Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Buralardan isteği olan ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Yaklaşık 1 ay sonra Türkiyeye dönüyorum , dönerken kendime alma planı olmadığım bazı şeyler var, gezerken kıyasladığım bazı şeyler ile türkiyede ciddi rakam farkı var , eğer ki ihtiyacı olupta getirtemeyen dostlarımız varsa dönerken getirebilirim. Ürünlerden hiç bir şekilde 1 kuruş dahi kârım yoktur ve tamamen yardım amaçlı açtığım bir  başlıktır madem bunları almayacağım bari birisine faydam dokunsun mantığındayım. You are not allowed to view links. Register or Login dan girip ödemeyi kendiniz yapabilirsiniz , ben size sadece evin adresini vereceğim dönerkende alır getiririm.

İphone 6 ( Hürcan istedi eğer vazgeçerse haber edebilirim)
IPOD
Iwatch
IPAD
Apple TV
Kamera

vs vs benim aklıma gelen elektronik ürünlerdir eğer ki sizin aklınıza başka bir ürün geliyorsa dediğim gibi bana haber edebilirsiniz. Sadece yanımda taşıması kolay olan ürünler olması şartıyla çünkü bavul kilom tam sınırında olacak bu yukarıda saydığım tarzda ürünler boyuna asılıp, veya eline alınıp getirelecek tarzda ürünler olduğu için bir sıkıntı olmayacaktır. Yukarı da bahsettiğim gibi hiç bir üründen 1 kuruş dahi kâr gütmüyorum tamamen birisine yardımım dokunursa ne mutlu bana. Ödemenizi kendiniz yapın , ürünü evime kargolayın ben gelirken getireyim.

Ufakta bir not olarak malum forumda bin küsür kişi üye haliyle tanımadığımız veya muhabbetimiz olmayan arkadaşlar var , öncelik eğer ki talep olursa muhabbetim olan en azından tanıdığım insanlara getirmektir.

rain man

:yukari-ok:

Keşke black friday'e kadar oralarda olacak olsan dostum. O zaman ciddi talepte bulunabilirdim :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

max-ime

Bana 100-200 gr'lik yer ayir Vecihi.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
:yukari-ok:

Keşke black friday'e kadar oralarda olacak olsan dostum. O zaman ciddi talepte bulunabilirdim :)

Burada 2 defa black friday geçirdim 2 side kabus gibiydi :) Millet alışveriş sepetinde falan uyuyor kapılar gece açılır açılmaz saldırma başlıyor ne alırsan kârdır gibi bir şey oluyor :D 2 sindede sağlam vurgun yapmıştım :)

Bana 100-200 gr'lik yer ayir Vecihi.

Sana yağmurlu günde su yoq.

Lbe

kagertech subbox mini getir qnq

mertcancagla

Ozdemir sana yazmistim ozelden ama ipad getirebilirmisin bana acaba?

ozoozo

Ozdemir sana yazmistim ozelden ama ipad getirebilirmisin bana acaba?

Mertcan mesajını almadım , seve seve getiririm sıkıntı yok. Dediğim gibi istersen amazondan bak kendin öde fiyatını bana sadece kargolat , istersende apple store dan alabilirim gerçi aynı şey.

Bu arada macbook yazmayı unutmuşum belki ihtiyacı olan vardır.

mertcancagla

Eger sen bi tane apple a ugrayacaksan ve alabilirssn memnun olurum kardesim

ozoozo

Eger sen bi tane apple a ugrayacaksan ve alabilirssn memnun olurum kardesim

Tamamdır kardeşim şuan iş yerindeyim akşam eve geçince ayrıntıları yazarım sana. Bildiğim kadarıyla ipad de çeşitler var pek bilgi sahibi değilim yanlış bir şey almayalım sonra :D sen bana amazondan bakıp link atarsan ona göre giderim apple store'a bunu istiyorum derim.

