Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 159 - Model ve Donanım Farklılıkları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Güvenlik donanımı olarak bildiğim kadarıyla farklar yok. Hepsinde vdc, asr gibi donanımlar standart. 2006 modellerde Distictive donanımda progressiveden farklar, sensörler(far, yağmur), kararan dikiz aynası, ön park sensörleri, alfa romeo yazılı kapı eşikleri, 17" jant, bi-xenon farlar, deri koltuk gibi belli başla özellikler var.

2007 ve üzerinede ise distinctive paket donanımı biraz düşüyor. Xenonlar kalkıyor, deri koltuk opsiyon oluyor ve distinctive plus paketine ekleniyor bu özellikler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

snrakm

You are not allowed to view links. Register or Login
Güvenlik donanımı olarak bildiğim kadarıyla farklar yok. Hepsinde vdc, asr gibi donanımlar standart. 2006 modellerde Distictive donanımda progressiveden farklar, sensörler(far, yağmur), kararan dikiz aynası, ön park sensörleri, alfa romeo yazılı kapı eşikleri, 17" jant, bi-xenon farlar, deri koltuk gibi belli başla özellikler var.

2007 ve üzerinede ise distinctive paket donanımı biraz düşüyor. Xenonlar kalkıyor, deri koltuk opsiyon oluyor ve distinctive plus paketine ekleniyor bu özellikler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkür ederim çok sağolun.

akıllı

Konuyu hortlatacam ama hazır başlık varken buradan eklemiş olayım. Malumunuz benim araç 2011 model, o zamanlar  üretim ayına göre 6 aylık (ocak-haziran/temmuz-aralık)lık periyotlarla model yılı belirtiliyordu. Araç 2010 aralık çıkışlı. Bugün bagajı toparlerken katalogu buldum. O zaman için donanımlar şu şekildeymiş lazım olursa:

Kibitzer

Konuyu hortlatacam ama hazır başlık varken buradan eklemiş olayım. Malumunuz benim araç 2011 model, o zamanlar  üretim ayına göre 6 aylık (ocak-haziran/temmuz-aralık)lık periyotlarla model yılı belirtiliyordu. Araç 2010 aralık çıkışlı. Bugün bagajı toparlerken katalogu buldum. O zaman için donanımlar şu şekildeymiş lazım olursa:

Bak bu çok iyi oldu. Teşekkürler  :))
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

akıllı

Bak bu çok iyi oldu. Teşekkürler  :))

Birileri iyiden iyiye 159'a karar kıldı galiba  :yukari-ok:

alperuzi

bixenon ve far yıkama yok mu 2010 11 lerde?

francobaresi

Standart olarak yok alper, ekstra olarak aliniyor olmali,benim 2010 da var mesela 

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

akıllı

Bende de yok maalesef. Katalog zaten opsiyonel diyor. Benim araç opsiyon fakiri zaten  :D

Kibitzer

Birileri iyiden iyiye 159'a karar kıldı galiba  :yukari-ok:

Kısmet diyelim  8) Şu anda haydi alıyorum desem yok zaten aradığım gibi bir 159. 

Bu arada diğer sayfaları da çekip koyabilir misiniz bir ara?

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

akıllı

Kısmet diyelim  8) Şu anda haydi alıyorum desem yok zaten aradığım gibi bir 159. 

Bu arada diğer sayfaları da çekip koyabilir misiniz bir ara?

Tüm katalogu çektim, resimleri buraya eklemek yerine klasör içinde ve hepsini word belgesinde linke ekledim. Dilerseniz bir göz atın okunmayan vs yer varsa tekrar atarım. Direk linkten indirebilirsiniz. Umarım iş görür

ArinFırat

Benim 159 2009 model ve model uzantısı elegante/sport (ex high) diye geçiyor, dist. Veya proggression yazmıyor...deri koltuk var, yağmur buğu,koku ve far sensörü var.far yıkama var, zenon var.menü dili türkçe ve gösterge ışıkları beyaz vs sayabildiklerim bunlar. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akıllı

You are not allowed to view links. Register or Login mesela benim araçta sizde olan far yıkama ve xenon yok. Diğerleri hep aynı. Sizin baktığınız sistemden bakarım bi ara donanım adı ne geçiyor?

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login mesela benim araçta sizde olan far yıkama ve xenon yok. Diğerleri hep aynı. Sizin baktığınız sistemden bakarım bi ara donanım adı ne geçiyor?
donanım seviyesi : elegante/sport (ex high) diye geçiyor. eper' den bakıyorum, sizde şasi no girerek aracınızın donanımını görebilirsiniz.

akıllı

donanım seviyesi : elegante/sport (ex high) diye geçiyor. eper' den bakıyorum, sizde şasi no girerek aracınızın donanımını görebilirsiniz.

