Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo'lu Oyun Arıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

The Schuey

You are not allowed to view links. Register or Login
Gordum, cizim guzel gorunuyor ama normal bir ev ortaminda kullanacagini dusunerek boyutlarina, agirligina, pedallara dikkat etmeni oneriyorum :)
Büyük ihtimalle sökülüp takılabilen bir ürün.

blackgear

Assetto Corsa steam de %50 indirimle 37,5 TL olmuş. Enpara ile alırsanız 18,75 TL. DLC paketi de 8 lira. Son 10 saat ;)

İlgililere duyrulur.

155 V6 TI , 1965 GTA, 4C ve Giulietta standart ve Qv edition var.

rain man

Assetto Corsa steam de %50 indirimle 37,5 TL olmuş. Enpara ile alırsanız 18,75 TL. DLC paketi de 8 lira. Son 10 saat ;)

İlgililere duyrulur.

Çok güzel fırsat bence.  :yukari-ok:
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

erdem1904

İlgililere duyrulur.

Bu oyun için PS 4 mü almak lazım Kadir ? Benim ufaklıkla hafta sonu turnuva yaparız alıp :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

martini_lancia

Playseats'i Tr'ye; Perpa'dan bir şirket getiriyordu ben satın aldığımda,yıl 2008 idi.G 25 yeni çıkmıştı,ps3 ile birlikte beraber almıştım.

Gran Turismo 5 tam sürümü bitirince  ve farklı birkaç oyunu da oynayınca da eski hevesim kalmamış ve sevdiğim bir gence komik bir rakama vermiştim. 

Şu an piyasanın alınabilir en iyi direksiyonları Thrustmasters ve Fanatec firmasında,ikisi de Alman menşeyli;G25-27 felan oyuncak kalıyor bunların yanında artık.

Bir ara niyetlendim yeni birşeylere,ama 6.000 tl gibi bir maliyet çıkıyordu vazgeçmiştim.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

blackgear

İlgililere duyrulur.

Bu oyun için PS 4 mü almak lazım Kadir ? Benim ufaklıkla hafta sonu turnuva yaparız alıp :)

PS3-4 desteği yok abi, PC oyunu windows tabanlı, 32 Bit destekliyor.

sistem gereksinimleri:

Minimum PC requirements:

Processor: AMD Athlon X2 2.8 GHZ, Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 10.1 (AMD Radeon HD 6450, Nvidia GeForce GTX 460)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 15 GB available space
Sound Card: Integrated

Recommended PC requirements:

Processor: AMD Six-Core CPU, Intel Quad-Core CPU
Memory: 6 GB RAM
Graphics: DirectX 11 (AMD Radeon 290x, Nvidia GeForce GTX 970)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 30 GB available space
Sound Card: Integrated

OnurCangir

Dün ekran kartımın WitcherIII'te bana yaşattığı hezimetten sonra bu sistem gereksinimleri yüzümü güldürdü valla.

Şu enpara olayını kullanan var mı steamde? Kulağa fazla iyimser geliyor, hakkaten doğru mu %50 indirim? Varsa da kesin bir limiti falan olması lazım.

blackgear

rain man

Dün ekran kartımın WitcherIII'te bana yaşattığı hezimetten sonra bu sistem gereksinimleri yüzümü güldürdü valla.

Şu enpara olayını kullanan var mı steamde? Kulağa fazla iyimser geliyor, hakkaten doğru mu %50 indirim? Varsa da kesin bir limiti falan olması lazım.

Witcher3'ü dün kurdum ancak daha çalıştırmadım.

Bugün update çıkmış onu da indirdim. Ekran kartı ne bilmiyorum ama hem ekran kartı güncellemesini hem de yeni update'i indir kur abi. Belki bir değişiklik yapmışlardır. Ama oyunu çok izledim. Efsane ya. Vazgeçilmezlerden.

OnurCangir

Bugün update çıkmış onu da indirdim. Ekran kartı ne bilmiyorum ama hem ekran kartı güncellemesini hem de yeni update'i indir kur abi. Belki bir değişiklik yapmışlardır. Ama oyunu çok izledim. Efsane ya. Vazgeçilmezlerden.
Gtx560ti var. Ben de oyunu dun kurdum, calistirdigim versiyon 1.03 zaten, updateli hali. Kurtarmiyor :) o oyunu ortalama ayarlarla oynamak icin en az gtx960 veya muadili bir kart lazim. 750 liradan asagi satis fiyati olan bir kart medium grafik ayarlariyla bile zorlanacaktir.

rain man

Gtx560ti var. Ben de oyunu dun kurdum, calistirdigim versiyon 1.03 zaten, updateli hali. Kurtarmiyor :) o oyunu ortalama ayarlarla oynamak icin en az gtx960 veya muadili bir kart lazim. 750 liradan asagi satis fiyati olan bir kart medium grafik ayarlariyla bile zorlanacaktir.

Şimdi girip bakacağım. Konuyu kirletmemek için durumu ö.m ile atarım. ama 560ti güzel bir kart yeterli gelmesi lazım ya.En azından medium ayarlarda biraz anti alising biraz gölgeyi kısarak oynatır diye düşünüyorum.

Ama open world oyunlarda bu sorunun olması biraz muhtemel. Optimizasyon sorunu olmasa bile benzer şeyler olabiliyor.

Bu arada direksiyonlardan da şu god tier diyebileceğim meret Thrustmaster T500RS. Tabi bu fiyata arabaya ti direksiyon alıp ön paneli kadranlarla doldurabilirsin :D

Bizde fanatec satan pek görmedim ama logitech yerine iki marka da düşünülebilir.

blackgear

Walla TR şartlarında şimdlik logitech harici direksiyon biraz hayal.

Bildiğim kadarı ile halen T500RS yok. Getirmiyorlar ve ithalatçı firmanın getirmeye niyeti yok!..

TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition var pro sayılabilecek bişi, ama malzeme kalitesi inanılmaz düşük ayrıca benim aldığım ürün aldığım gün bozuldu. Değişim için gönderdim, 20 gün haklarını öne sürdüler, ben de 7 gün koşulsuz iade ile ürünü iade etmek zorunda kaldım. Sök tak direksiyon değişimi var ama belirttiğim gibi, ürün dandik. Bir an acaba çakma falan mı bu diye düşündüm ilk kutudan çıkardığımda.

Şu an MOMO ve G27 var. 6. ayında G27 bozuldu, enkoder sorun çıkardı, fix problemmiş, gönderdim ithalatçı firmaya teslim aldıklarının ikinci günü yeni ürün gönderdiler.

Momo halen taş gibi, cayır cayır kullanıyorum ama o da 240 derece dönüyor. GT serisi için idare eder ama diğer serilerde inanılmaz kullanışsız.

Arkadaşımda driving force GT var, pedallarda debriyaj yok. Dönüşleri sesli. F1 vitesi çok kullanışlı değil. Buton sayısı ve analoglar başarılı.

Tavsiyem: G27, beklerseniz G29. (Sanırım deiğiştirilebilir direksiyon olmayacak)

Getirtebilirim derseniz T500RS ama benim bozulan ürünü düşününce, thrustmaster' a güvenemedim açıkçası o yüzden getirtemedim.

G25 - G27 ler çok güzel ve basit yöntemler ile modlanabiliyor, istediğiniz bir direksiyonu takabiliyor, kendi H vites kolunuzu yapabiliyorsunuz. Pedallar ayarlanabiliyor, sökülüp ters bağlanabiliyor (standınız varsa) Fren pedalının altına pabuç falan koyuyorlar, daha gerçekçi hisler için. Hatta titreşim motoru atan bile gördüm fren pedalının altına, ABS veya kızaklama esnasında tepki veriyor :D

blackgear

Söylemeyi unuttum, G27 40-900 derece arasında ayarlanabiliyor.

