Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

En son seyrettiğiniz film?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgahan_

You are not allowed to view links. Register or Login
Nolan bitti demeden bitmez :alkis: harikaydı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
nolan burda çok karıştırmış ortalığı :))) "prestige" şimdiye kadarki en iyi filmi bence.

fatihmehmet

nolan burda çok karıştırmış ortalığı :))) "prestige" şimdiye kadarki en iyi filmi bence.

Filmden çıktık arkadaşlarla bildigimiz düşündüren filmler neler diye konuştuk. Hepsi Nolan çıktı :)

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

tolgahan_

Filmden çıktık arkadaşlarla bildigimiz düşündüren filmler neler diye konuştuk. Hepsi Nolan çıktı :)

tabiki nolan itiraz etmiyorum. Ana bence kendi filmleri arasında en iyisi prestige'di. İnception bence interstellar'dan iyiydi. Bunu yapacağına inception devamı niteliğinde bir film yapsaydı keşke:)

saskuran

olur olur---- deliha ikiside cok guzel

SAS....

universeee

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

alihsans

Geçen hafta You are not allowed to view links. Register or Login'ı izledim. Aslında güzel film ama Nolan'dan aşırı beklentim olunca arada kaldım. İyi mi kötü mü diye Gargantua'da gidip geliyorum.

Dün de You are not allowed to view links. Register or Login'ı izledim. Karakterleriyle, çekim teknikleriyle, oyunculuklarıyla vs. efsane bir film. Ağır ilerlemesine rağmen hiç sıkmıyor. Çok beğendim.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login.

Fevkalade bir ramen western absürt komedisi. Tok karnına dahi acıktırmayı başarıyor yalnız. Hayranlıkla izledim.  :yukari-ok:

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

tolgahan_

Predestination. Şaşırtıcı sade bir bilim kurgu.

ealprsln

Captain America Winter Soldier
The Hunt
Interstellar

Interstellar'ı uzun zamadır bekliyordum, etrafımdaki herkese aylardır konuşuyordum acayip bir film olacak hayata bakışı değiştirebilir falan biçiminde konuştum. Arkadaşlarımın çoğu benden önce izledi hepside çok beğendi.  1 ay önce bilet aldım yetişemedim bilet yandı. Dün sinemada izledim, çok büyük beklentilerle gittim ve tam olarak kapak oldu. Şu an için notu 8.9 ama çok yakında 7 bandına iner tahminimce. Paralel evren, alternatif gerçeklik konusuna meraklı olan ben, açıkçası aradığımı bulamadım. Zaten bu iki konu ile de hiçbir alakası yokmuş.

Görüş tamamen bana ait olarak söylüyorum, uzak ara en kötü Nolan filmi. Sci-Fi çok sevmeme rağmen, sinemadan çıktığım an yok abi bu film olmamış dedim ve baya baya üzülerek çıktım sinemadan. Tamamen hayal kırıklığı.

Birde en çok aklımı kurcalayan insanlar bu filmde hakikaten ne yakaladılarda bu kadar yüksek notladılar ?
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ssg

Fury'i izledim film güzel gitmesine rağmen mantık hataları vardı. Güzel sahneleride azımsanmayacak derecede vardı.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Kibitzer

The Hunt
Interstellar

Interstellar'ı uzun zamadır bekliyordum, etrafımdaki herkese aylardır konuşuyordum acayip bir film olacak hayata bakışı değiştirebilir falan biçiminde konuştum. Arkadaşlarımın çoğu benden önce izledi hepside çok beğendi.  1 ay önce bilet aldım yetişemedim bilet yandı. Dün sinemada izledim, çok büyük beklentilerle gittim ve tam olarak kapak oldu. Şu an için notu 8.9 ama çok yakında 7 bandına iner tahminimce. Paralel evren, alternatif gerçeklik konusuna meraklı olan ben, açıkçası aradığımı bulamadım. Zaten bu iki konu ile de hiçbir alakası yokmuş.

Görüş tamamen bana ait olarak söylüyorum, uzak ara en kötü Nolan filmi. Sci-Fi çok sevmeme rağmen, sinemadan çıktığım an yok abi bu film olmamış dedim ve baya baya üzülerek çıktım sinemadan. Tamamen hayal kırıklığı.

Birde en çok aklımı kurcalayan insanlar bu filmde hakikaten ne yakaladılarda bu kadar yüksek notladılar ?

Ben konusu vs hakkında hiç fikrim olmadan gittim. Film çok iyi. Siz aşırı beklenti ile ve farklı konuda olacağını düşündüğünüz için hayal kırıklığı doğal.