Bende de "TRIM LEVEL: ELEGANT/SPORT AUTOMATIC (EX HIGH)" geçiyor. Fark vites seçeneği sadece. Ama ayrıca "HALOGEN HEADLAMPS   :Yes" var ki anlaşılan gönderdiğim resimdeki donanım paketleri doğru. Far yıkama ve xenon opsiyonel ve fabrika çıkışlarında sisteme işleniyor.

Not: Ben Türkçe ulaşamadım. Link payaşmanız mümkün mü? hazreti google a eper Türkçe vs yazınca denk getiremedi. Üyelikli bir sistemi var sanki

ArinFırat

Bende de "TRIM LEVEL: ELEGANT/SPORT AUTOMATIC (EX HIGH)" geçiyor. Fark vites seçeneği sadece. Ama ayrıca "HALOGEN HEADLAMPS   :Yes" var ki anlaşılan gönderdiğim resimdeki donanım paketleri doğru. Far yıkama ve xenon opsiyonel ve fabrika çıkışlarında sisteme işleniyor.

Not: Ben Türkçe ulaşamadım. Link payaşmanız mümkün mü? hazreti google a eper Türkçe vs yazınca denk getiremedi. Üyelikli bir sistemi var sanki
Türkçe site ve dil desteği yok. şuan pc başında olmadığım için link atamayacam ancak yanılmıyorsam eğer, eper romanya veya hırvatistan sitesinden bakmıştım. Google eper yazarsanız eğer çıkan sonuçlardan romanya veya hırvatistan uzantısı ile biten siteyi seçin.

ArinFırat

Polonya'ymış :)) You are not allowed to view links. Register or Login#

akıllı

Polonya'ymış :)) You are not allowed to view links. Register or Login#

Bu siteyi bulmuştum, sıkıntı yok İngilizce de var ama sizin eklediğiniz resimler Türkçe. O yüzden sormuştum. Bu linkten girince Lehçe çıkıyor ama  :S

kemal_live

Sağ tıkla deyip türkçeye çevirin deyin, işinize yarayabilir. Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login o çıkan yere şasi numarasını nasıl yazıyorsun? Tamamını mı yoksa belirli bir kısmını mı?

kemal_live

Bu da ingilizce versiyonu.

akıllı

You are not allowed to view links. Register or Login evet şase numarasını komple yazıyorsunuz. Bu linkler forumda vardı zaten. Önceden görmüştüm. Ben sabah ingilizceden bakmıştım zaten ama dediğim gibi You are not allowed to view links. Register or Login Türkçe ekleyince sordum. Sağ tıklama bende yemez.  ;)

kemal_live

Buradan sorgulayınca türkçe devam ediyor.  :yukari-ok:

Ceqet

Burada da Türkçe kontrol edilebiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1993 Fiat Tempra 2.0 İ.E. 16V
2000 Renault Laguna 2.0 RXT
2011 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM Distinctive Plus

ArinFırat

Sağ tıkla deyip türkçeye çevirin deyin, işinize yarayabilir. Bu arada You are not allowed to view links. Register or Login o çıkan yere şasi numarasını nasıl yazıyorsun? Tamamını mı yoksa belirli bir kısmını mı?
Zar ile başlayan kodun tamamını yazın, çıkan ekrandan next tıklayın.

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login evet şase numarasını komple yazıyorsunuz. Bu linkler forumda vardı zaten. Önceden görmüştüm. Ben sabah ingilizceden bakmıştım zaten ama dediğim gibi You are not allowed to view links. Register or Login Türkçe ekleyince sordum. Sağ tıklama bende yemez.  ;)
Ben sayfayı türkçeye çevirdiğim için öyle görüntülendi :) yabancı sayfayı Türkçw diline çevirmeyi bildiğinizi varsayarak o detaya girmemiştim.

akıllı

Ben sayfayı türkçeye çevirdiğim için öyle görüntülendi :) yabancı sayfayı Türkçw diline çevirmeyi bildiğinizi varsayarak o detaya girmemiştim.

Tarayıcım buna müsaade etmiyor, bende kullanmıyorum açıkçası. Esas aklıma takılan diyalog kutusunun Türkçe olmasıydı, normalde sayfayı Türkçe açsanız bile ek kutuyu çevirmez diye biliyordum. Sonra buldum zaten. Açılan diyalog kutusında Next yaptıktan sonra Türkçeye dönüyor sistem otomatik. Teşekkür ettim tekrar... :arkadasim: