Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

EMNİYET E-RANDEVU ALMA YÖNTEMİ

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Selimsirkeli

Arkadaşlar merhaba

Aracıma LPG taktırdım fakat bana göre en büyük sorun emniyet müdürlüklerinden randevu alıp ruhsata işletmek  :duvar:

Öyle saçma bir sistem yapmışlar ki sistemi bilenler harici normal vatandaş randevu alamasın ( muameleci: aradım birini 81,5 liralık işlem için 240 tl istedi :S)
kaçta açılacağı belli olmuyor, 3-4 dk içinde randevular doluyor, hatta şansınıza tarih bulup seçip bilgilerinizi girerken bile bu sırada doldu diye uyarı veriyor. :o
Benim sinirlendiğim nokta böyle bir sistem kuruluyor ama işlemesin ve zorlaştırılsın diye özellikle kuruluyor.
Araştırdığım ve ekşi sözlükte bir entry ile öğrendiğim yöntemi bu sabah denedim ve işe yaradı
Burdan paylaşayım belki birgün lazım olursa bu şekilde randevu alıp devlet hizmetinden faydalanabilirsiniz.  :alfisti:

*Öncelikle işlemi yapacağınız bilgisayarı gece veya bir gün önce gün içinde kullanmaya başlayıp hiç kapatmadan internete bağlı kullanabilmemiz gerekiyor.

Örneğin biz maltepe ilçe emniyet müdürlüğünden randevu almak istiyoruz ve hep dolu.
Bir gün önceden gece veya akşam herhangi boş bir emniyet müdürlüğü belirliyoruz örneğin ben Beykoz da buldum seçiyoruz herhangi bir randevu tarihi ve saati seçip devam et diyoruz.
Daha sonra önümüze gelen GEREKLİ BELGELER sayfasında formları işaretleyip sayfa linkini kopyalayıp yeni sekmede açıyoruz. Yeni sekmede devam et diyoruz.

Önümüze gelen KİŞİSEL BİLGİLER sayfasında bilgilerimiz giriyoruz. Türkçe karakter kullanmaya ve doğru bilgileri girmeye dikkat ediyoruz.  Kesinlikle devam et demiyoruz yoksa istemediğimiz bölgeden randevu almış oluruz. Burada bilgilerimiz girip bırakıyoruz.

Sabah saat 8.30 - 9.30 arasında istediğimiz emniyet müdürlüğü sayfasından randevu tarihlerini yakalamaya çalışıyoruz. *Özellikle 8.50-9.05 arası sürekli deneyin sanırım bu saatlerde açılıyor. Tarih ekranı çıkar çıkmaz hızlıca saati seçip yan sekmede doldurmuş olduğumuz GEREKLİ BELGELER sekmesinde devam et diyoruz,sonra hemen  doldurmuş olduğumuz KİŞİSEL BİLGİLER sekmesinde devam diyoruz ve randevumuzu saniyeler içinde istediğimiz Emniyet müdürlüğünden almış oluyoruz.
En son çıktımızı almayı unutmuyoruz.
Umarım ihtiyacı olana yararlı olur.
Ruhumuz olmadan sadece birer Makine Mühendisiyiz...
34 SK 855

tayfun

Vay arkadaş bu nedir?   Ben daha önce birkaç kez lpg taktırdım ama hiç birini hemen işletmedim. Muayene zamanına evrak düzenlettim ve ikisini bir arada hallettim. Randevu ilede uğraşmadım. Yeni ruhsatım evime geldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

balesanist

"Mantığınla sev, duygularınla seç"