Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yazik arabalari mahfediyolar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burakaltun

Bugun serviste bir araba gordum ama gozlerime inanamadim. Arabaya 3 ay önce motor yapilmis. Piston kollarinin yanlis takildigini gorunce şok oldun hatta piston sekman kanallarini genisletip yapma sekman kullanilmis yani orjinal degil piton kol kep numaralarina bakinca dahada şok oldum 1 i 3 e 3 ü 1 e takmislar bahattin ustaya sordum bunu kim yapmis diye soylemedi arabanin plakasinida koyuyorum gercekten merak ettim kim bunu yapan usta bizden birinin arabasiysa yazain yazik

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tolga_ozhan

Piston yataklarının genişletilerek orjinal ebat dışında piston ve segman kullanımı yaygın bir uygulama. Bu yüzden de piyasada std segman, 0.40 mm segman vs.. gibi terimler var. Piston yatakları aşınınca ya blok değiştirmek ya da genişletme işlemine gitmeye mecbur kalıyorsunuz zaten.

burakaltun

Piston kol kepleri bile yanlış takılmış ben şaşırdım açıkcası görünce 3 ayda yatak sarcak hale gelmiş motor benim arabam olsa olay çıkarırdim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tolga_ozhan

3 ay gibi bir sürede bu hale geldiyse zaten birşeylerin çok ters gittiği çok belli.