Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir Birmot 159 Lansmanı..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Ben gitmeyi düşünüyorum. Anakara'dan başka gitmeyi düşünen varsa beraber gidebiliriz. Küçük bir Ankara etkinliğine ne dersiniz? Register or Login"/>

Edited by - replay147 on 14/01/2006  12:32:17

n/a

olur hemde güzel You are not allowed to view links. Register or Login sürüşüde yaparız.kimler geliyor(ankaradan)

n/a

AROC'tan 21-22 Ocak tarihlerinde duzenlenecek 159 tanitimi icin davetiye gondermisler.Bu davetiyeyi benim haricimde alan bir arkadas var mi? Izmirde bu davetiyeyi alipta gidecek olan arkadaslar varsa haftasonu birlikte gidelim.

Onur

benim bugun elime geçti bir aksilik olmazsa gidicem :)

n/a

Birmotun böyle bir davetiyeden haberi de yoktu işin komiği bugün konuştuğumda : ))

Sercan Keklik

aroctan bugun 2 tane geldi valla :) 2 keremi deneyime gitsemde istanbul park ta degil bu sefer nerde test etcez trafikte agresif kullandırtmazlar :D
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Alfadanadam

Bugün bana da geldi davetiye..Ama burda ne işe yarar :)

n/a

bülent gel ankaraya beraber gidelim.bende yanıma arkadaş arıyordum:))

Alfadanadam

ben de ne zaman beni davet etcekler diye bekliyodum :) sağol dostum..keşke gelebilsem ama bayram boyu yattığım için önümüzdeki haftasonu Ereğliden ayrılamam maalsef :(

n/a

Halil beni saymıyor galiba... Register or Login" alt=""/>

quote:

halil wrote:

bülent gel ankaraya beraber gidelim.bende yanıma arkadaş arıyordum:))

n/a

olurmu alper.seni saymazmıyım.c.tesi mi pazarmı gidelim?birde ankaradan grupta tanıdığın arkadaş varmı.onlarıda çağıralım

Onur

Ankaradan aktif bir üyemiz vardı :)

n/a

ben 5 kişi çıkarttım üye listesinden.
yıltawar   alp özdil,
erman,   
meltem,   
oğuz akçay   ,
orhan korhan,   
oytun şenyüz,   
sero   

Edited by - halil on 16/01/2006  22:46:26

n/a

Sanırım şimdilik Ankara'dan Halil ve benden başka kimse görünmüyor. Bana cts daha uygun gibi duruyor. Halil, senin içinde uygunsa cts gidebiliriz...

master

Bana davetiye gelmedi.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

anIL(34an623)

bana geldi ama nedense hiç ilgimi çekmedi. GT lansmanına göre çok sönük geçeceği kesin. ne yapacam Birmot'a gidip Beylikdüzünde test sürüşüne çıkıp? Register or Login" alt=""/>

n/a

quote:

master wrote:

Bana davetiye gelmedi.

banada gelmedi valaa yaaa...? Register or Login" alt=""/>

n/a

İzmirliler için davetiyenin pek önemi yok biz çıkar gideriz : )

Cumartesi gidelim isterseniz hem dvdleri sweatlarınızı veririm artık : )

Onur

bir aksilik olmazsa ben ya cuma ya c.tesi gidicem. ama davetiyede hem birmot hem enriko geçiyor. her ikisi birden mi düzenliyor acaba??

n/a

Davetiyede ne kadar Alfa satan bayi varsa yazmışlar : ) İkiside düzenliyor ama mesela ben dün Birmotla konuştuğumda davetiyeden haberleri yoktu : ) Tofaş kendi başına iş yapıp bayileri bilgilendirmiyor buda ilginç bir nokta tabi..

Neyse Cumartesi yada Pazar karar verip toplanıp gidelim derim ben..

n/a

bencede peki zamanlar saatler nedir tolga abi davetiye yok bişiden haberim yok?? bide kapıda sorun cıkmasın geri donersem komik olur Register or Login" alt=""/>

n/a

Olmaz öyle bir şey merak etme : ) Benim teklifim Cumartesi Saat 13.00. Herkese uyarsa gidelim...

mKa

birmotla ben de konuştum.belli değil tarih dediler:)aynı saatte gitmemiz çok iyi olur hem tanışmış oluruz.

master

Ben gelmeye çalışırım.

Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

neye karar verildi arkadaşlar gidiyomuyuz????????????? onder, onur, tolga ben ses seda yok yarın cuma vallaga  Register or Login" alt=""/>