0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: Bu arada haftasonu, Ata da Çeşme gecelerinde zarif 156'sıyla objektiflerimize yakalandı.
quote: Bugün Çeşme otobanından dönüyordum. Arkamda da babamlar takipteydi. Yolda güzel bir 156 gördüm. Sollarken "dıı dııt" yapaym dedim. Arkamdan selektör yaptı ve ben de dörtlüleri yaktım tekrar. Mutlu oldum bir anda derken yapıştı peşime 160-170 km sol şeritte gidiyorum bu benim tamponda.. Orta şeride geçtim bir baktım bizim Cem'miş! (Sportivo156) ) Plakaya hiç dikkat etmemişim. Güzel bir karşılaşma oldu.Öncesinde de Çiftlikköy'de kırmızı bir 159 ile akşam saatlerinde selektör yaparak selamlaştık. Herşeye rağmen sitemiz üyeleri haricinde de hala bu selamı hatırlayanların olması çok güzel. Bu arada haftasonu, Ata da Çeşme gecelerinde zarif 156'sıyla objektiflerimize yakalandı. Edited by - onr on 07/07/2008 01:11:04
quote: Fethiye -Marmaris arası 48 HS 510 siyah 146 görürseniz bilinki benim arabamdır.Hep ben kullInırım.İçinizden biri görürse beni durdurup zamanı varsa muhabbet edebilir yada bir selam veya selektör keyif verir. Yazın buralarda bayağı bir alfa oluyor.Özellikle fethiyede ve dalaman havalimanı otoparkında.Ben çoğu zaman karşılık alamasamda ve karşılığı ne oluyor kardeşim bişeymi var cinsi el kol işareti olsada selam vermeye devam edeceğim.Hayata biraz farlı tadlarda olsun .Bunlardan bir taneside ALFA selamlaşmasıdır bence.Sevgi ve saygılarımla değerli ALifsitiler.
quote: Geçen gece ewe dönerken ışıklarda bekliyorum bi 159 selam werdi way be falan diye şaşırırken karşılık weremedim walla