Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 için Vela mı yoksa GTA mı?(Vela Alındı)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

156 MK1 için Vela jant mı yoksa Gta jant mı?

17" Vela
20 (43.5%)
17" Gta
26 (56.5%)

Toplam Oy Verenler: 46

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Doğa bey ben aradım sizin yerinize son jant eskişehirden birine bugün satılmış. Aramayı 19:02 saatinde cep numarasından gerçekleştirdim. İlanda yazan cep numarasından ulaştım iyi günler.

Yarın başkasına arat benzeri cevap alırsın ;) Elde ürün kalmayınca yeni satıldı tribine giriyor bunlar genelde... Gittiğimde olsaydı bir takım daha alacaktım ama durum malum ;)

egeozal1

Hakan Tosun

tamam abi, bir de ona bakayım olmadı başka bakıcaz yada dediğin gibi 17 deneyeceğim.

Ege çok teşekkür ederim, nasip kısmet dediğin gibi. ama neden resmi konuşuyorsun onu anlayamadım :)
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
tamam abi, bir de ona bakayım olmadı başka bakıcaz yada dediğin gibi 17 deneyeceğim.

Ege çok teşekkür ederim, nasip kısmet dediğin gibi. ama neden resmi konuşuyorsun onu anlayamadım :)

Biri yaşından dolayı sahip olduğu heyecanı farklı yorumladı sanırım... Eğer böyle bir şey olduysa, olmamış olmasını tercih ederim. Hepimiz genç olduk. (Hala genç olmadığım anlamı çıkmasın tabi  8))

Veloce

Bu arada madem Vela alındı, resimleri görsek diyorum artık. Birde konu kilitlenmeli sanırım, neticeye varıldı sonuçta...

Gouki

Hayırlı uğurlu olsun Onur. Volkan abinin söylediği gibi ikisi de birbirinden güzeldi. Fotoğraflar için bizi daha fazla heyecanlandırma :) Konuyu kilitliyorum.