Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfalar Hakkında Yardım Lütfen Bilgili Kişiler :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TSonsuz

Arkadaşlar herkese merhabalar iyi forumlar. Aylardır 147lere bakıyoruz bir abimle. Şehir olarak Erzincandayız. Yolların durumu tüm Türkiye genelinde olduğu gibi çok iyi değil. Çukur delik bilmem ne çok fazla sayıda. Şuan hali hazırda kullandığımız araçlar Opel ve Renault. 2 adet 147 almayı düşünüyoruz. Ama çekincelerimiz var. Hem buralarda çok görünmeyen kullanılmayan bir araç olmasından dolayı hemde servisinin bulunmamasından dolayı. En yakın servis Trabzonda bulunmakta. Bizlere araç arızaları , yedek parça fiyatları , yakıt konusunda bilgi verebilecek 147 kullanmış kişiler var mıdır acaba ? Bütçe 30.000 TL'ye kadar. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar  :alfisti:

ealprsln

Forumda araştırırsanız sorduğunuz sorulara dair sonsuz cevap bulabilirsiniz....
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ihsanakdas

Öncelikle hoşgeldiniz. Yedek parça fiyatları konusunda You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login dan fikir edinebilirsiniz. Parça fiyatlarının her hangi bir avrupa araban pahalı olmadığını göreceksiniz. Servis konusunun kafaya takılacak bir mesele olmadığını düşünüyorum zira bende nevşehir de yaşıyorum ve burda da servis yok. Şuan ailemizde 3 tane alfa var ve bakımlarını burda yaptırıyorum.
Forumda arama yaparsanız 147 ile ile ilgili topic denilebilecek kapsamda çok geniş bilgilerin paylaşıldığı konuları rahatlıkla bulabilirsiniz ancak kısaca özetlemek gerekirse, kronik 2 problemi var diyebiliriz. Birincisi ön düzenden gelen gıcırtı sesleri. Bu sesler üst, alt salıncak burçlarından ve viraj denge çubuğunda bulunan burçlardan kaynaklanır. Soğuk havalarda daha çok belli eder kendisini ancak parça maliyeti düşüktür sizi üzmez. İkinci varyatör denilen bir parçadır. Motorda bulunur, ekzantrik milinin açısını ayarlar. bozulmaya başladığında dizel bir araç gibi sesli çalışmaya başlar bir müddet sonra yağlama tamamlanınca keser ancak tamamen boozulduğunda sürekli bu sesle çalışır. Bu parçanın sıfır fiyatı 800 TL civarında bildiğim kadarıyla ancak tamir kiti de var 150-200 Tl gibi bir fiyata tamir de ettirebilirsiniz.