Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 2.0 TS Karşılaştırma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ogzhnkymc

Merhaba arkadaşlar. Honda Civic ile Alfa Romeo kıyaslandığında artılar eksiler nelerdir ? Ben daha önce Honda kullandım fakat Alfa ilk defa kullanıyorum.Daha öncede bahsettiğim gibi almadan önce kötü yorumlar iyilerden daha fazlaydı. Her iki aracı da uzun süre kullanan arkadaşlar Performans,Konfor,Dayanıklılık açısından ufak bir karşılaştırma yapıldığında artılar ve eksiler ne oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim :)

TRSemih

You are not allowed to view links. Register or Login
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

admin

Aslında sorunun yanıtını kendiniz vermişsiniz. Daha önce Honda kullandınız ve şu anda bir 156 sahibisiniz. Yani karşılaştırmayı kendiniz yapabilirsiniz. Zaten ilk mesajınızda da 156'nızın performansı ve yol tutuşunun mükemmelliği konusunda yazmışsınız.

Eğer 156 almamış ve almak için niyetlenmiş olsaydınız, bu durumda sorunuzun mantığı olabilirdi. Yine de her iki modeli kullanmış olanlar size yardımcı olacaklardır.

Civic'in modelini, versiyonunu, yılını yazarsanız, daha fazla yardımcı olmuş olursunuz. Kimse ilk mesaja giderek yazdığınız şeyleri kontrol etmez.  ;)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

martini_lancia

Bu soruya geçmişten şöyle cevap vereyim.

Sevdiğim bir abim, Ostim'de şirketi var ve 2010 You are not allowed to view links. Register or Login Civic'ini gerek getir götür,gerek iş icabı bazen personel kullanımına veriyordu.Aracı Ostim'de noname yıkamacılarda yıkatırdı.

Aynı zamanda 2002 mk1 156'sı da mevcuttu ve 156'sına hep kendisi binerdi.Kati suretle vermezdi.Sonax'ta mümkün mertebe yıkatırdı. 

Bu örnekten,araca yüklenen paye anlamında bir çıkarım yapabiliriz.

2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

Ogzhnkymc

Yorumlarınız için teşekkürler. Aracımı birkaç kere deneme fırsatım oldu uzun mesafede yeni aldığım için daha detaylı bilgi sahibi olmak istedim.Çünkü aracımı satıp bir üst model alacağım zaman tekrar 156 mı yoksa Civic mi almalıyım karar veremedim.Bu yüzden iki aracıda uzun süre kullanan arkadaşlardan yorum bekledim ve sanırım yeterli oldu