Utku

gecen hafta ordaydim, turkiyede cok iyi diye bilinen markalarin, ne kadar siradan ve ucuz oldugunu(tommy, calvin clein, ralph lauren, samsonite v.s)  muazzam buyuklukte hamburger icin 10 dolarin yettigini, burada 2500 e satilan iphonu adamlarin 650 dolara aldigini, insana saygi, nezaket guleryuz kavramlarini, otomobillerin nerdeyse bedava satildigini, pazarlama stratejilerinin ne kadar guclu ve farkli oldugunu, sehir yapilanmasini, gelismisligini, luks otellerin tr den ucuz oldugunu ve bunun gibi bi cok seyi, sadece bir haftalik is seyahatinde gosteren yer oldu
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

ozoozo

gecen hafta ordaydim, turkiyede cok iyi diye bilinen markalarin, ne kadar siradan ve ucuz oldugunu(tommy, calvin clein, ralph lauren, samsonite v.s)  muazzam buyuklukte hamburger icin 10 dolarin yettigini, burada 2500 e satilan iphonu adamlarin 650 dolara aldigini, insana saygi, nezaket guleryuz kavramlarini, otomobillerin nerdeyse bedava satildigini, pazarlama stratejilerinin ne kadar guclu ve farkli oldugunu, sehir yapilanmasini, gelismisligini, luks otellerin tr den ucuz oldugunu ve bunun gibi bi cok seyi, sadece bir haftalik is seyahatinde gosteren yer oldu

Aynen öyle abi , buraya her geldiğimde 1 hafta adaptasyon süreci yaşıyorum gerek trafikte gerekse normal insanların arasında çünkü o kadar "insan" gibi insanlar var ki , en basitinden trafikte 1. şeritten 5. şerite tek bir sinyal ile geçebiliyorum , amerikalılar genelde kurallara uyduğu için , atıyorum 3-5 km sonra sağa dönüş varsa hepsi sağ şerite geçmeye başlıyor tabi ben buna dayanamayıp barzoluk yaptığım için ileriden gidip daha sonra  birilerinin önüne geçiyorum ve her defasında tek sinyalde güler yüzlü birileri yol veriyor :D Türkiye de olsa cinayet sebebi. Ülkede problem diye bir şey olmadığı için insanlar çok stabil,sakin ve güler yüzlü. En basitinden yolda yürürken bile hayatında daha önce yüzünü hiç görmediği insana "Günaydın,nasılsın" diyerek güler yüzlü tepki veriyor , güne ayrı bir enerjik başlıyorsun çünkü çevrende negatif insan yok. Türkiye de olsa bu bana niye baktı , hayırdır gardaş diye tipler çıkıyor,çıkacaktır :)

Bahsettiğin ürünler ve bir çoğu gerçekten beleş diyeceğimiz kadar ucuz hele de Türkiye ye kıyasla ne kadar saçma sapan fiyatlardan alışveriş yaptığımızı görüyorum ve evlat acısı gibi içime oturuyor. Gelenler bilir geçen Ross'a gittim (bim gibi bir market desem yeridir :D ) Michael kors çantalar 50-100$ , erkek t shirtler 19.99 , calvin klein t shirtler 10$ idi , polo,tommy,nautica,ralph lauren vs onlara hiç girmiyorum , bazen vitrinleri gezerken 9.99$ Türkiyede yüz bilmem kaç milyon liralara satılan ürünlere denk geliyorum falan filan, özetle adamlar yaşıyor.

Otomobil konusuna hiç girmek istemiyorum o tamamen ayrı bir olay oturup ağlayası geliyor insanın.

A.S.GÜMÜŞ

Çünkü o ülkelerde önce insan düşünülüyor, temel gıda maddelerinde temel ihtiyaç maddelerinde vergiler ağır değil, ülkemiz maalesef bir ortaçağ vergi derebeyliği, insanların ihtiyaçlarına ulaşması kolay, neyse sabah sabah sinirlendim yine şeytan diyor al çoluğu çocuğu git Yeni Zelanda ya yerleş, populasyon düşük gelir yüksek ama sonra Kanadaya yerleşen İzmirli You are not allowed to view links. Register or Login aklıma geliyor yine oturuyorum oturduğum yere  :D

07 DH 800

Alfadanadam

Özdemir'im önclikle burada böyle bir şeyi sorman bile çok ince bir davranış, kendim adına teşekkür ederim. Müsait bir zamanda dolanayım amazon'da ebayd'de :)

ozoozo

Çünkü o ülkelerde önce insan düşünülüyor, temel gıda maddelerinde temel ihtiyaç maddelerinde vergiler ağır değil, ülkemiz maalesef bir ortaçağ vergi derebeyliği, insanların ihtiyaçlarına ulaşması kolay, neyse sabah sabah sinirlendim yine şeytan diyor al çoluğu çocuğu git Yeni Zelanda ya yerleş, populasyon düşük gelir yüksek ama sonra Kanadaya yerleşen İzmirli You are not allowed to view links. Register or Login aklıma geliyor yine oturuyorum oturduğum yere  :D

İzmirden kanada biraz zor gelmiştir abi :) Ancak benim bulunduğum bölge california özellikle bırakılıp gidilecek cinsten değil , Türkiye ye en iyi ihtimalle kıyaslama yapacak olursak bodrum,çeşme diyebiliriz San Diego için Yaz-kış hava sıcaklığı 20-25 derecelerde sürekli bir bahar havası,deniz havası var , ara ara bunaltıcı sıcak oluyor o kadarda olsun :) haliyle insanın buradaki yaşantıyı,insanlara verilen değeri maddi ve manevi görünce bazen kalası geliyor ama herkesin memleketi de kendine güzeldir.Kendi memleketim de kurduğum dostlukları veya insanların sıcaklıklarını burada bulmakta zor , eğer kendi halinde insansan veya sevdiklerin yanında ise o zaman tam yaşanılacak bir yer işte..

Özdemir'im önclikle burada böyle bir şeyi sorman bile çok ince bir davranış, kendim adına teşekkür ederim. Müsait bir zamanda dolanayım amazon'da ebayd'de :)

Rica ederim abi ne demek , nasıl olsa gelmeye geleceğim sırtlar geliriz :D 1 eylül de dönüşüm abi var bilerek 1 ay önceden açtım ki shipping vs olursa sıkışmasın , haber etmen yeterli.  :arkadasim:

wolkanku

özdemir ince düşüncen için teşekkür ederiz.

sporcu destekleri, supplementler orada çok ucuz ama bavula alıp alamayacağından emin değilim..bir de hacimleri biraz sıkıntı yaratabilir.

yok ben zaten 3-5 bavul dönüyorum dersen, ve bavulda alınabiliyorsa 20-30$ civarında bir protein tozu alabilirim aslında.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

alihsans

Kendini getir yeter mübarek kardeşim.
Ha olmaz abi, ille bir şey getireyim sana diyorsan minik bir talebim olabilir.  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Doğa Tosun

Abi TR gibi bi pazar tükan falan olsaydı/varsa ps3 isterdim valla :D ama kutuya kabloya gerek yok bende zaten hepsi var kendi ps3 kasamı yere düsürdüm bozuldu, slim mlim bulursan al kutusunu kablosunu ıvırını zıvırını at bana kasa olsa yeter :D
Valiz sıkıntısı olmasa direk kafadan ps4 isterdim tam kit :D

İwatch'ı bi arastırayım abi belki onu rica ederim :) bu arada bence de çok ince bir davranış.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

DarknessHero

Abi valla çok güzel düşünmüşsün. 67' Mustang GT500 getirebilsek keşke  :duvar:

OğuzCanAlantor

Boşver buraya gelince 2 dürüm kap gel Yanıma  :haydi:

ozoozo

Kendini getir yeter mübarek kardeşim.
Ha olmaz abi, ille bir şey getireyim sana diyorsan minik bir talebim olabilir.  :D

You are not allowed to view links. Register or Login pm attım adresi abiler , yapıştırın gelsin  :D

özdemir ince düşüncen için teşekkür ederiz.

sporcu destekleri, supplementler orada çok ucuz ama bavula alıp alamayacağından emin değilim..bir de hacimleri biraz sıkıntı yaratabilir.

yok ben zaten 3-5 bavul dönüyorum dersen, ve bavulda alınabiliyorsa 20-30$ civarında bir protein tozu alabilirim aslında.

