stickerlari benden temin edebilirsiniz.
Bende alablirmiyim elinizde kaldiysa

bogachan1881

Öncelikle merhaba. Ben aranızda yeniyim 94' 164 super turbo v6 sahibiyim. Aracım klas olduğundan pek dış görünüsüyle oynamıyorum. Oynamak 164'e ihanettir zaten. Onun için bu stickerdan istiyorum. İletişime geçersek sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Gouki

Boğaçhan bey aramıza hoşgeldiniz. Adresinizi bana özel mesaj ile gönderirseniz sticker yollayabilirim. PTT ile mektup olarak göndereceğim için mümkünse ev adresiniz olsun.

koray_16_

merhaba arkadaslar bu alfısiti  stiker için yardımcı olabılecek bır arkadas varmı fiyat ve kimden nerden alaabilirim

Gouki

merhaba arkadaslar bu alfısiti  stiker için yardımcı olabılecek bır arkadas varmı fiyat ve kimden nerden alaabilirim

Bana adresinizi yazarsanız sticker gönderebilirim.

tolgahan_

Bende yazarsam banada yollar mısın?? :)

Gouki

Tabiki.

Tekrar hatılatmak istiyorum. Sticker ücreti yok. Kargo ücreti yok. Ptt ile mektup olarak gönderdiğim için size ulaşması 10 gün kadar sürüyor.

tolgahan_

Süre önemli değil. Tekrar tesekkurler.

koroglubrk

Bende adres bilgilerini yolladım şimdi. Tesekkürler :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

FB10ur

İstanbul'da olan arkadaşlar bendede alabilirler sticker

Kibitzer

Ben de isterim yeni sticker :D

tolgahan_

Yeni sticker nasıl bilmiyorum bülent abi 156 varken hediye etmişti bir tane saolsun. Kırmızı el yazısı You are not allowed to view links. Register or Login. Aynısını değiştimi acaba??

tolgahan_

Tabiki.

Tekrar hatılatmak istiyorum. Sticker ücreti yok. Kargo ücreti yok. Ptt ile mektup olarak gönderdiğim için size ulaşması 10 gün kadar sürüyor.
kardeşim teşekkür ederim sticker ulaşmış evden haber geldi. Şu an izmir'deyim sakarya'ya döner dönmez hemen yapıştırıp resimleyip yollarım.

Gouki

Ben teşekkür ederim Tolgahan bey. You are not allowed to view links. Register or Login

Murad

Abi bende sticker alabilir miyim? :)

Gouki

Abi bende sticker alabilir miyim? :)

:D :D Feda olsun.