Mp4 12C kullanırken 540 derece, Nismo GT3 ve 155 V6 TI kullanırken 630 dereceye çekiyorum. Çok keyifli oluyor :)

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login üstad sen aşmışsın ne diyeyim :D

blackgear

Walla Assetto Corsa ve Nascar 13 şu an en büyük iki keyfim :) Bu keyif için de elimden ne geliyorsa yapıyorum  :rock:

Wolfshade1989

Ps4'te Driver club var. Belli bir seviyeden sonra alfa romeo 4c açılıyor.
Onun haricinde tam gerçekçi simülasyon oyunu project cars var. Alfa yok ama inanılmaz zor, prof bir direksiyon ile mükemmel haz alabilirsiniz.
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

Wolfshade1989

Pc ile uğraşılır mı yahu. İmkanın varsa ps4 al 8 yıl kafan rahat  :kahve:  :)

Atilla Özerten

rain man

Nedendir bilmem ama pcdeyken aldığım keyfi konsolda alamıyorum ben. Konsola bile klavye mouse taktım ama aynı hissi vermiyor :D

Yoksa mantık oyun için tabiki konsoldan yana.

Wolfshade1989

Nedendir bilmem ama pcdeyken aldığım keyfi konsolda alamıyorum ben. Konsola bile klavye mouse taktım ama aynı hissi vermiyor :D

Yoksa mantık oyun için tabiki konsoldan yana.
Ehehe
Bende çok eskiden senin görüşündeydim fakat zamanla alışılıyor, pc'nin yüzüne bakmıyorsun :D
Ps'yi ilk seriden beri takip ederim o olmazsa hayatın anlamı yok benim için. Eşşek kadar olduk bırakamadık bu alışkanlığı :))

Atilla Özerten

mythos

Ehehe
Bende çok eskiden senin görüşündeydim fakat zamanla alışılıyor, pc'nin yüzüne bakmıyorsun :D
Ps'yi ilk seriden beri takip ederim o olmazsa hayatın anlamı yok benim için. Eşşek kadar olduk bırakamadık bu alışkanlığı :))

Bende Ps2, Ps3, xbox 360, ps4 ve xbox one mevcut... Bilgisayari bi update etmeye kalkiyosun yok yeni ekran karti mainboarda uymuyo hadi onu degistir, aa bu sefer ram uymadi, yok onu yap et derken oyun konsolu cok daha ucuza geliyo valla...
2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001

BuğraE

Assetto Corsa için beklenen güncelleme bugün itibariyle ücretsiz indirime sunuldu.  :yukari-ok:

Ringte süreler kasanlardan Gulia QV ile 7.25 dönen var. Xbox koluyla ancak 7.34 dönebildim. :D

We are incredibly proud to unveil Bonus Pack 3, coming as FREE content!
This new update includes seven amazing cars from Alfa Romeo, Automobili Lamborghini, Maserati and Pagani Automobili, that represent some of the excellence from the past and the present of our industry, in terms of beauty, elegance, technology, performance and heritage.

Assetto Corsa v1.16 Changelog

- New Alfa Romeo tipo 33 Stradale
- New Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
- New Lamborghini Huracán Performante
- New Lamborghini Sesto Elemento
- New Maserati Alfieri
- New Maserati Quattroporte GTS
- New Pagani Huayra BC
- New Laguna Seca Circuit
- Corrected Porsche 908LH Fuel consumption
- Corrected Pagani Huayra front splitter aero position
- Added steering wheel alert on race start.
- Potential workaround for launcher losing input focus after session ends; reported after Windows 10 Fall Creators Update.
- Templates added for Bonus Pack cars
- Various minor updates to digitial instruments in older content
- Various minor graphical fixes in older content