Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu Nasıl Bir İnsanlık Arkadaş !!!!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login

ya arkadaşlar; içinizde varsa besleyen lütfen kusura bakmasın ama şehirde köpek mi beslenir yahu...etrafındaki insanlara bu kadar saygısızlık olmaz >:(

Yok canım niye kusura bakalım bu kadar enteresan bir yorum görmemiştim daha önce. Akşam akşam yüzümde tebessüm yarattınız  :)

Saygısızlık ne zaman oluyor acaba? Tasmasıyla sokakta gezerken ayağını kaldırıp pipisi gözükürken gözünüzün içine bakarak işediğindemi?

valla alper , fatih'e katılmamak mümkün değil.
yani şimdi forum dilinde belki mimik vs. olmayınca yazılar , manasını aşabiliyor ama , başka birisi de  aynı şekilde kalkıp sana mı soracağız köpek besleyip beslemeyeceğimizi dese bu sefer sen kötü hissedersin.

Hayvan sevgisi ve kedi-köpek beslemek, insanın ve çocukların gelişimi için bana kalırsa ŞARTTIR!
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hünkar

147 1.6 Distinctive

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

eminpar

Adam değil ki. Bu nasıl bir komplekstir anlamak güç  >:( >:( >:(çok geçmiş olsun

asklepios

ya arkadaşlar; içinizde varsa besleyen lütfen kusura bakmasın ama şehirde köpek mi beslenir yahu...etrafındaki insanlara bu kadar saygısızlık olmaz >:(

Yok canım niye kusura bakalım bu kadar enteresan bir yorum görmemiştim daha önce. Akşam akşam yüzümde tebessüm yarattınız  :)

Saygısızlık ne zaman oluyor acaba? Tasmasıyla sokakta gezerken ayağını kaldırıp pipisi gözükürken gözünüzün içine bakarak işediğindemi?

yanlış anlaşılma olmuş benden kaynaklı,hemen düzelteyim;

"saygızlık"tan kasıt; apartmanda veya birbirine yakın müstakil evlerde köpek beslemek...gürültü kirliliği yaratıyor havlaması ciddi anlamda...başka birşey değil yani :) bir de yukarıdaki gibi nadir yaşanan tatsız durumlar var tabi :p ha bir de 2 kere köpek ısırdı beni,ikisi de sahipli,tasmalı idi :-[

yoksa; kimsenin köpek beslemesine karşı değilim...ben beslemem o ayrı( 5 dönümlük arazi içinde,müstakil ev olursa belki,o da ev içine girmemek şartıyla)

NOT:özgürlüklerin sınırı bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter

ha bir de hayvan sevgisi çok önemli...mesela benim en çok sevdiğim hayvanlar çipura,levrek,karides,kalamar,kuzu,dana  :haydi:

brkyaa

"Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V Distinctive"

sp4rc0

çok sinir bozucu bir durum, geçmiş olsun..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

alfistahakan

Geçmiş olsun .Daha beteride olabilirdi.İnş fazla masarafa gerek kalmadan halolur.
Hakan
Forever Alfa