Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa GT : Unutmayalım : )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

anIL(34an623)

tamam piyasa ölü hatta leş ama bu kadar mı kötü ya? bi yanlışlık var herhalde. motor hacmi yanlış yazmış olmasınlar? Register or Login" alt=""/> cebimde param olsa yarın hemen görüşmeye giderdim walla.

Onur

bir hata vardır heralde..

yoksa yazık günah valla..

n/a

satıyorum benim arabaayı :)

EDİT : herhalde siz baktığınzıda düşüktü fark edildi 64000YTL olmuş.. 2.0Selespeed 0km o fiyatta snrm ama bu 3.2 o ayrı :)

n/a

yoo 64 milyardı zaten : )

"0" ı 97 milyarmı ne o arabanın : )

n/a

aa 3.2 ymiş ben  dikkat etmedim ilk başta 2.0 için 30mmilyar fln dediniz sndm :)

anIL(34an623)

araba aklıma takıldı, resmen günümü mahvetti ya. nereden gösterdiniz Register or Login" alt=""/> GT şu an sewdiğim tek alfa, 3200 cc tam hayalimdeki motor. daha ne olsunRegister or Login" alt=""/> gördüğüm herkese anlattım arabayı. az kaldı merakıma yenilip arayacaktım, diyecektim "gerçekten 500 km mi? gerçektten 3.2 mi? gerçekten 64 milyar mı?" sonra vazgeçtim. adam ewet hepsi doğru diyecek, ben telefonu kapatacam paşa paşa. sonra iice kafayı sıyıracam Register or Login" alt=""/>

Onur

demek ki bire bir aynı duyguları paylaşıyoruz sevgili AnılRegister or Login" alt=""/>

n/a

Ah ulen ahhh paranın gözü kör olsun yokki hemen şaak diye atalım herifin suratına mavileri alalım anahtarını arabanın ve galerinin camını şangıırt diye kırarak çıkalım o dükkandan... Çok fantezi oldu bee Register or Login" alt=""/>

n/a

O zaman senle galeri sahibi arasında şöyle bir dialog yaşanır Ulvi can..

- Abi araba dışardaydı neden camdan galeriye girdin sen ya

- hmm evet .. kaç para bu cam ?

master

Bu arada şimdi dikkat ettim , GT 3.2'lerde çift egsoz çıkışı yok mu ? Bunda tek var. Ayrıca 3.2'lerde Selespeed seçeneği yok diye biliyorum , ama bu Selespeed. Sanırım bir hata var ortada :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

evet.. bencede resimdeki araba 3.2 değil...

quote:

master wrote:

Bu arada şimdi dikkat ettim , GT 3.2'lerde çift egsoz çıkışı yok mu ? Bunda tek var. Ayrıca 3.2'lerde Selespeed seçeneği yok diye biliyorum , ama bu Selespeed. Sanırım bir hata var ortada :)

anIL(34an623)

elimde GT'nin kataloğu var şimdi. resimdeki arabaların hepsi tek egsoz çıkışlı. ben de xenon olmamasından şüphelenmiştim ama xenon 3.2de de standart değilmiş

selespeed olayı ise doğru. tebrik ederim önder. iki gündür adamları aramadan arabanın kaç cc olduğunu bulmaya çalışıyordum. ss pek tutmadığım için hiç aklıma gelmedi. 3200lerde ss yok. araba 2.0 jts'dir geçmiş olsunRegister or Login" alt=""/>

hem sevindim hem üzüldüm. sevindim çünkü 3200 cc daha 500 kmdeki aracı bu kadar çok isteyip, bu fiyata bulup sahip olamamak gerçekten çok kötüRegister or Login" alt=""/> ayrıca üzüldüm tabi. arabanın daha 2.0'ını alacak paramız yok, 3.2'sini nasıl alacaz Register or Login" alt=""/>

master

3.2 olsa benim de rüyama girerdi :) Ama nasyonel motor hacminde hata yapmaz kolay kolay , hadi hata yaptı diyelim , hem You are not allowed to view links. Register or Login'da hem You are not allowed to view links. Register or Login'da niye aynı hatayı yaparlar. Neyse deşmeyelim daha fazla :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

anIL(34an623)

bence şöyle bir durum var. ikinci el piyasa zaten kötü. alfa zaten tedirgin yaklaşılan bir marka. GT ve JTS motor kapalı kutu. kimse riske girip bu arabayla ilgilenmemiştir bence. adamlar da ilgi çekmesi için kasti olarak 3.2 yazmış olabilirler.

CuoreSportivo

Valla bende merak ettim aradim Nasyonal'in cep telefonundan. Hicbirsey hakkinda bilgisi yok, zaten konusmasindanda belli yalan soyledigi, dolandirici bunlar. Bilmesek havada goturecekler cukkayi. Neyse, bi hayal kurduk bitti Register or Login" alt=""/>