Abi o tip şeyleri hiç getirmediğim için bilgim yok , birde bildiğin gibi koca koca kutuları var fazla yer kaplıyor :) bavullarda sıkıntı yok ama hepsinde müşterilerin ve benim parçalar var eğer ki aman aman boşluk olursa haber ederim. Başka bir isteğin olursa seve seve , ama tozlar için hem kendime,hemde oğuza alacaktım yer kapladığı için vazgeçtik.  :(

Abi TR gibi bi pazar tükan falan olsaydı/varsa ps3 isterdim valla :D ama kutuya kabloya gerek yok bende zaten hepsi var kendi ps3 kasamı yere düsürdüm bozuldu, slim mlim bulursan al kutusunu kablosunu ıvırını zıvırını at bana kasa olsa yeter :D
Valiz sıkıntısı olmasa direk kafadan ps4 isterdim tam kit :D

İwatch'ı bi arastırayım abi belki onu rica ederim :) bu arada bence de çok ince bir davranış.

amazon.com da bazen kullanılmış ama temiz ürünler amazon garantisiyle satılıyor kardeşim bir bak istersen belki 0 ı bile ucuzdur ps3 eski olduğu için yani daha yenileri çıktı ve çıkacak o anlamda :)

Iwatch bakabilirsin koluma takar deli gibi 2 saatle gezerim sıkıntı yok :D yanlış hatırlamıyorsam 350$ idi applestore da ama dediğim gibi parayı siz ödeyin bana evin adresini vermek ve getirmek kalsın.

Abi valla çok güzel düşünmüşsün. 67' Mustang GT500 getirebilsek keşke  :duvar:

Getirebiliyoruz kardeşim sıkıntı yok beast ltd şti , ama pilleri uzun ömürlü olmuyor  :D

Boşver buraya gelince 2 dürüm kap gel Yanıma  :haydi:

dürüm You are not allowed to view links. Register or Login nin işi kardeşim hala almadı neyse yeni sezon başlıyor onda alır inşallah.  :-X

Doğa Tosun

abi ps3 alsam kargoyu sana yazsam getirebilir misin yada ps4 ? :D 

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Valize koyamam kardeşim , çünkü ps4 ler baya büyük. Eğer slim'i bir macbook veya laptop boyutunda ise laptop çantama koyarım benim bilgisayarın yanına. Keşke yerim olsa getirsem ancak maalesef kardeşim :( benim daha çok getirmeye yönelik olduğum şeyler taşıması kolay şeyler. Mesela ali ihsan abi lens istiyor cebime atıp getiricem çok basit , yada saat alırsın koluma takarım ne bilim telefon alırsan cebime koyarım , bilgisayar alırsın bilgisayar çantama koyar getiririm çünkü benimde bilgisayarım var yan yana koyar getiririm (demek istediğim nasıl olsa taşıyorum) , ipad i elimde taşır getiririm falan filan bu tip şeyler veya profesyonel kamera olur boynuma asarım vs vs aklıma gelmeyen bu tarz şeyler.

Doğa Tosun

Valize koyamam kardeşim , çünkü ps4 ler baya büyük. Eğer slim'i bir macbook veya laptop boyutunda ise laptop çantama koyarım benim bilgisayarın yanına. Keşke yerim olsa getirsem ancak maalesef kardeşim :( benim daha çok getirmeye yönelik olduğum şeyler taşıması kolay şeyler. Mesela ali ihsan abi lens istiyor cebime atıp getiricem çok basit , yada saat alırsın koluma takarım ne bilim telefon alırsan cebime koyarım , bilgisayar alırsın bilgisayar çantama koyar getiririm çünkü benimde bilgisayarım var yan yana koyar getiririm (demek istediğim nasıl olsa taşıyorum) , ipad i elimde taşır getiririm falan filan bu tip şeyler veya profesyonel kamera olur boynuma asarım vs vs aklıma gelmeyen bu tarz şeyler.

Tamamdır abicim cansın  :yukari-ok:

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Brabus

Çok yardımsever ve güzel konu olmuş, teşekkürler
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

blackgear

.....Mesela ali ihsan abi lens istiyor cebime atıp getiricem çok basit ,.....

Özo bana da şu lensi getirsen ya, cebine atıp :p :D  :lol: :lol: Parası neyse veririz karşim  :haydi: