Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmirde deri döşeme nerede yaptırılır?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Keox

bu gün bir yere gittim neredeyse sıfır denicek gıcır gıcır ön ve arka koltuk vardı deri siyah logoların bile üstünde fiyatını sordum 1500 tl dediler şaşırdım sizce almalımıyım :D

Anıl

Ön-arka koltuk içinde birde orjinal deri kaplamaysa bence fiyat uygun.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Burak1985

döşemeleri yaptırdım izmirdeyim. tek kelime ile süper oldu artcar gerçekten işi biliyor.aracı 100k bakımına verdim direksiyon vites topuzu körüğü ve elfreni körüğünü söküp tekrar artcar a yolladım. direksiyonu orda sökemediğimiz için böle bir çözüm bulduk.

alper malesef görüşemedik arkadaşım hiç yanlız bırakmadı istanbulda ara ara baktık sadece araca. kusura bakma çok istyiordum bir dahaki sefere artık.

el atmışken cam düğmelerinin ordaki kronik boya atan parçalarıda söktüm onlarıda boya ya verdim. aracın içi 0km olucak :))

Bu arada dr murat beyin aracıda enrikoda gördüm hakikaten güzelmiş inş kıymet bilinir :))

Edited by - Burak1985 on 21/03/2012  13:28:30

fevkalbeser12

Fotoğrafları bekliyoruz o zaman heyecanla:) birde artık senin arabayı almak farz oldu:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alfista35

izmir'de bildiğiniz iyi bir döşemeci var mı? 156'mın kolçağını yeniletmek istiyorum ve taban halısında bir delik var bunun onarılması gerek.
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Anıl

Fiyat/işçilik oranı olarak İzmir'de en uygun yer Emek Oto Döşeme, 6.sanayi sitesi Gaziemir'de!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB