Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Minyatür Araçlar (Maket)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

buickriviera

Arkadaşlar reklam olmasın, yanlış anlaşılmıyım diye hiç bahsetmemiştim ama konusu açılmışken paylaşıyım dedim.

Mecidiyeköy'de RC dükkanımız var. 1/10 ölçekli Alfa Romeo MiTo ve İtalian Rally Legends araçlarımız var. İlgilenen Alfisti üyelerine yardımcı olabilirim.

You are not allowed to view links. Register or Login

Tekrardan söyliyim amacım şirketimin reklamını yapmak değil. Bu tarz bir şeye ilgisi olan arkadaşımız varsa yardımcı olmak. Yanlış anlaşılmak istemem.

ATA

Aksine iyi bir sey, aradiğimiz bur şey olursa size danişiriz :)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

buickriviera

Aksine iyi bir sey, aradiğimiz bur şey olursa size danişiriz :)

Alfisti ailesinin başımızın üstünde yeri vardır :) her zaman bekleriz, yolunuz düşerse bir çayımızı içersiniz :)

egeozal1

Yerinize İstanbula gelir gelmez uğrayacağım adresi özelden atın :) Bir model araçta alabilirim. :)

Alfadanadam

Arkadaşlar reklam olmasın, yanlış anlaşılmıyım diye hiç bahsetmemiştim ama konusu açılmışken paylaşıyım dedim.

Mecidiyeköy'de RC dükkanımız var. 1/10 ölçekli Alfa Romeo MiTo ve İtalian Rally Legends araçlarımız var. İlgilenen Alfisti üyelerine yardımcı olabilirim.

Tekrardan söyliyim amacım şirketimin reklamını yapmak değil. Bu tarz bir şeye ilgisi olan arkadaşımız varsa yardımcı olmak. Yanlış anlaşılmak istemem.

Üyelerimizin alfa romeo harici işletmelerini reklam olarak kabul etmiyoruz. Bilakis başkasından alacağımıza sizi tercih ederiz. :)

Tapatalk

asklepios

Ali Bey, bence ayrı bir konu açıp,detaylı resimlerle dükkanınızı,modellerinizi tanıtabilirsiniz...Zaten sizi az çok tanıdık,niyetinizi anladık,reklam olsa da bize reklam,bence sıkıntı yok...

RC meraklıları varsa da sizden alırız,para yabancıya gitmez :arkadasim:

buickriviera

Üyelerimizin alfa romeo harici işletmelerini reklam olarak kabul etmiyoruz. Bilakis başkasından alacağımıza sizi tercih ederiz. :)

Tapatalk

Onur duyarım :) Alfisti ailesine özel iskontolarımızla birlikte tabi :)

egeozal1

Koleksiyona başlayacağım sizin sayrnizde :)

Tolga033

Bende başlamak isterimde nerden temin edebiliyoruz ?  :)

buickriviera

Ali Bey, bence ayrı bir konu açıp,detaylı resimlerle dükkanınızı,modellerinizi tanıtabilirsiniz...Zaten sizi az çok tanıdık,niyetinizi anladık,reklam olsa da bize reklam,bence sıkıntı yok...

Tabiki, hangi konu başlığı altında açmam gerekir? Genel konu başlığı altındamı? Bir de resim nasıl koyuluyor ona yardımcı olabilirmisiniz ben buralarda yeniyim  :D

Tolga033

Tabiki, hangi konu başlığı altında açmam gerekir? Genel konu başlığı altındamı? Bir de resim nasıl koyuluyor ona yardımcı olabilirmisiniz ben buralarda yeniyim  :D

Bu link size yardımcı olacaktır.  :)

buickriviera

Bu link size yardımcı olacaktır.  :)

Teşekkür ederim :)

Tolga033

alfist_3548

alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ATA

Serkan abi senin mi bu? Çok başarili görünüyor.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

agucba

///////////////

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Buraki

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Sonraki alfalarim. Once sagdaki ardindanda soldaki olucak :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

blackgear

ar.159

merhaba
159 var mı acaba ama 1740 dan daha büyük arıyorum
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tfnsmsk

Firma    : Motormax-UK (üretim, Çin)
Ölçek    : 1/24 resmi lisanslı (boyutlar: 16x8 cm)
Mağaza : Kipa-Panora
Fiyat     : 17 tl. (01 Şub '15'te 17 You are not allowed to view links. Register or Login alınan model, 08 Şub '15'te 27 tl. olmuştu, 4c müthiş prim yapıyor)
Yorum   : Fiyat/kalite oldukça iyi, armalar kağıt olarak çalışılmış.

sportif ruh.

The Schuey

Firma    : Motormax-UK (üretim, Çin)
Ölçek    : 1/24 resmi lisanslı (boyutlar: 16x8 cm)
Mağaza : Kipa-Panora
Fiyat     : 17 tl. (01 Şub '15'te 17 You are not allowed to view links. Register or Login alınan model, 08 Şub '15'te 27 tl. olmuştu, 4c müthiş prim yapıyor)
Yorum   : Fiyat/kalite oldukça iyi, armalar kağıt olarak çalışılmış.

Çok güzel görünüyor. İnşallah gerçeğini aldığınız günleri de görürüz. :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ar.159

1/24 ve ya 1/18 de bir türlü 159 bulamadım duyan gören olurda haber ederse sevinirim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

iceberg156

1:24 model araç biriktiren biri olarak şunu söyleyebilirim. Bu ölçülerde Alfa 156 ve 159 modellerini bulmak çok zor. Genelde 'Burago' üretiyor fakat malzeme ve detay kalitesi çok düşük. Welly, Motomax ve Maisto'nun 159 modelleri var fakat SW olarak. Sedan hiç görmedim.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive