Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Tolga033

Yakında lpg de 3 lira olur. :asagi-ok:

sariertan

Sene 2007 lpg 1.45tl idi yanılmıyorsam. Aracım 2000 motor. Şehirler arası 20 tl ye 170km yol gittim. Yokuşlarda boşa al 3000deviri geçme. Ohhhhhh akaryakıt derdim yoktu.

Sene 2013 lpg 2.62 arabam gene 2000 motor ama daha güçlü. Şehirler arası 20 tl ye 70km gidebilirim =(((( Oha yaaaaaa. Düşündükçe arabayı satasım ve böyle devam ettiği süre elime araba anahtarı alasım gelmiyor.

Ama düşünmüyorum ve onun için halen aracımı yükseltme, daha güçlü yapma derdindeyim. Yanlış yoldayım =(

Artık araç kullanmak lüks arkadaşlar. Bir evin mutfak masrafı gibi masrafı var. Yazık =(

Bir akrabam arabayı sattım ay sonunda halen cebimde param var kendimi garip hissediyorum, iyi para biriktirmeye başladım dedi.

Tolga033

Ferhat_27

Cuore Sportivo

arkadaşlar ne yazıkki yeni bir zam daha geliyor tahminimce

engin uzun

Bu baslıkta ne zaman yeni ileti var haberi alsam içim bi garip oluyor.. >:(
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Gouki

Benzin ve motorine büyük zam

Yükselen petrol fiyatları ve dolar akaryakıt fiyatlarını vurdu. Bu geceden itibaren benzine 14 kuruş, motorine 17 kuruş, LPG'ye de 5 kuruş zam yapılacak. Benzin ve motorine geçtiğimiz hafta da sırasıyla 11 kuruş ve 8 kuruş zam yapılmıştı. Zamlarla birlikte 97 oktan benzinin litre fiyatı 5.16 TL'ye, motorinin fiyatı da 4.60 kuruşa yükselecek.

A.S.GÜMÜŞ

You are not allowed to view links. Register or Login

Hemde fena geliyor

07 DH 800

KAKIRMAN

Ya şu başlığı kaldırsak nasıl olur. Bir şey demiyorum malum ama gerçekten de yeter be arkadaş. Oha yani vallaha oha.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

sariertan

17 kuruş ne demek ????? Atış serbest olmalı bu başlık altında. YUHHH be kardeşim. Maaşıı elime almadan aldığı vergiden, zaruri ihtiyacım olan bir elektrik kullanımından vergi alan bu hükümete aldığı her haksız kuruş HARAM ZIKKIM olsun. Allah bunun hesabını hem bu dünya hem öteki tarafda sorsun. Bu ne ya. Maaşımız istediğimiz gibi oldu derken gelen zamlar altında yok oluyor paramız. Paranın değeri kalmadı arkadaş =(((((

wolkanku

gönlü hala rabiada mısırda olanlar düşünsün.
ülkenin iç meseleleri bitti, mısıra suriyeye burun uzattın, suriyeden zarifçe bir uyarı aldın. amerika ingiltere seni sallamıyor. ama sen savaşa girmek için çırpınıyorsun usta. rant büyük, halk fakir,vur kırbacı yap zammı, karşıla istanbuldaki hırsızlık yapan suriyelilerin harçlığını. büyüksün usta.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Fiction

Benzin 5'i , dolar 2'yi , pound 3'ü geçmiş ama çoğunluk halinden memnun >:(
GTV 2.0 TS Phase 2

Yiğit Doğukan

Fazladan verdiğim verginin her kuruşu HARAM olsun.

Cuore Sportivo

Arkadaşlar öngörümü sizinle paylaşmıştım fakat bu zammın sadece bir parçası bence.Benzine zamn furyası devam edecek...

İşte bunlar hep Dünya'daki siyasi ve ekonomik gerginliğin sonucu.Sakın haaa durmak yok yola devam!!

;)

EskiTüfek

Faiz lobisidir, faiz lobisi.

agucba

Gezi'dekilerin parmağı vardır muhakkak. Belki de  Balyoz ve Ergenekon'dan içerde olan terörist subayların parmağı vardır bu işte.!

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

///////////////

Tolga033

Allah belalarını versin ne söyleyim başka.  >:(  >:(  >:(

alfa38

Suriye olayları,  doların seyri,

asklepios

Bak yine toplanmış cehapeliler...Bunlaaaar,ülkemizin kalkınmasını istemezleeeeer...Biiiiz en doğrusunu biliriiiiiz

Gouki

Tolga033

:haydi:

h.t

Allah belalarını versin.Ama gün olur devran döner, yatacak yerleri yok bunların.

Anıl

Bes siniri gecildi ya,rahatladilar, artik 6'ya kadar yolu var. Cok doldum ama birsey demiye demiyecem,burasi yeri degil.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

KAKIRMAN

Şu bir gerçek... Kim olursa olsun kim gelirse gelsin bu zamlar öyle de böyle de yapılacaktır. Aksi sizce mümkün müdür?
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure