Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sakınan Göze Çöp Batar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XETRaM

Yorum yok!
Ve resmi çekilen alanda su an 1-2 araba var. Kocaman alan bomboş..

Register or Login" border=0>

Alfisti147

İlk gördüğümde resmen tüylerim diken diken oldu Ben de çok sakınıyorum böyle durumlardan inşallah o çöplerden biri beni bulmaz!

n/a

bu kadar olur yaa. bir de dibine kadar gelmiş. maksadı ne adamın anlamıyorum.

cuneyt

Benim eski deponun orda komsum vardi oda boyle yapiyordu hep. Damacanalari bu sekilde istifliyorlardi. Bu arkadasta olabildigince dukkanina paralel park etmeye calismis.

onur06

bence bu sana acıkca bı gozdagı arkadsım onlemını kendın almalısn ve bence bos baska bı alana park etmelısın bıdahakı sefere bu kadarla kalacagını bı garantısı yok...

KAKIRMAN

Hay bin kunduz. Bir durum yoktur inşallah. Ne yapacağız yani arabayı park ettikten sonra yanımızda arabayı kollasın diye bekçi mi çalıştıracağız?
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

GONENC

Bi arkadaşından yardım isteyip gidip tam arkasına sıfır çekiceksin başka bir arabayı.
çekip gidiceksin 3-5 saat...
dönünce de o yogilerle kapışmayı göze alıcaksın ama

admin

Seneler önce bir cuma akşamı, apartmanın park yerinde dükkan sahiplerinden birinin aracı vardı. Epey bir laf dalaşından sonra, adam ikna olmadı tabi. Bende arabamı öyle bir park ettimki, ne araç çıkabiliyor nede sürgülü demir kapılar açılabiliyordu. Kilit vaziyette. Ve evden ayrıldım, pazar günü akşam döndüm ve tabi aynı durum, araç çıkamamış.

En güzel tarafı bir daha yerime park edemediler.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Alfadanadam

quote:

Seneler önce bir cuma akşamı, apartmanın park yerinde dükkan sahiplerinden birinin aracı vardı. Epey bir laf dalaşından sonra, adam ikna olmadı tabi. Bende arabamı öyle bir park ettimki, ne araç çıkabiliyor nede sürgülü demir kapılar açılabiliyordu. Kilit vaziyette. Ve evden ayrıldım, pazar günü akşam döndüm ve tabi aynı durum, araç çıkamamış.

Tam sana göre bir çözüm :))

alfistahakan

Kamyon şöförü aklı sıra artistlik yapmıış.Ben lüx arabaya böyle dibine kadar yanaşırım diye.
Hakan
Forever Alfa

Dentist

quote:

İyi ki başın belaya girmemiş Hüseyin.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

n/a

Yemin ediyorum, tam kavgalık bir durum..

onr

Üzerinde adı yazan firmayı arayıp kamyonun plakası ile birlikte tehlikeli araç kullanığı vs. tarzında bir şikayet yapardım ben olsaydım.
Ne kadar çok dangalak türedi son yıllarda ya..

agucba

Tuğrul bey, aslında sizde de biraz hata var. Belirlenmiş olan park yerinin dışına bırakmışsınız Alfa'yı.

///////////////

Sportivo

Tam C4 bombalık
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

KAKIRMAN

quote:

Tam C4 bombalık

Yaw yazılanları okuyunca artık genlerimizde kesin vahşilik olduğuna kanaat getirmeye başladım.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

patricius13

Ben olsam bu kamyoncu milletiyle uğraşmam her an arabanıza yada size zarar verebilirler bence bir sıra daha sağa park ederim alfamın cildine zarar gelmesin diye

XETRaM

quote:

Tuğrul bey, aslında sizde de biraz hata var. Belirlenmiş olan park yerinin dışına bırakmışsınız Alfa'yı.

Aslında öyle değil gece geç gelmiştim tek boş yer orasıydı. Burası benim evmin önü.. Sabah kalktım bu manzarayla karşılaştım. Adamlarla konuştum sonra biz dikkat ediyoruz falan dediler. Şöförü görmeniz lazım zaten ayının teki. Neredeyse milim fark vardı arabayla kamyon arasında neyseki bişi olmamış.

Edited by - XETRaM on 19/09/2008  22:36:53

alperbatur

çok fazla dikkat çekiyor, herkes gelip yanına önüne arkasına park etmeye çalışıyor ve mümkünse 0 park ediyor, benimde başıma sıksık geliyor. Artık tek arabalık boşluğa park ediyorum ve mümkünse arada bir kontrol ediyorum.

gerçi burda yükleme yapabilmek için oraya çekmesi gerekiyormuş yinede biraz dozunu kaçırmışlar bencede.

master

Bu şekilde değil de, eski oturduğumuz evde arkama parkedenler olurdu, güvenliğe söylerdim bakın benim işlerim acele oluyor genelde, kimseyi bekleyemem, benim arkama parkettirmeyin diye. Ama pek takmazlardı. İlla ki arkama parkedenin gelmesini beklerdim.

Bir kamyon bir keresinde benim tam arkama parketmiş, şöför de içinde yok. Hayati mesele olmasa da, acilen çıkmam gerekiyordu, indim aşağıya manzarayı görünce sinirlendim tabii. Gittim kamyonun kapılarını açmaya çalıştım olmadı, sağına soluna baktım yok, sitenin güvenliğine söyledim bulamadılar sahibini. En son dakikalar geçtikçe ben sinirlendim, kamyonu tekmelemeye başladım, kapısını çok sert şekilde çektim falan ama açılmadı. İnsanın bir limiti vardır, işte o limite çok az kalmıştı (o limite gelsem camlarını kırar, el frenini indirir geri çekip kalkıp giderdim, ki gerçekten hayati bir durum olsa ilk yapacağım bu olurdu), bir sürü bloktan oluşan sitenin ortasında "Kimin lan bu kamyooon!" diye bas bas bağırmaya başladım. Millet camlara çıktı, ama camlardan benimle gözgöze gelenler geri içeri girdi :) Sinirden kıpkırmızı bir şekilde bağırmaya devam ettim, ailem de evdeydi o sırada, babam duymuş geldi aşağıya oğlum noluyo diye. Gitti o da aramaya başladı sonra adamı. Pederin aramasından ve bu şekilde birkaç bağırmadan sonra kamyonun sahibi geldi, ama gözlerim kan çanağı, direk gözümü diktim baktım adama, tek kelimesiyle orada o an katil olurum, yani insanlar bir anlık sinirle nasıl katil oluyor orada anladım :) Adam da zaten hiçbir şey demedi, direk bindi kamyona çekti geri.

O günden sonra kimse arkama parketmedi :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

pulse

onların bazıları yollarda hatalı sollayanları da yakaladım mı ezip geçiyolar..aslında onun bilinçaltı düşüncesi alfayı güzel bir altına almaktır da ..işte gerçek hayata ancak bu kadarını uygulayabiliyor..depresif toplumumuzun ruh hastası kamyoncusu..bir doktor olarak naçizane tavsiyem mümkün olduğunca uzak durun lütfen bu insanlardan..

yamyam34

slm bence kızacak bir durum yok sakince inip yanınızda ince uclu bir karga burnu ile kamyonun ön tekerlerinin siboblarını cıkartıp cebinize atıcaksınız(kamyon sibobu zor bulunur ve sisirmesi bir derttir kaldığı yerde:)ondan sonra bir daha park etmezlerdı heraldı bu arada ihlas marmara evlerinde oturuyorsunuz galiba cok sık geldiğim bir yerdir karşılaşırsak ayak üstü bir sohbet yaparız plakam 34djl 65

XETRaM

evet 1. kısımda oturuyorum
benmkide FL 3114

geg8183

Herhangi bir kaza olmaması mutluluk verici.Ancak insanların başkalarının mallarına karşı gösterdikleri aşırı vurdumduymaz hatta çoğnlukla zarar vermeye yönelik tavırları bazen insanı çileden çıkartıyor.Şoför ne kamyonun sahibi ne de sizin aracın.Dolayısıyla elle gelen düğün bayram.Sahipleri düşünsün zihniyeti...

Edited by - geg8183 on 22/09/2008  13:31:56