Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Sticker'ı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sbk0655

Ozgun bende yeni bir tane istiyorum , ayirmayi unutma.

ugur_1903e

tayfun

Özgün iki ay önce ev adresimi pm gönderdim ama malesef gelmedi. Varsa ısrarla istiyorum arkadaş️ yeni alfa'ma yapıştırıcam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gouki

Ben bitti sanıyordum ama 35 tane daha varmış.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login ve diğer sticker isteyen tüm dostlar, bana adresinizi özel mesaj ile gönderebilir misiniz?

You are not allowed to view links. Register or Login Tayfun'um kusura bakma :( Tekrar adresini özel mesaj ile yollarsan göndereyim hemen.

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login
Ozgun bende yeni bir tane istiyorum , ayirmayi unutma.

Tamamdır abi.

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login abi banada ayırabilir misin geleceğe yatırım adına :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login abi banada ayırabilir misin geleceğe yatırım adına :D

:) tamam kardeşim.

mertcancagla

You are not allowed to view links. Register or Login Özgün abi banada bir tane ayırır mısın?

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login Özgün abi banada bir tane ayırır mısın?

Tabi kardeşim.

legolas

Özgün Selam,

Bana da zamanında yollamıştın, ama bir türlü ulaşmadı.
Sana özel mesaj da atamıyorum maalesef,izin vermiyor.

Tekrar yollar mısın elinde varsa

Gouki

Hemen adresinizi yazar mısınız özel mesaj ile. Şu anda özel mesajda bir hata olmaması lazım. You are not allowed to view links. Register or Login

legolas

Hemen adresinizi yazar mısınız özel mesaj ile. Şu anda özel mesajda bir hata olmaması lazım. You are not allowed to view links. Register or Login

Evet doğru düzelmiş, gönderdim teşekkürler.

rain man

Özgün Bey merhabalar. Varsa elinizde benim de edinebilme şansım var mı?
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Gouki

Özgün Bey merhabalar. Varsa elinizde benim de edinebilme şansım var mı?

Öm ile adres lütfen.

mhmtmcn

Bende istiyorum haftaya halı saha maçına getirebilir misin? Q2 ye yakışır birşey olsun.

blueoyester

merhaba özgün bey elinizde stiker kaldıysa alabilirmiyim acaba.
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

MuRaT34

istanbul anadolu yakasında elinde varsa alabilirim.

yada bana yazı fontları veya vektörel çizim olan varsa elinde iletirse ben kendimde yaptırabilirim.

Gouki

merhaba özgün bey elinizde stiker kaldıysa alabilirmiyim acaba.

Adresinizi özel mesaj ile gönderir misiniz? Ptt ile mektup olarak göndereceğim için lütfen ev adresi olsun.

Gouki

Beyler benden sticker talep eten herkese gönderdim. Lütfen biraz daha sabır. Devletin neyi düzgün ki postası hızlı çalışsın.

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login  sana tamamen katılıyorum abi :serefe:

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

fevkalbeser12

Geçenlerde Kore'den birşey sipariş ettim. 4 günde Selçuk'a geldi. 3 gün kendisini Selçuk postanesinde misafir ettiler.  Daha sonra 2 km yolu 3 günde geldi:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ademirtas

selamlar,

elinizde sticker kaldı mı acaba  ?
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

Gouki

Evet var. Ev adresinizi (evet iş değil mümkünse ev) You are not allowed to view links. Register or Login adresine gönderirseniz yollayabilirim.

kaan_ist

Evet var. Ev adresinizi (evet iş değil mümkünse ev) ozgunYou are not allowed to view links. Register or Login.com adresine gönderirseniz yollayabilirim.

Adimi gordum sabirsizlikla beklemekteyiz.
Tesekkurler You are not allowed to view links. Register or Login

ugur_1903e

ortalama kaç günde gelir acep bizim stickerlar. ptt ye hiç güvenim yok, en azından gider sorarım geldi mi diye.