Selam arkadaşlar cıkma parça satan bildiğiniz yerler var mı? Alfa 156 ıma benzin pompası lazımda teşekkürler
Alfanıza Yedekparça . (http://www.alfistiturkey.com/index/topic.asp?TOPIC_ID=5763&FORUM_ID=6&CAT_ID=3&Topic_Title=Alfan%FDza+Yedekpar%E7a+%2E&Forum_Title=Servisler%2C+Galeriler)
arkadaşım çıkma varmıdır bilmiyorum ama sağlam bi alfa yedek parçacısı var we serwisinide açtı geçen günlerde....
oraya gidip aksaraydan mustafa gönderdi dediğinizde size yardımcı olacaktır....
Korekom Otomotiv Aksaray/İst
bosch servislerde orijinali 100 euro kadar olması lazım, çıkmasına yönelmektense bu fiyata temin etmek daha mantıklı geliyor bana,garantili, faturalı,taksitli olarak...eğer aracınız mk1 ise, pompa ve filtre akuple olduğundan çıkma pek makul değil. TR de yoksa bile 10-15 güne getirirler
Liste de bulunmayan İhsan var, rahmetli Serdar' ın parçalarını satmakta, onunla temasa geçersen gerekeni yapar:
İhsan: 0532 552 07 08 Benim selamımı iletirsen sana elinden gelen yardımı yapar (rakam olarak)
Zamanında forumda okuyup, lazım olursa diye alfa cıkmacı Ahmet diye kaydetmistim; 05324259444
Anaaa Ahmet abiyi de unuttul, duyarsa inan bana sağlam fırça kayar: Gerçekten de işinin ehli ve istediğin her parçayı elinde bulunduran bir abimiz...
Arkadaşlar çıkma olarak sol arka poryo bilyası ve sol arka salıncak kolu arıyorum. Tanıdıgınız güvenilir çıkma parça satan var mı?
Poryayı çıkma almaktansa yenisi alabiliyorsanız, onu alın derim. Çıkmasının "çıkma nedeninin" ne olduğunu bilinemeyeceğinden kısa zamanda sorun çıkartma olasılığı olabilir.
Yanlış aklımda kalmadıysa porya komple satılıyor. Tek bilya değişimi olmuyordu. 180 lira gibi bir fiyat kalmış aklımda. Bir sürü Çin malı porya var piyasada aman bulaşmayın.
Arka salıncak kolunu da çıkma alacağınıza Teknorot alın daha iyi.
Yedek parça fiyatı için
Çalışkan Otomotiv, Alfar, Engin Otomotiv, Korekom aranabilir. google'dan hepsinin iletişimi çıkar.
Bu parçaları Çıkma alıp sorun yaşayabilirsiniz,bugün olmaz 1 ay sonrasının garantisi olmaz,bir daha sök tak derken,bakmışsınız ki sıfırı fiyatına denk gelmiş.
Evet haklısınız. Ama yoktan yere başımıza gelen bir masraftan ötürü sağlam çıkmaları -önerebileceğiniz yerler varsa tabii ki- değerlendirmek zorunda kaldık. Bu parçalara kimi yerler astronomik rakamlar verdi. Fakat alfar servisinde fiyatların uygun olduğunu gördüm. Eğer aradaki fark az bir şeyse tabii ki tercihimi sıfır üründen yana kullanırım.
Arkadaşlar bugün 2 yerden fiyat aldım. Birincisi Turgay Usta. İtalyan çıkması salıncak kolu için 120 tl, orijinal uzun ve kısa 2 adet denge kolu için de 140 tl, toplam 260 tl.
İkincisi Alfar servisi. Yan sanayi olarak yukarıdaki üç parça için toplam 250 tl dedi. Hangisini önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
çıkma parça neden ÇIKMA acaba ? Materyalin yaşı ne ? soru işareti bunlar. Ben olsan yan sanayi alırdım sanırım.
You are not allowed to view links.
Register or Login
çıkma parça neden ÇIKMA acaba ? Materyalin yaşı ne ? soru işareti bunlar. Ben olsan yan sanayi alırdım sanırım.
Arkadaşlar çıkma parçalar, kazalı araçlardan sökülen parçalardır. Birilerinin yenisini takmak için söktüğü parçalar değil. Büyük bir çoğunluğu da yurtdışından geliyor zaten. Ancak bence porya çıkma alınmaz. Çalışırken ne durumdaydı nereden bileceksiniz?
Ben de öyle düşünüyordum. Sizlerden de duymak istedim. Yan sanayi parçaları satan Alfar servisi de kendilerine gelen araçlara mekanik parça olarak yan sanayi kullandıklarını söyledi.
PORYA için SKF markasından başkasını düşünmeyin ....Araştırılıca gayet uygun fiyata bulunabiliyor. Zamanında 180-210 TL arasında fiyat çekilen bilyeyi AS sensörü ile birlikte 90 TL almıştım. Kadıköy de bir parçacıydı ve netten bulmuştum.
1
Aramıza hoşgeldiniz Erman bey. 2 yıl önce temiz bir çıkma kolunu 100 liraya almıştım. Forumda çıkmacıların iletişim bilgilerini arayarak bulabilirsiniz.
Teşekkürler Özgün Bey.
You are not allowed to view links.
Register or Login
Teşekkürler Özgün Bey. Çıkmacıları aradım yalnız ellerinde olmadığını söylediler ama 2 tane çıkmacı numarası vardı sizin bildiğiniz iyi bir çımacı var mı ?
merhabalar 0532 720 40 35 turgay bey sıfır ve çıkma parça veriyor. ikitelli sefaköy sayiide. insaflıda bi adam alfisti dir kendisi.
:nazar: