Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 2.0 Selespeed

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner_cavusoglu

Merhaba,
Öncelikle foruma yeni kayıt oldum, bu kadar aktif kullanıcıyı bir araya nasıl getirdiniz bilmiyorum ama tebrikler gerçekten
Ben bir alfa sahibi değilim,olmak istiyorum bütçeme göre bir 156 2.0 Telespeed buldum , otomatik vites. Bu arabaların kronik sorunları var mıdır, istanbul da ustası nerede bulunur, otomatik şanzımanda sıkıntı var mı gibi soru işaretleri var kafamda
Alfa diğer markalar gibi değil, benim de konumlandırdığım yer daha farklı,bugüne kadar farklı arabalar kullandım ama alfa hiç kısmet olmadı
Yardımcı olursanız çok sevinirim
tekrar başınızı ağrıtmamak için forumda 156 anahtar kelimesi ile arama yaptım ama çok başarılı olamadım

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login

Bu başlığı okuyarak güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.
Ben kendi adıma Selespeed önermem, otomatik olması şart değilse manuel daha mantıklı bir seçim olacaktır.

caner_cavusoglu

çok teşekkür ederim, bütün hepsini okudum, arabayı eşime almayı düşünüyordum lakin, bu şanzımanla işi biraz zor, ya manuel kullanmayı öğreticez ya da para biriktirip başka bir alfa alternatifine bakıcaz

erkan

Selespeed ile hurafeleri bir kenara bırakıp düzgün ve  bakımlı bir araç alırsanız herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı zannetmiyorum.... 3 selespeed aracım oldu ve bir kere dahi bu şanzımanla ilgili bir sorun yaşamadım püf nokta bakımlı araç almak olsa gerek, olduki yaşadınız ortalama fiyatlarda sistemi sıfırlayabiliyorsunuz. 

nanotechmilas

2 senedir kullanıyorum selespeed bence harika sürüş zevki var ve tabi bakımsızsa biraz uğraştırabilir. genel olarak haftalık yağını kontrol ediyorsun... hata verirse bilgisayara bakıp sonuca göre hareket ediyorsun... ama söylendiği gibi kötü değildir... ben kendim yapıyorum bakımlarını... geçen aylarda kömürlerini değiştirdim.. aldığımda yağını değiştirdim. elektrovalf denen bir vana var onu değiştirdim ki en önemli parçalarından birisi bu kalibrasyonu falan bu yapıyor. sırada  tüp var 10.000 km sonraki bakımda onuda değiştirmeyi düşünüyorum. sonuçta bakımlı olması şart gittiği yere kadar gitmemek gerek bakımlarını zamanında yapmak gerek...

nanotechmilas

İstanbulda carium zeki ustayı şiddetle öneririm ben taaa muğla milastan kendisine getiririm büyük bakımlarımı...

Doğa Tosun

"SS'i sevmeyen düzgününe binmemiştir."
-Niko Del Sele Speedo
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)