Ben ise tam tersi durumu şöyle yaşadım.
Zamanında ünide okurken sinemaya sık giderdim. Gelecek program tanıtımlarında Vanilla Sky filmini gördüm. Fragmandan anladığım sıradan bir aşk üçgeni filmiydi. Hiç umursamadım. Yılllaaaaar sonra bir kanalda öylesine denk geldi izleyeyim dedim ve tokatı yedim. Filmi izleyenler spoiler vermesin, izlemeyenler de bir şekilde izlesin. Film apayrı bir konuda ve tek kelimeyle harika.

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

tolgahan_

The Hunt
Interstellar

Ben konusu vs hakkında hiç fikrim olmadan gittim. Film çok iyi. Siz aşırı beklenti ile ve farklı konuda olacağını düşündüğünüz için hayal kırıklığı doğal.

Ben ise tam tersi durumu şöyle yaşadım.
Zamanında ünide okurken sinemaya sık giderdim. Gelecek program tanıtımlarında Vanilla Sky filmini gördüm. Fragmandan anladığım sıradan bir aşk üçgeni filmiydi. Hiç umursamadım. Yılllaaaaar sonra bir kanalda öylesine denk geldi izleyeyim dedim ve tokatı yedim. Filmi izleyenler spoiler vermesin, izlemeyenler de bir şekilde izlesin. Film apayrı bir konuda ve tek kelimeyle harika.

bende hiçbir beklentim olmadan sadece Nolan filmi olduğu için gittim. Kendi filmleri arasında bi değerlendirme yapıldığında bende ealprsln ile aynı görüşteyim. Batman gibi bir çizgi romanı fenomen haline getirmiş bir yönetmenden böylesine özgün bir filmde çığır açması beklenirdi. Kendi filmlerinden çıkıp genel düşünürsek yine de 8 puanlık bir film bence.

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login (2002)
Bir yerlerde Mindfuck Movie Pack içine yerleştirmişler. Bu tür filmleri sevdiğim için listeme aldığım ve aylardır diskte izlenmeyi bekleyen bir filmdi.
Mindfuck kısmına çok katılmamakla birlikte insanı sürekli merak içinde bırakmayı başaran bir film. Tavsiye ederim.
Gary Oldman'a da ayrı bir sempatim olduğu için keyifle izledim. Senaryosu da Back to the Future serisinin senaristlerinden Bob Gale'e ait.

tolgahan_

ealprsln

twelve monkeys
predestination
gone girl
guardians of galaxy

OnurCangir

I Origins

2014 yapımı bir bilim-kurgu. Tempo yavaş biraz ama konu orjinal, son 45 dakikası epey keyifli, tavsiye ederim.

ahmet_hulusi

Nasıl katlandım bilemiyorum ama dünyanın en iğrenç 3 filmini izledim; cannibal holocaust, bir sırp filmi, deccal.
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

alihsans

Nasıl katlandım bilemiyorum ama dünyanın en iğrenç 3 filmini izledim; cannibal holocaust, bir sırp filmi, deccal.

film birden seansı mı yaptın hocam? :D
Üçü de aşırı uç film.

ahmet_hulusi

Cuma ve Cumartesi günü izledim ,izlemez olaydım   :S
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

Murad

Son dönemde izlediğim en samimi en sıcak türk filmi.

ealprsln

Inside Llewyn Davis, country-folk bizim toprakların müziği olmadığından bizim topluma çok hitap etmiyeceğini düşünüyorum.
7.5 almasının sebebi bence çok Amerika'ya hitap eden bir film ama folk seviyorsanız izlemeniz gerekir.

ealprsln

Cannibal Holocaust'u da yıllardır izleyeceğim hep aklımda da sağlam ruh hali istediğini biliyorum. İyi bi kafada izlemem lazım onuda bu aralar yakalıyamuyorum. Zaten ruh sıkıntılı daha da dibe bastırmiyim diyorum.

A.S.GÜMÜŞ

cannibal holocaust iyi ruh hali harici sağlam mide de istiyor

Optimus 4X HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

A.S.GÜMÜŞ

The Imitation Game kesinlikle tavsiye ederim,

Left behind, Nicholas Cage'in bu durumlara düştüğünü görmek gerçekten üzücü, siz bilirsiniz tabii ki de filmi pek tavsiye edemem, vakit kaybı.

07 DH 800

ealprsln

Green Butchers: Hakkikaten çok beğendim, kuzey avrupa sineması ayrı güzel.

Fury: genel olarak iyi güzel de, çok abartı bazı yerleri Malkoçoğlu kafasına kadar gider.