Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Fiyat ortalaması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Normal arabalarda bile önemliyken bu durum, Alfa'da 2 katı önemli. Geçmiş olsun.

ben de bilirim her parçasını son nefesine getirene kadar kullanmayı, yada bakımları geciktirmeyi, çıkma - yan sanayi parça kullanmayı, bişeyi çıkınca ilerde yaptırırım böyle bineyim demeyi, yada servisine değil ucuza XXX usta'ya götürüp yaptırmayı. Son ağır bakımı benim okulun taksidiyle çakıştı, 5 bin 159'a gitti benim okulun 6 bini tarihi geçtiği için cezalı faizle ödendi. Yarın öbürgün satacak olursam da almak isteyen lafta değil icraatta temiz düzgün dolu kazasız 159 istiyorsa HAKKINI verecek. Olmazsa da garajda yer var, babamın torunu hakkını verir  :p

You are not allowed to view links. Register or Login  tosunum herkes senin gibi 159 a gereken değeri verseydi şuan ikinci el piyasası en az +10 bin üstündeydi .

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login  tosunum herkes senin gibi 159 a gereken değeri verseydi şuan ikinci el piyasası en az +10 bin üstündeydi .

eyvallah canım abim, aynen öyle.. Alfa'yı her zaman Alfa'cı bitiriyor.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

mertalikaymak

Bence bir 159 için en az bi 48k 50k gözden cıkması lazım cunku hem km hemdr temizligi için allah sükür acımla 181000 km gordul su an banamısın demiyor sanki sıfır motor gibi aslında 180000 kmdeki 159 alınır ancak ama cok iyi bakılması lazım