Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Reklamın Kralı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

Şu sıralarda TV'de oynayan Aşk-ı Memnu adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ kendisine bir adet Spider alıyor. Daha sonra kamera uzun uzun showroom'daki diğer Alfa'ları gösteriyor. Süper bir reklam olmuş. İzleyenin ağzı açıkta kalmıştır. Adam birde çok güzel araba dünyaya bir kez gelicez diyor.

XETRaM

Tam ben yazacaktım :D Benden uzun yaşayacaksın walla

SertackeS

arabamın değeri arttıı
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

cem meric

Tam uyudum o sahnede ama sonunda reklamında bıdahakı haftanın reklamında yanı mavı bır BRERA gordum ben ve muthıs nefıs dıyorum...

tolga_ozhan

Normal TV reklamlarından çok daha fazla hedefine ulaşan reklamlar bunlar. Diziler filmler falan bu iş için çok uygun.

patricius13

Evet alfa amrkasında bir kıpırdanma var

Dentist

Aşk-ı Memnu(yasak aşk)cular nasıl da belli oluyor.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

adnan.geyik

Bende BRERA ola BASKA ASK istemem.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

AlfistiKerem

Evet bende gördüm,süperdi gerçekten.Hele birde demezmi "yolu okşuyor resmen" diye...Suadiye Birmotta çekilmiş.

Dentist

Kim akıl edip te Alfa kullanalım çekimde dediyse,gerçekten kutlamak gerek.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

onr

Son James Bond'ta da, 159'lar beni epey heyecanlandırmıştı.

n/a

dızıyle alakalı degıl ama inci aküde reklamında mk1 147 kullanmıs...

Alfisti147

Evet o raklamı ben de dün gördüm ve baya gururlandım...

Passione

Hakkaten şahane reklam olmuş işte markanın bunlara ihtiyacı var Türkiye'de.
"centocinguantanove"

cem meric

Az öncede Kavak Yelleri dizisinde siyah bir GT vardı...Kanal d ALFAyla anlaştı galiba bütün dizilerde ALFAlar dolaşıyorrr...
(Binbir Gece 159/Ask-ı Memnu spider/Kavak yelleri GT)

Passione

Kavak Yellerinde daha öncede siyah 147 görmüştüm.
"centocinguantanove"

serkan44

ya hu ben bundan 5 ay önce burada reklama ağırlık verin diye yazmıştım bakın sözümü kaale aldılar.helal olsun dahada devamını bekleriz.aracımızın değeri artıyo .birde insanın gönül verdiği marka yı (alfa romeo)tv ekranların da görünce dahada heyacanlanıyo etrafın dakilere bakın bakın alfa çıktı diye seviniyo yani)abicim ülkenin genel yapısının değişmesi için eğitim nasıl şart ise marka nın tanınması ve satış yapması için reklam şart.dır.bir arkadaş bana iziraz etmişti alfanın türkiyedeki satışı ne kadar ki adamlar reklam versin.satış yapmamışki reklama para harcasın demişti.bende yine diyorum ki.vereceksin ki alasın.tarlaya tohum ekmeden veya kaysı çekirdeği dikmeden kayısı ağacı beklemek ne derece divanelikse tohum ekmeden mahsul kaldırmak da öylece divaneliktir.gerisini artık siz düşünün.

serkan44

bu arada markaya gönül vermek meselesine gelince ben ne alfa nın sahiplerini tanırım nede üzerindeki arma sına bakarım nede üretildiği memleketine bakarım ben bu markaya gönül vermişsem bu tamamen aracın kalitesi ve isteklerime cevap vermesinden kaynaklanıyor.

BARLAS

Çok güzel hareketler bunlar.. Sadece Alfalar görünmüyor bir de Aşk-ı Memnu'daki gibi "çok güzel araba" gibi yorumlar yapılıyor, bu daha da güzel..

SertackeS

hangi bölümde bu? internetten bakayım bulayım bari bende
2007 GT  1.9JTD Q2
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive beyaz
2011 Giulietta 1.6JTD Distinctive kırmızı

cuneyt

Iki dizinin de son bolumlerinde yani bu haftakilerde.

Ikiside her hafta takip ettigim guzel dizilerdi alfalar kullanilmasi da keyfimi ikiye katladi vallahi :)))

ATA

Reklam filmimiz çok az yayınlanıyor ama sanal reklam iyi yapılıyor =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

BARLAS

İnci Akü reklamında da 147 Mk1 var..

Nicola Larini

Eğer Tofaş bunları bilinçli yapıyorsa -ki Aşk-ı Memnu- böyle bir his veriyor- kocaman bir alkış

XETRaM

Aşk-ı Memnu' yu sadece iki bölümdür izliyorum neden acaba :) Evdekiler her Alfa çıktığında beni çağırdıkları için kaçırmam zor olmuyo. Fakat dizinin bu bölümü sanki sadece Brera için yapılmış gibiydi!