Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ACI KAYBIMIZ

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jakomo

Şu an almanyada bulunuyorum... başlığı okuyunca ne ayal söyliğim acaip korktum, acaba yakın A
arkadaşlardan birimi diye... Her kimse gencecik bir arkadaşımızı kaybetmek gerçekten çok üzücü... Allah kabir rahatlığı versin,mekanı cennet olsun ve kalanlara sabır dilerim....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

n/a

Baki kalan şu hutbede hoş bir sada imiş

n/a

sanırım cok tanıdık geldi bu olay cook tanıdık! okuyunca yazıları sonuna kadar cok uzuldum! benden sadece 2 yaş kucuk kardeşim gibi bi insan! herkez herzaman sanslı olmuyor! keske bu hız tutkumuzun önüne gecebilseydik biz gencler! belkide yetişme tarzımızdan boyle! illa bi kaza atlatmamıs gerekio sankı bişeyler ögrenmek için! butun bu lafları bi yandan kendimide eleştirerek soyluyorum! tum sevenlerinin arkadaslarının ailesinin yakınların hepsinin bası saolsun mekanı cennet olsun.........

burcintun

Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir olay yüzünden aramızdan bir arkadaşımız ayrıldı. Nur içinde yatsın. Sevenlerine sabır diliyorum.

n/a

Arkadaşımıza allahtan rahmet geride kalanlara da sabır dilerim. Lütfen bu olayı çevremizde anlatalım. En azından çevremizde bir genci kurtarabilirsek , yavaşlatabilirsek acıları azaltırız.

n/a

aynı sebeple ben de bir arkadaşımı kaybetmiştim. alkol ve hız...

herkesin başı sağolsun...

n/a

Allah Rahmet eylesin, kalanlara da sabır versin

n/a

allah rahmet eylesin sevenlerine baş sağlığı dilerim

zaferisgoren

Allah rahmet eylesin, Ben de dahil, cok kolay gaza geliyoruz arkadaslar. Alfa'nin karizmasi yeter, muhattap olmayalim gazörlerle gözününzü seveyim..

n/a

allah rahmet eylesin çok üzüldüm olayı okuyunca :(

anIL(34an623)

topici yeni farkettim. askerde olduğum için en iyi ihtimal 2 haftada 1 girebiliyorum siteye. onda da karşıma 200 konu falan çıkıyor.

farkettiğim an, acı kaybımız başlığını gördüğüm an tüylerim ürperdi. allah bu kardeşimizin mekanını cennet eylesin ve acılı anasına babasına sabır versin

estephan

bır alfıstımız  gıtmıs sımdı havberım oldu basınız sagolsun allah gunahlarını affetsın mekanı cennet olsun aman arkadaslar herkez dıkkatlı olsun sonucda kullandıgımız araclar bır cadde tıpı olarak pyasaya suruluyor ufak tefek yaptıgımız modfıkasyonlar  aracları bırer yarıs makınesını donusturmeye yetmıyor ne yazıkkı ıste bole once kendıne sonrada araca guvenden kaynaklanan cıddı sorunlarda basımıza gelmez degıl bır kezdaha soyluyorum bence herkez koltugunu bırdaha ayarlasın  saga yada sola dogru yatarak degıl dık kullanımı tercıh edın  sozum anlayanlara dersem kımse alınmasın bazen ben de altımdakını bır hatta tam bır makıneye benzetıyorum ama fazla uzun surmuyor onun  bır cadde aracı olarak tasarlandıgını hatırlamam .............

D. Mesaj Atılırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar:

D-2 Düzgün Türkçe kullanın: Bu forumları her kesimden Türk'ün ve Türkçe dili konuşan insanların takip ettiğini unutmayınız. Bozuk Türkçe ile yazılmış mesajlar forumda kirlilik yarattığı gibi, hiç bir üye tarafından da bozuk Türkçe ile yazılmış mesajlar deşifre edilmek zorunda değildir.

D-5 Okunaklı mesaj yazın: Mesaj yazarken, okunması ve anlaşılmasının kolay olması açısından, büyük-küçük harf ve yazım kurallarına dikkat etmelisiniz. Büyük harflerle yazmanın net kullanıcıları arasında bağırmak anlamına geldiğini, noktamala işareti olmayan metinlerin ise okumayı işkence haline getirdiğini unutmayın.