Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Racing Italiano PC oyunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizcaliskan

You are not allowed to view links. Register or Login

Linkteki bilgisayar oyununu şans eseri farkettim. Yalnız torrent sitelerinde oyunu bulabilmiş değilim ve pc versiyonu olduğundan da emin değilim ama gamespy güvenilir bir sitedir. Acaba oyunla ilgili bilgisi olan ve sahip olan vs var mıdır? Ben biraz daha araştıracağım ama belki bilen vardır. Bulursam bilgilendiririm :)

Buda oyundan bir görüntü. Çok üst düzey bir oyun gibi görünmese de alfaları pistte deneme şansını sanal da olsa elde etmek fena bir fikir değil gibi :)

2000 - Seat Leon 1.6
2001 - Alfa Romeo 156 1.6 TS
2002 - Alfa Romeo 156 2.0 TS
2015 - Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair Dis. TCT

emin

ben oyunu uzun süre oynadım, oyun çok keyifli ve kontrol açısından diğer motor yarışları oyunlarına göre biraz daha farklı, bu da oyuna özgü bir his veriyor. Ayrıca araç hasar görüp yarış dışı kalabiliyor, alışılmışın dışında pek çok özelliği var. Tabi adım adım ilerliyorsunuz ben 8C lere kadar gelemeden bırakmıştım. Jülyet mito ve 159 yoktu yanlış hatırlamıyorsam.

156 GTA 147GTA 3,2 V6 GT, GTV gibi araçlar mevcut çok keyif veren bir oyun.

Şuan Test Drive Unlimited 2 oyununu oynuyorum.
Oyunda Mito Brera ve 8c, 8c spider var. Özellik olarak ve oyun olarak oldukça geliştirilmiş.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

cengizcaliskan

Görünen o ki gerçekten keyifli bir oyun. Bende bir şekilde temin edip oynamalıyım sanırım. Test Drive Unlimited ilkini oynamıştım bende sanırım onda hiç alfa romeo yoktu. Yada ben o zamanlar bu denli ilgi duymadığım için hatırlamıyor olabilirim. İçinde Alfa romeo varsa eğer o halde o oyun da oynamaya değer :)
2000 - Seat Leon 1.6

emrahbaser

çok eski bu oyun ben 4 yıl önce falan oynayıp bitirmiştim. zamanına göre baya gerçekçi bi similasyon niteliğinde nerdeyse. geçen sene momonun oyun konsolunu aldım direksiyon vites falan tekrar yükledim bide o şekilde oynamak için ama çalışmadı oyun sanırım vista desteklemiyor..:(

emrahbaser

bu arada bi link buldum oyunu indirmek için..

Sportivo

ben de yüklemiştim, güzel bir oyun ancak vakit sorunu olmayanlar için. ben bıraktım oynamıyorum çünkü başlarken 2.0 lt araçlarla başlıyor ve araba yürümüyor :) Bir süre sonra daral geliyordu diye hatırlıyorum. Ancak güçlü araçlara gelene kadar sabredilirse gayet keyifli olacaktır.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

emin

oyunun torenti You are not allowed to view links. Register or Login sitesinde mevcut ben oradan indirmiştim.

gta araçları açılmaya başladıkça daha güzelleşiyor ama ben gtlerin bir yarışında takıldım bıraktım sonra da.

cengizcaliskan

Emrah süpersin. Çok teşekkürler.

Bir an olayı oyun forumuna döndürmüş olabiliriz ama söz konusu Alfa Romeo değil mi :)
2000 - Seat Leon 1.6

ku2

Bende de aynı oyun PS2 de var. Keyifli bir oyun. Ayrıca GT4 de güzel.. Ne yazıkki GT5 çıkmadı PS2 için..!!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ATA

Race 2007'yi tavsiye ederim. Wttc oyunu, 156 var 75 var =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Hafidu

Yeni oyunlar içerisindede Need For Speed shift 2 var...İçinde 8c ve Giulietta QV var

Buda QV'den bir link:

Edited by - Hafidu on 09/04/2011  00:00:59

seek_andestroy

Test drive unlimited 2 var arkadaşlar.Yeni çıktı.Ben de xbox versiyonu var.Brera, Mito QV ,8C ,8C spider var :)
Ex Alfisti...

emin

ya bu shift 2 nin pc versiyonu torente düştü mü ?

Hafidu

quote:

Düştü ben şuan oradan indiriyorum. Mail adresinize torrent dosyasınıda attım...İyi oyunlar

Edited by - Hafidu on 09/04/2011  09:59:05

emin

quote:

quote:

Düştü ben şuan oradan indiriyorum. Mail adresinize torrent dosyasınıda attım...İyi oyunlar

Edited by - Hafidu on 09/04/2011  09:59:05

Eyvallah çok sağolun ben de torrent listesine ekledim. Ama harddiskte yer kalmamış =) Pes 2011'i silip yola devam ediyorum.

emin

NFS shift 2'yi yükleyip deneme yaptım, virajlar inanılmaz keyifli hale gelmiş titreşimli direksiyonla düşünemiyorum =)
ancak ben kokpit içi görünütüyle oyun oynamaya alışkın değilim bu özelliği değiştirebilme şansımız var mı acaba?

Bu arada test drive unlimited 2'de ev satın alabiliyor, ona göre garaj oluşturabiliyorsunuz. Adadan adaya uçak seyahetleri, kıyafet alışverişleri de cabası. Ferrariler de neredeyse tam takım orada. Ayrıca çeşitli SUV'lerle de yarışabiliyorsunuz Range Rover, Mercedes ve Hummer hatırladıklarım. nfs shift 2 ye göre daha keyifli bir oyun gibi geliyor (en azından ilk intibam bu yönde shift2 yi oynadıktan sonra)

kokpit dışı görüntü yoksa ben ne anladım giulietta QV'den =)

sevgi ve saygıyla

Hafidu

Ben ayarlamadan önce F harfi ile değişiyordu görüntü ve kokpit dışı görüntüde vardı. Eğer F harfine basmanıza rağmen değişmiyorsa kontrolleri bir gözden geçirin

emin

NFS Shift 2'de pc den kaynaklandığını sandığım ve görüntü özelliklerimi ufalttığım fakat yine de yok edemediğim bir tepki gecikmesi var sanki yarım saniye kadar bu oyun içerisinde bir özellikten mi kaynaklanıyor biliyormusunuz?

çünkü Shift 2'de size destek çıkan bir otokontrol var, virajlara yaklaşırken fren yapan vesaire.

bir de 8C competizone u buldum ancak giulietta QV'ye rastlayamadım.

cengizcaliskan

Genelde eğer recommended requirements'i kaldırabilecek sisteminiz varsa antaliasing özelliğinin açık olması oyunun donmasına sebep olabiliyor. bütün grafikler low'da ve anti aliasing de kapalı halde yapıyorsa bunu sistem yeterli değil demek oluyor.

bende bu aralar oyun canavarı bir laptop arıyorum aslında. acer aspire 5745 i7 harici 2gb ekran kartı, i7  ve 16 gb ddr 3 ram'e kadar yükseltilebilir olmasıyla gayet uygun görünüyor ama bakalım.
2000 - Seat Leon 1.6

emin

4 çekirdekli amd 2,60 ghz işlemci
4GB ram ve 1gb lık ekran kartıyla oynuyorum ben de

antialiasing kapatıp, diğer grafik özelliklerini düşürdüğümde değişen sadece görüntü kalitesi oluyor bahsettiğim, tepki süresinde bir değişme yok, takılma da yok. (önce ve sonra da)

cengizcaliskan

Bir keresinde Assassin's creed'de böyle bir dorun yaşamıştım. DirectX'in yeni versiyonunu yüklediğimde çözülmüştü. Neden öyle oldu bir fikrim olmasa da çözmüştü bir şekilde. Zaten çoğu bilgisayar sorununu nasıl becerdiğimi bilmeden çözdüğüm için pek sorgulamamıştım :)
2000 - Seat Leon 1.6

depeche101

Bende çok kastım QV yi süreyim oyunda diye fakat sonra acı gerçeği öğrendim Emin :)

Giulietta QV , need for speed 2 unleashed limited edition 'da yer alıyor , eğer oyun orijinal ise dowloadable contentden de indiriliyor sanırım. Fakat limited edition değilse oynayamıyorsunuz.

Alıntı :

Shift 2: Unleashed Limited Edition: 3 Yeni Araba (Nissan Silvia spec.R Aero (S15), Alfa Romeo Giulietta QV, Lamborghini Murciélago LP640). Standart versiyona göre 40 yeni kariyer olayı içeriyor.

Tuncay Nergis

quote:

4 çekirdekli amd 2,60 ghz işlemci
4GB ram ve 1gb lık ekran kartıyla oynuyorum ben de

antialiasing kapatıp, diğer grafik özelliklerini düşürdüğümde değişen sadece görüntü kalitesi oluyor bahsettiğim, tepki süresinde bir değişme yok, takılma da yok. (önce ve sonra da)

Emin ekran kartının ram'inin kaç gb olduğu değil, kart üzerindeki GPU, yani kartın grafik işlemcisinin kalitesi ve hızı önemli. Kötü bi GPU'yla 100 gb ram de olsa kötü sonuçlar elde edersiniz. Aynı şekilde iyi bir GPU da düşük ram'le kendisinden daha zayıf ama çok daha fazla ram'i olan GPU'lu bir kartı rahatlıkla geçebilir. Bu yüzden ekran kartlarını değerlendirirken ram'den çok GPU'ları konuşmak gerekir.

Bir de ekran kartı ve sistem özelliklerinden çok ekran boyutu ve o ekranın kaldırabildiği maksimum çözünürlük önemli. 19" bir monitörün kaldırabildiği maksimum çözünürlükte bir oyunu kesilerek oynuyorsanız, 24" bir monitörün kaldırabildiği maksimum çözünürlükte bir oyunu aynı kartla daha çok kesilerek oynarsınız. Ekran büyüdükçe sistemin de çok daha iyi olması gerekli yani. Oyunlar için böyle.

Bir de arka planda çalışan programlar da önemli. Günümüzde artık eskisi kadar çok etkilemese de, yine de arkada msn, internet, virüs programları gibi şeylerin açık olması oyunda da performans kaybına yol açar.

Ama bu bileşenlerden en önemlisi ekran kartının GPU'su. O iyi değilse tüm sistem mükemmel olsa da rahatça oyun oynayamazsınız.

emin

@tuncay:oy oy oy, dokturmusun ben pcden isimi gorecek, adobe programlarini calistiracak ve oyun oynayacak kadar anlarim, dedigin ozelliklere bakmak icin pcyi acip icinden ekran kartinin ismine cismine koduna bakmak lazim ki sana soyleyeyim.

Pc donanimi konusunda bilahere konusalim =)

@depeche101

okan abi, haklisin ben de yuzlesmis oldum aci gercekle =) oyun fena degil ama yine de, test drive unlimited 2 de de internet baglantimi kesip oyunu aciyorum aksi taktirde kopya oldugunu anlayip oyunu acmiyor. Tabi online oynayamayinca da bazi eventlere ulasilamiyor, artik pek cok oyunu bu sekilde sosyal ag misali internetle  senkron yapiyorlar sanirim.