Almanyadaki meşhur otomobil kulübü ADAC manipulasyon yapıldığı sebebiyle incelemeye alındı! ADAC iletişim müdürü Michael Ramstetter aynı zamanda çok okunan bir derginin baş editörü.Derginin adını hatırlayamadım şimdi ancak alman haber kanalında bu derginin başka ülkelere de içerik sattığı söylendi.kısaca türkiye deki Almanya (ADAC) menşei li test haberlerinin güvenilirliği yitirilmiştir.
Zaten Ramstetter çıkıp itiraf etti ; "Geçen sene en sevilen otomobil olarak seçilen golf istatistiğinde bilerek rakamlarla oynandığını" söyledi ve alaman halkından özür dileyip istifa etti!!
Bence çok büyük olay ki bizim haberlerde nedense doğru bilgi verilmedi!? Almanya şuan da çalkalanıyor.izlediğim alman haber programında otomobil sektöründe önemli kişiler bu konuyu tartışıyor ve deniyor ki 2005 yılından beri manipülasyon olduğu söylenebilir.Adam zaten basın açıklamasında, yaptıkları üç kağıdın tamamını anlatacak değil.Diyor ki ;"En sevilen otomobil anketinde, yazıldığı gibi iki yüz küsür bin kişi değil 70 bin civarı kişi ile anket yapıldı.
haber programında,"İncelemiş olduğum geçmiş döneme ait testlerde de yanlı sonuçlar olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim." dedi uzman birisi.Yani bu iş bir sürü yere sıçrıyor aslında (lastik testleri v.s.) çünkü evet herkes ADAC ın sayfasına girip test incelemiyor belki ancak türkiye deki dergilerin neredeyse tamamı ADAC bilgilerini kullanıyor!..
Bu konuyu dün gececiler gündüzcüler adlı konuda paylaşmıştım. Keşke başlık açmadan önce bi arama yapsaydınız.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
You are not allowed to view links.
Register or Login
Bu konuyu dün gececiler gündüzcüler adlı konuda paylaşmıştım. Keşke başlık açmadan önce bi arama yapsaydınız.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
televizyonda izleyince direkt atlamışım :o
Aslında habere ek olarak yorum da katıldığından yazılmasında mahsur yok. Bu sektör için ciddi bir haber neticede.
Yalancının mumu yatsıya kadar misali olmuş. :yukari-ok: :))
Ee şimdi Golf'ün sahte egemenliği bundan sonra olmayacak o zaman.
Note 3 ile tapatalklandı
Golf gönüllerin şampiyonu :D :D :D
Tok kapı sesi, yumşak plastik kurtaramadı bu sefer. Zaten biraz mantıkla golfun piyasadaki en overrated araç olduğu anlaşılıyor.
VW'nin medyaya inanılmaz para yedirdiği zaten söylenirdi. Bu sefer şike sahaya yansımış sadece.