Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

En son seyrettiğiniz film?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CAPTAIN

Fast and Furious 4 kesinlikle güzeldi..
Ama bence de ilk filmin yerini alamayacak..
Sanırım 15 güne Maslaktaki modifiye garajlarının önü dolmaya başlar gene, kriz vurmadıysa eğer gençleri
Ne de olsa F&F

Edited by - CAPTAIN on 06/04/2009  22:32:21

Jakomo

Şimdi oturp Max Payne' i seyredeceğim, yorumları film den sonra paylaşırım...
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Jakomo

Max Payne oynunu oynayanlar kendini resmen filmin içinde bulacaklardır. Aksiyon filmler seven arkadaşlara tavsiye edilir...
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Borracho

ben su facebooktaki ilk 5 testlerinde max payne'i izledigim en kotü 5 film icerisinde göstermistim... hikaye anlatimi bana vasatinda altinda geldi acikcasi...demekki renkler ve zevkler gercekten tartisilmiyor... :))

cuneyt

The World Stood Still izledim ucakta. Bence sakin vaktinizi kaybetmeyin.

ismail

Haziranda vizyona girecek ikinci Transformers filmine ait nette şöyle ilginç bilgilere rastladım....benim gibi hem çizgi film/roman, hemde araba meraklılarına duyurulur

Alıntıdır

Sam Witwicky: East Coast Üniversitesi?nde astronomi okuyan ve ilk filmde Megatron?u öldüren genç Sam Witwicky rolünde Shia LaBeouf oynuyor. 27 Temmuz 2008 tarihinde bir araba kazası geçiren Shia LaBeouf, o kazada elinden yaralanmış ve elinden ameliyat olmak zorunda kalmıştı. Yeniden iyileşmesi beklenenden önce gerçekleşince çekimler için sete dönmesi fazla uzun sürmedi.

Mikaela Banes: Sam?in kız arkadaşı olan bu karakterin portresini yine Megan Fox çizdi. Geçtiğimiz haftalarda ?Jennifer?s Body? adlı filmdeki rolü için epeyce kilo veren Megan Fox, yeni ?Transformers?taki rolüne dönmeden önce üç haftada 5 kilo birden aldı. Kilo alma konusunda bu kadar ısrarlı olmasının sebebi, yönetmen Michael Bay?in bir deri bir kemik kızlardan hoşlanmıyor oluşuydu.

Yüzbaşı William Lennox: ABD Hava Subayı ve Autobotların müttefiki Yüzbaşı William Lennox rolünde Josh Duhamel kamera karşısına geçti.

Robert Epps: Lennox?un timinde ABD Hava Kuvvetleri Savaş Kontrolörü olan ve Autobotlar ile işbirliği yapan Robett Epps rolünde Tyrese Gibson?u izleyeceğiz.

Reggie Simmons: Lağvedilen Sektör 7 birliğinin eski ajanlarından olan ve dünya yüzeyinde Transformer aktivitesini gözlemleyen Reggie Simmons karakterini John Turturro canlandırdı. Film çekimleri sırasında Turturro?nun gerçek piramitlere tırmanmasına izin verildi.

Graham: Lennox?un timine katılan İngiliz Özel Kuvvetler mensubu Graham rolünde Matthew Marsden oynadı. İlk filmde yer almayan Matthew Marsden?in provalarda çok başarılı olması üzerine Michael Bay bu karakterin beyazperdede kalış süresini artırdı.

Leo Spitz: Yeni bir karakter olan Leo Spitz, Mısır yolculukları sırasında Sam ile Mikaela?ya eşlik eder. Bu rolde Ramon Rodriguez kamera karşısına geçti.

Optimus Prime: Autobotların lideri olan Optimus Prime karakterini Peter Cullen seslendirdi. Filmin açılış sahnesini 2008 Ağustos ayında seslendiren Cullen, asıl kapsamlı çalışmaya Kasım ayından itibaren başladı.

Bumblebee: Sam ile arkadaş olan ve beşinci kuşak Chevrolet Camaro kılığına giren Autobot Bumblebee?nin seslendirmesini Mark Ryan yaptı.

Ironhide: GMC Topkick?e dönüşen Autobot silah uzmanı Ironhide karakterini birinci filmde Jess Harnell seslendirmişti.

Ratchet: Arama kurtarma Hummer H2 aracına dönüşen Autobot tıp görevlisi Ratchet?in seslendirmesini birinci filmde Robert Foxworth yapmıştı.

Arcee: Dişi kişiliği ve görünümü olan bir Autobot? Bu karakterin özelliği üç ayrı motosiklet şeklinde parçalanabilmesidir. Bunların her birinin kendine özgü robot formatı vardır. Arce karakteri ilk filmde yer almamıştı. Sebebi ise, senaryo yazarlarının ilk filmde bu karakterin ?cinsiyetini? açıklayacak yeterli zamanı olmayacağını hissetmesiydi.

Mudflap ve Skids: Sırasıyla kırmızı Chevrolet Trax ve yeşil Chevrolet Beat?tir. Mudflap çok hiperaktif bir karakterdir. Skids ise kendisinin daha zeki olduğuna inanır ve olgun davranmaya çalışır ancak sessiz ve sakin kalmayı beceremez.

Sideswipe: Gümüş rengi Chevrolet Corvette?dir.

Jolt: Mavi renkli bir Chevrolet Volt?tur. Filmin oto sağlayıcısı olan General Motors?un yeni modeli Volt?un tanıtımını istemesi üzerine son dakikada filme eklendi.

Megatron: Decepticonlar?ın lideridir. Öldürülerek Laurentian Boşluğuna atıldıktan sonra Sibertronian tankı şeklinde yeniden ortaya çıkmıştır. Bu karakteri birinci filmde Hugo Weaving seslendirmişti. Empire dergisine konuşan Michael Bay, yeni filmde Megatron?un olmadığını, tank formatının yeni bir oyuncak olduğunu anlattı.

Starscream: F-22 Raptor?a dönüşen bir hava kuvvetleri komutanıdır. İlk filmin sonunda uzayın derinliklerine giderken izlemiştik. Yeni filmde vücudunda Sibertronian sembolleri taşıyarak döner ve yeni Decepticon ordusuna komuta eder. Senaryo yazarı Orci, bu karakterin daha çok diyaloğu olacağını söyledi. İlk filmde Charlie Adler seslendirmişti.

Soundwave: Megatron?un iletişim uzmanı ve en sadık askeridir. Jet ve uydu özellikleriyle donatılmış Sibertronian gemisine dönüşür.

Ravage: Tek gözlü dev bir jaguarı çağrıştıran küçük bir Soundwave?dir.

Barricade: Saleen S281 modeli bir polis arabasıdır. İlk filmde Jess Harnell seslendirmişti.

Scorponok: Blackout?un araba boyunda mekanik bir akrebi çağrıştıran eski partneridir. Birinci filmde Katar?da silahlı kuvvetler tarafından yenilgiye uğrayınca toprağa çakılmış ve kuyruğunu kaybetmişti. Yeni filmde kuyruğu tamir edildi.

Sideways: Bir Audi R8?dir.

Alice: Isabel Lucas?ın oynadığı Alice, Sam?i sinsice takip eden bir karakterdir.

Constructicons / Devastator: Çeşitli inşaat araçlarını bir araya getirecek şekilde formatlanmış dev bir savaşçıdır.

Long Haul: Yeşil renkli bir Caterpillar 773B çöp kamyonudur. Sağ bacağı oluşturur. Long Haul?un robot modu, orijinal karakterin hayranı olan freelance sanatçı Josh Nizzi tarafından tasarlanmıştı.

Rampage: Sol bacağı oluşturan Caterpillar D9 buldozerdir.

Scrapper: Sağ kolu oluşturan Caterpillar 992G inşaat kepçesidir.

Hightower: Sarı renkli Kobelco CK2500 vinçe dönüşür ve sol kolu oluşturur.

Mixmaster: Siyah ve gümüş rengi Mack beton mikserine dönüşür ve kafayı oluşturur.

The Fallen: Orijinal 13 Transformers?tan birisidir. Fallen adıyla bilinen bu robot, Transformers?ları bölmüştür. Yapımcı Lorenzo di Bonaventura onu Judas Iscariot ile kıyaslar. Sibertronian uçağına dönüşür. Gövde kısmında Decepticon amblemi taşır.

