Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Erdek

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lbe

Selamlar abilerim bir şey dikkatimi çekti onu paylaşmak istedim,

Bilenler vardır belki Balıkesirin Erdek adında küçük bi tatil ilçesi var.Küçüklüğümden beri her yaz oradayım neredeyse 18 yıldır.Alfa Romeo sahibi olduktan sonra Alfa Romeolar çok dikkatimi çekmeye başlamıştı ama Ankarada pek göremiyordum.Erdeğe gittim ve Ankarada gördüğüm kadar Alfa Romeo gördüm belkide.Beyaz mito qv dikkatimi çekti ama plakasını hatırlamıyorum şuan.En son döneceğim gün geziniyordum öyle arka sokakta kaldırımda beyaz renk bir 156 park ediliydi plakası 06 vls 03.Çok temizdi çok hoşuma gitti sonra kırmızı fren kaliperleri gördüm dedim kesin forumdan birisi.Arka camda You are not allowed to view links. Register or Login yazısını görünce bi mutlu oldum.Biraz bekledim ama sahibini göremedim yanımda kağıt kalem olsa camına not bırakacaktım Eğer forumdan yazın Erdeğe gidenler varsa yazları toplanabiliriz diye düşündüm.Bilmem yanlış mı düşündüm bence güzel olabilir?

emin

arkadaşlar iyidir hoştur, belki denk gelirsiniz forumda ama benle karşılaşırsanız bu şekilde afişe etmeyiniz =) Ama düşünmedim değil o sticker oraya nasıl ulaşmış =) Ankara iyi çalışıyor demek ki.

"LBE" üniversite sınavı ve tercihlerinde durum nedir şimdi aklıma geldi?

Edited by - Emin Kurtoğlu on 09/08/2011  02:03:53
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Lbe

valla bi üniversite sınavını ne sen sor ne ben söyleyeyim açıkcası hiç ama hiç çalışmadım cezasınıda çektim, bakalım saat 15 gibi belli olacak nereye yerleştiğim

cihan

hayırlı bir haber varmı sınavda?

Lbe

odtü kıbrıs makine mühendisliğine burslu gidiyorum abi.giuliettadan vazgeçeceğim