Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

USA dan hangi parçalar alınabilir,

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackeyekenan

Slm arkadaslar , haziran sonunda usa yagdiyorum 15 gnlüğüne, sizce ordan hangi parçaları almam gerekir, bu fırsatı kacırmakistemiyorum, tavsiyeleriniznelerdir, aracı. 156 2005

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

EskiTüfek

Orada sadece klasik Alfa parçalarına ulaşabilirsin. 156 pek olasılık vermiyorum.

alfistahakan

156 parçasını boşver elektroniğe You are not allowed to view links. Register or Login .com dan alabilirsin.Çok ucuza..
Hakan
Forever Alfa

egeozal1

Amerikaya ithalatı yapılıyor mu bilmiyorum abi ama anahtar kılıfı var deri kırmızı dikişli sustalı anahtara bire bir uyan tuşlarını kapatmayan herhangi bir anahtarlık takmanı önlemeyen Alfa Romeo Anahtar Kılıfı var. Ama başında belirttiğim gibi Amerika ya ithalatı yapılıyor mu bilmiyorum İtalya üretimi galiba. Şimdiden keyifli uçuşlar bu arada :) :yukari-ok:

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
tabii ki varyatör  :haydi:
Stok şart abi  :haydi: :))

Cuore Sportivo

Amerikada bulmana gerek yok aslında parçaları. You are not allowed to view links. Register or Login 'den al ne istiyorsan yollat adresine ;) gelirken getirirsin

blackgear

Amerika' dan getirtilebilecek en iyi parça Selena Gomezdir. Dört tane getirsen 4 ünü de alırım :)) :haydi: :rock: Alfamın içinde ön sağ ve arka koltuklara çok yakışır diye düşünüyorum  :rock:

blackeyekenan

He he:) işte bu iyi fikirr,

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)