Edited by - ismail on 01/05/2009  12:10:32

CAPTAIN

Cuma akşamı Mürettebatı toplayıp Bana merakım ve fanatikliğim nedeniyle "Captain" takma adını verdiren Filme, tabir yerindeyse koşarak gittik ve nefes almadan keyifle izledik..
STAR TREK XI..
Lost ekibi tarafından yapılmış görsel bir şov olmuş.
Mutalaka gidin derim..
Şimdi sırada Mayıs 15 Angels&Demons ve sabırsızlıkla beklediğin bir başka film Mayıs 21 Terminator Salvation

Alfonso

how to lose friends & alienate people'a gittim dün akşam. beklentim düşük olduğu için hayal kırıklığına uğramadım :) başından sonunu tahmin edebileceğiniz sıradan bir komedi. akılda kalıcı bir yanı yok.  megan fox kalabilir tabii :p

Alfadanadam

12 Rounds: Senaryo güzel , fikir güzel ama oyunculuklar berbat.

Crank 2-High Voltage : Sakın ailenizle izlemeyin. Herkese hitap etmeyen ama bence kült olacak bir film.

The International: Ben genel olarak beğendim.

admin

Crank 2 da herif gene filmin başından sonuna kadar koşuyomu?
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

murat

Vick Cristina Barcelona'yı izledim ...Yani güzellikler var filmde baya Konu pek mühim değil gibi
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Alfadanadam

quote:

Crank 2 da herif gene filmin başından sonuna kadar koşuyomu?

Koşuyor ama sadece koşmuyor. Çok yoruluyor çoooook :)

Sportivo

quote:

Vick Cristina Barcelona'yı izledim ...Yani güzellikler var filmde baya Konu pek mühim değil gibi

Bu film Türkiye'de çevrilmiş olsaydı ismi "Aşmış adam" olarak çıkardı heralde piyasaya.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

murat

quote:

Bu film Türkiye'de çevrilmiş olsaydı ismi "Aşmış adam" olarak çıkardı heralde piyasaya.

Valla çok güzel teşhis ..Hatta "Issız Adamı tokatlayan üstün insan" filan da  olur veya çeşitlendirilebilir.
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

CAPTAIN

Terminator Salvation
Kaçırmayın müthiş bir aksiyon..

CAPTAIN

Transformers-2
Görsel Şov

Burak1985

ya ben 007 quantum of solace ı evde izlicem ama izleyemiorum 159 lar parçalanıyomuş ben dayanamam o sahneye :) en son sinemada izlediim film erkekler ne söle kadınlar ne anlar mıydı öle bişidi... evde ise transformers ı izledim

ersinguller

Angels and Demons..

kitabı kadar etkileyici.
başarılı film çekim teknikleri ve montaj..

tavsiyemdir.

A.S.GÜMÜŞ

Melekler & Şeytanlar
Hiç beğenmedim..

07 DH 800

Olgun

Transformers 2
Çok ama çok sıkıldım, bu kadar baştan savma gelişmez bir hikaye. Hani bi beklentimizde yoktu ama yani bu kadar bayağı olmaz diyaloglar faln...
Çok sıkıldım çoook:)

Borracho

dün devrim arabalarini izledim...
galiba ismini devrim koymasalardi, bugun bizim de bir otomobilimiz olabilirdi. ama büyük ihtimal heyecan uyandiran bir otomobilden cok hyundai kivaminda bir islevsel kimligi olurdu diye düsünüyorum.

cem meric

quote:

Transformers 2
Çok ama çok sıkıldım, bu kadar baştan savma gelişmez bir hikaye. Hani bi beklentimizde yoktu ama yani bu kadar bayağı olmaz diyaloglar faln...
Çok sıkıldım çoook:)

Geçtiğimiz cumartesi bende izledim gerçekten efektleri dışında tırt bi film

master

Transformers 2'yi cok begendim. Ne de olsa Megan Fox var :) Gerisi tras. Espriler bayat. Sirf efektler icin de seyredilmez.

Ama sirf Megan Fox icin seyredilir :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

cem meric

Megan ayrı canımmm Onun içinde izlenebilir

147BLACK

DnR'dan DVD'sini aldığım Voltron'ı izliyorum şu sıra. İlk 4 bölümünü bitirdim. Çocukluğa geri gitmek iyi oldu. Bir de Pazar akşamı Transformers'a gittik.
Yanımdakiler filmi ve seçimi ben yapmış olduğum için beni protesto ettiler.
Filmin Holivud klişeleri ve ABD propagandası  ile dolu olduğu çok açıktı ama ne olursa olsun Bilim Kurgu tarzını tek geçerim.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine