Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DcD-Semih

You are not allowed to view links. Register or Login
Her gun ugradim bu hafta zorlu'ya. Denk gelmemisizdir. Hatta her zamanki sokaktaydi araba hep, ben de seni goremedim hic. Kahve sozumu unutma zaten, hala bekliyorum ben arayip gelmeni :)

Önümüzdeki hafta gündüz çalışıcam abi arar başının etini yerim hiç dert etme  :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

erol1903

Dün BK 1903 ve UA 0492 ile karşılaştık. Kırmızı Jülyet yanıyordu maşallah ama karşıdan geliyordu TEM köprü baglantisinda. Görmedi sanıyorum.

Kacirmisim, Etiler baglantisinda mi karsilastik is cikisi trafigine kalmadan kopruyu gecmeye calisiyordum :) Bir dahaki sefere
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Onur ÖZTÜRK

Anadolu yakasında atasehirden fsm'ye dönmeden 500,m önceydi :)

Neyse bir dahaki sefere :)
Dün BK 1903 ve UA 0492 ile karşılaştık. Kırmızı Jülyet yanıyordu maşallah ama karşıdan geliyordu TEM köprü baglantisinda. Görmedi sanıyorum.

Kacirmisim, Etiler baglantisinda mi karsilastik is cikisi trafigine kalmadan kopruyu gecmeye calisiyordum :) Bir dahaki sefere

Stile Italiano

sefalet

Her gun ugradim bu hafta zorlu'ya. Denk gelmemisizdir. Hatta her zamanki sokaktaydi araba hep, ben de seni goremedim hic. Kahve sozumu unutma zaten, hala bekliyorum ben arayip gelmeni :)

Önümüzdeki hafta gündüz çalışıcam abi arar başının etini yerim hiç dert etme  :)

Hafta ici haberleselim o vakit.
2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)

sp4rc0

Çeşme otoyolunda 120-130 ile makas atan gri spider beni fark etmedi bile..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

master

Ümit Bey merhaba,

Dün Çeşme otoyolunda olan Spider bendim ama makas değil tek şeritten oldukça sakin gittim :) Hatta az yaksın diye hızımı sabitledim, Çeşme'ye gidiş-dönüş az yakıt rekorumu kırdım :)

Sadece otoyoldan çıktıktan sonra Konak'a kadar olan kısımda sol ve orta şeritte ısrarla 80 km/s ile yanyana giden iki araç trafiği felç edince biraz sinirlenip trafik açılana kadar 30 sn kadar boş şeritleri seçerek ilerledim :) Sanıyorum ki sizle de orada denk geldik :)

Kusura bakmayın farketmemişim. Çünkü giderken de Zeytinler çıkışından sonra Germiyan girişine kadar olan yolda ZZ plaka beyaz bir Giulietta ile selamlaştık, sahibi buralardaysa ona da selam olsun. Alfa görünce mutlaka selam veririm ben, aynı istikamete gidiyorsak da dörtlü yakarım :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Ormanci

C.tesi günü Paşabahçe tarafına giderken sahilde bi beyaz Giu ile selamlaştık ama kimdi göremedim :)

sp4rc0

Ümit Bey merhaba,

Dün Çeşme otoyolunda olan Spider bendim ama makas değil tek şeritten oldukça sakin gittim :) Hatta az yaksın diye hızımı sabitledim, Çeşme'ye gidiş-dönüş az yakıt rekorumu kırdım :)

Sadece otoyoldan çıktıktan sonra Konak'a kadar olan kısımda sol ve orta şeritte ısrarla 80 km/s ile yanyana giden iki araç trafiği felç edince biraz sinirlenip trafik açılana kadar 30 sn kadar boş şeritleri seçerek ilerledim :) Sanıyorum ki sizle de orada denk geldik :)

Kusura bakmayın farketmemişim. Çünkü giderken de Zeytinler çıkışından sonra Germiyan girişine kadar olan yolda ZZ plaka beyaz bir Giulietta ile selamlaştık, sahibi buralardaysa ona da selam olsun. Alfa görünce mutlaka selam veririm ben, aynı istikamete gidiyorsak da dörtlü yakarım :)
Çeşme'ye giderken Shell ile Urla arasında gördüm, belki de siz değilsiniz.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Oğuz

Gebze'de 41 UD plakalı beyaz bir Giu selam verdi geri dönemedim, buradansa selamlar.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

DcD-Semih

Bugün Levent civarlarında plakasını tam hatırlamıyorum ortası AF idi, beyaz alfistiturkey çıkartmalı bir Guiletta gördüm. 1 araba arkasındaydım dur kalk trafikte yetişemedim malesef. Selektör yaptım ama farkettiğini zannetmiyorum buralarda ise selamlar.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Turaç Karakuş

Mersin'de bütün gördüğüm alfalara selam veriyorum kimse iplemiyor hatta garip garip bakıyorlar...  :asagi-ok:
2005 Ar 156 1,6 t-spark

ajavelin

Ben de ankarada alfalarin gözünün içine bakiyorum ama yok. Siteden birine de denk gelmiyorum demek ki

av.can

Ben de ankarada alfalarin gözünün içine bakiyorum ama yok. Siteden birine de denk gelmiyorum demek ki

beni görünce yapıştır selamı korkma:)) krem rengi 145  :yukari-ok:

06 AV 483 -- 145 BOXER

Tolga033

Mersin'de bütün gördüğüm alfalara selam veriyorum kimse iplemiyor hatta garip garip bakıyorlar...  :asagi-ok:
Alınca ,karşılaşınca bol bol selamlaşırız.  :D

Turaç Karakuş

Alınca ,karşılaşınca bol bol selamlaşırız.  :D

İnşallah alırsın arkadaşım da selamlaşırız...  ;)
2005 Ar 156 1,6 t-spark

Oğuz

Bugün can sıkıntısından bol bol dolaştım, otobanda 54 et 272 idi sanırım mk1 siyah 156 geçti, audi'ye şaka yapıyodu sanırım baya sağlam geçtiler :) , Gebze'de 41 plaka bir siyah 145'e selektör yaptım telefonla konuşuyordu gördü ama selam veremedi gibi geldi, 06 u plakalı kırmızı mk2 156 sahibi bir abimiz arabasına eşya yerleştiriyordu kornaya bastım gördüyse selamlar, bir de You are not allowed to view links. Register or Login mehmet abimiz 75'iyle pide sırasındaydı ona da korna çaldım gördüyse ona da selamlar :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

milano 75

Bugün can sıkıntısından bol bol dolaştım, otobanda 54 et 272 idi sanırım mk1 siyah 156 geçti, audi'ye şaka yapıyodu sanırım baya sağlam geçtiler :) , Gebze'de 41 plaka bir siyah 145'e selektör yaptım telefonla konuşuyordu gördü ama selam veremedi gibi geldi, 06 u plakalı kırmızı mk2 156 sahibi bir abimiz arabasına eşya yerleştiriyordu kornaya bastım gördüyse selamlar, bir de You are not allowed to view links. Register or Login mehmet abimiz 75'iyle pide sırasındaydı ona da korna çaldım gördüyse ona da selamlar :)
açlığın dibindeydik kardeş farketmedim kusura bakma ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

textineer

Bugün tekirdağ dönüşü önüme 38 UU 753 plakalı bakımlı bir 147 düştü. Selam verdim ama nafile. :) muhtemelen görmedi.

fatihmehmet

Bugün tekirdağ dönüşü önüme 38 UU 753 plakalı bakımlı bir 147 düştü. Selam verdim ama nafile. :) muhtemelen görmedi.

Kayseri'de kime selam versem alamıyorum. Onlardan biri olmalı bu 147'de :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Ugur55

Bence bu selam olayını sadece bu forumdakiler dikkate alıyor.onun haricinde selam alanı veya vereni görmedim.Oyuzden pek fazla umursanacak bi durum yok ortada bence.Selam verdim bak almadı,umursamadı gibi şeylere boşyere can sıkmayalım buyuzden..
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

erdem1904

Akbükte 2-3 tane alfaya selam verdim tık yok :) tansaş a gidiyorduk tam garaja girerken Aras baba alfa diye bağırmaya başladı :) siyah 35 plaka bir 159. Arabayı arkasına çektik ufaklık incelerken sahipleri geldi ve tanıştık. 55-60 yaş aralığında bay bayan ... Adam 159 u eşine almış kendisi mk2 156 ile devam etmekteymiş. Kısa ve keyifli bir muhabbet döndü :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

textineer

Açıkçası ben belki forumdan birisine denk gelirim umuduyla selam veriyorum genelde. Zaten karşıdan bir cevap alamayınca bu da değilmiş deyip kendi kendime eğleniyorum. :)

Gouki

Bende Ankara'da hiç selam alamamaya başladım. Üstelik artık arabayı da yıkıyorum yani şekli cismi belli :p

alihsans

Bende Ankara'da hiç selam alamamaya başladım. Üstelik artık arabayı da yıkıyorum yani şekli cismi belli :p
Seni ben çok görüyorum da hiç selam vermiyorum. Malum QV.
Kedi yine ulaşamıyor.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Ugur55

Genel bir durum gibi görünüyor selam almama vermeme meselesi..Baska bir alfadan selam verilene kadar bende bir adım atmama kararı aldım bakalım nekadar süre gececek..Final countdown started :rock:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,