Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Yine Yok...:(

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALFAŞK

You are not allowed to view links. Register or Login
''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

Gouki

Var. Makyajlı Giu var, Makyajlı MiTo var, 4C var. Daha ne olsun :)

Yiğit Doğukan

Hani SUV? Hani yeni modeller? Sonra vay efendim satışlar düşük. Yok yok bunlar bu kafayla giderse biz daha çooooook yeni modeller bekleriz...

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
Hani SUV? Hani yeni modeller? Sonra vay efendim satışlar düşük. Yok yok bunlar bu kafayla giderse biz daha çooooook yeni modeller bekleriz...

Yeni modeller fuarlarda çıkmadan çok önceden zaten prototipleri falan görüntülenir. Yani önce bir "Giulia'nın(Alfa SUV'un) casus fotoları çekildi" haberleri ile karşılaşırız, ondan sonra fuar alanında gösterilmeden önce yine gizliden çekilmiş fotolar çıkar ondan sonra ancak fuarda gözükür. Kısacası yeni modellere daha ÇOOOOKK var  :(
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ALFAŞK

ya 169 çıkıyor dediler resimler vardı nette giulia var dediler suv model çıkıyor dediler bizim alfa aşkı nostalji olup kalacak galiba 156 lara nostalji diyeceğiz  :(

Tolga033

Bence 2014'de bombalar patlayacak. :D

ALFAŞK

blackgear

2014 sonunda otomatik dizel Giu geliyomuş :D Bi bunu duydum, diğerleri (169, Suv, Giuila vs..) hayal sanırım.

alfa38

Tolga033

Bir ara da 166 tekrar gelecek diyorlardı.

ALFAŞK

alfanın yeni model işi de babamın sıfır şahin, doğan çıkacakmış hesabına dönecek herhalde  :D