Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa 149'un bir resmi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Alfa, Fiat ve Lancia (Delta'nın yerine) ortak bir platform ile üç yeni modelini 2007 ile piyasaya sürecekmiş. Alfa ve Lancia'nın 4 çeker versiyonları da planlanıyormuş.

Motor yelpazesi 1.4 lt (Stilo) den başlayacak. 4 silindirli turbo motorlar ve kompakt bir V6 ile devam edecekmiş.

JTD motorlar 1.6 lt ile 2.4 lt arasında olacak ve 100-200 BG arasında güç üreteceklermiş.

Fiat Stilo; 2007 ilkbahar, 149; 2007 sene sonuna doğru ve Lancia 2008 senesinde piyasaya sürülecekmiş.

Kaynak: Auto Zeitung

You are not allowed to view links. Register or Login

Register or Login" border=0>

edit by bektas

///////////////

n/a

1.6JTD yada 1.4T alayım mümkünse :)

n/a

Şu italyanlar çizgiyi yine konuşturmuşlar...Etüd çalışmalarına başladım.İşte bir kaç resim...

t_e_m

herşey tamam da benim anlamadığım nokta alfa'nın neden arka kapı kollarını gizlemekten vazgeçtiği..

yani tamam 159'da daha oturaklı ve büyük bir sedan imajı yaratmak ve almanlara rakip olmak amaçlandı kabul, ama 149'un çizimlerinde de hep arka kapı kolları mevcut, walter da silva'nın yarattığı bir tasarım ayrıntısı olduğu için mi acaba tercih edilmiyor ya da seat kullanmaya başladığı için mi tenezzül edilmiyor çözemedim..

Onur

kapı kollarını taklid ediyorlar diye vazgeçtiler heralde ama bence arabaya ayrı bir hava katıyordu

n/a

aa ii güzelde ben hala burnunu beğenmiyorum buaracın :)

farlara bakılırsa
bi-xenon olcak herhalde :)

busaatten sonra kompakt sınıfta h4 kullanmaycaklarına göre :)

ki 145 bile h1 e h7 ydi :) 149 bi-xenon olcak bu far şekline bakılırsa :P

n/a

149 da kapıl kolları degızmemelıydı bence de.Hadı 159 makam aracı olabılır dıye dusunmus olabılırler de ...TAklit edildiği için de vazgecılmıs olabılır..Zaten kapı kolu da olsa İtalyan estetiği..

n/a

hehe çok sevindim arabamı gönül rahatlıyla kullnaım artık..:) artık 1.6 jtd yi beklıycez bakalım...

n/a

kırmızılar hoşuma gitmedi.gri renkli olanlar daha sert ve saldırgan bakıyorlar.gri olanlar favorim.

agucba

Allah Allah! Hangisine inanacağız :))

///////////////

n/a

159 > brera kardeşliğinden sonra bu da 149 > 8c competizione kardeşliği mi olacak ?

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

En son resim bayağı ortada dolaşıyordu sanırım 147 yerine gelecek araç bu

n/a

agucbanın koyduğu fotolar şeklinde olursa eger ön ve arka kısmı ,1.4turbo 160 hp lik motorla çok iş yapar bu araç...8c competizione kardeşliği çok güzel olur bence..alfa tr ye inşallah bi hata yapıpta sadece 1.4 turbo 120 hp lik motorunu getirmez.. + 1.4 turbo 160 hp derim ben...160 lığı gelirse direk ona yumulurum

n/a

benmde 1.6JTD gözüm artık herhalde 1.4 te olsa benzin liyi kaldıramam :(

n/a

resmlerin bzılaı ii bazıları berbat nolcak acaba....