Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

anIL(34an623)

ulus. ilişkiler sewgili kerem ama iktisat fakültesi. biliyosundur belki şu an siyasal bilgilerde var sadece. o zaman iki fakültede iki tane ulus iliş bölümü vardı. nasıl olmuşsa artık Register or Login" alt=""/> bizim fakülteden son mezunları biz olduk.

kız konusunda koşturuoduk walla Register or Login" alt=""/> hukuk fakültesinden de oldu bikaç dalga ama tanır mısın acaba? sizin fakültede izdiham gibi maşallah. tekler-çiftler falan...

sewgili tolga ne kastettiğini anlayamadım walla. çok bilge konuşmuşsun. biz forumda alışık değiliz böyle şeylere Register or Login" alt=""/> daha alfisti dilinde anlatamaz mısın acaba Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

quote:

Tolga wrote:

hehe üniversite gençliğinden en çok yararlanan fotokopici kardeşlerdir : ) Bir zaman gelirde kendi fotokopinizi çekmeye başlamışsınız.. durup bir düşünün genç dostlar : )

:Register or Login" alt=""/> Evet yaw, samimiyet arttıkça fotokopiciye gittiğimizde direk makinenin başına geçer çekmeye başlardık.. Adam çoluğundan çocuğundan fazla görürdü bizi zaman zaman :)

krm

5 yıldır fotokopicilere gidiyorum hala sayfa üzerinde rakam yazsa bile bir daha sayıyorlar. Register or Login" alt=""/>

eskide kaldı o güven müessesi.

anIL(34an623)

ewet eskide kaldı. ben hatta tolga'nın ne demek istediğini anlayamadım işte Register or Login" alt=""/>

benim 8 sene (4+4) içinde tek kanki olduğum yer işletme fak kütüphanesi. istediğim gibi girip çıkıyorum.

şimdi ilim irfan sahibi, çalışkan alfisti sanmayın sakın Register or Login" alt=""/>görevli kıdemli ablalardan birinin çocuğunun ismi de Anıl'mış. bigün bi kitap aldım, kimliği verince ismimi gördü. çocuğuna da felaket düşkün. beni her gördüğünde Anıl şunu yaptı, bunu yaptı diye anlatmaya başlıyor Register or Login" alt=""/> ben de ayıp olmasın diye dinleye dinleye kanka olduk. Anıl bu sene üni sınavına girecek, merakla sonuçları bekliyoruz Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

Eski zamanlar bir başka güzelmiş demek ki yaw...

n/a

Ohoo biz erken başladık eskileri anmaya yahu.. Hep ziyanın çizgi filmleri yüzünden : ))

Önümüzdeki maçlara bakalım arkadaşlar : ))

anIL(34an623)

sewgili tolga sen ewli bi alfistisin. yeşil sahalara dönme isteğini çok ii anlıyorum ve saygı duyuyorum ama sen jubileni yapmışsın artık Register or Login" alt=""/> 

n/a

hehe görecez sizleride inşallah bizim boyutta : )

anIL(34an623)

ben o boyuta geçişi mümkün olduğunca geciktirmeye çalışıyorum Register or Login" alt=""/> bülent abinin o boyuta geçmesini bekliyorum. o da bilimkurgu filmi gibi ama olsun belki gerçekleşir Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

:))))

Beni bekleyen evde kalır olm...Benim işim bu yaştan sonra zor..Onun kılı bunun tüyü derken olmuyo...
Madem bunca sene bekledik şöyle de olsun böyle de olsun derken 31 sene bitti :)

krm

quote:

Alfadanadam wrote:

:)))) Beni bekleyen evde kalır olm...Benim işim bu yaştan sonra zor..Onun kılı bunun tüyü derken olmuyo... Madem bunca sene bekledik şöyle de olsun böyle de olsun derken 31 sene bitti :)

abi çok sakat yaştasın yaw Register or Login" alt=""/> .

bu arada ben de üniv. bitirir bitirmez evlenmek istiyorum Register or Login" alt=""/>. çocuklar çabuk büyüsün de erken emekliliğin tadını çıkartalım.

anIL(34an623)

ben ağustos veya aralık askere gidiyorum kesin. askerden dönünce evlenmeyi düşünüyordum ama 5 senelik kız arkımla aramız ciddi kötü son zamanlarda Register or Login" alt=""/>

benim de sonum sewgili bülent gibiRegister or Login" alt=""/>

Alfadanadam

En güzeli Üniversitede başlayan bir ilişkiyi evlilikle noktalamak. Samimi söyleyeyim bekarlık ta bir yere kadar. Zamparalaık vs çekici geliyor olabilir şu anda ama huzur açısından düzeyli bir ilişki ve sonunda da evlilik şart. Hele benim yaşıma gelince sonu hakkında fikir yürütemediğim ilişkilere girmek bile istemiyorum.
Bakalım, hayırlısı...

krm

quote:

Alfadanadam wrote:

En güzeli Üniversitede başlayan bir ilişkiyi evlilikle noktalamak. Samimi söyleyeyim bekarlık ta bir yere kadar. Zamparalaık vs çekici geliyor olabilir şu anda ama huzur açısından düzeyli bir ilişki ve sonunda da evlilik şart. Hele benim yaşıma gelince sonu hakkında fikir yürütemediğim ilişkilere girmek bile istemiyorum. Bakalım, hayırlısı...

bülent abi yazıyı okuyunca çok duygulandım yaw Register or Login" alt=""/>

bu arada eğlenilecek kız çok ama evlenilecek kız da o derece az var.

anIL(34an623)

mevzu o zaten. ondan ben de evlilik olayına karamsar bakıyorum. şu anki kız arkımla olmazsa da hayatta olmaz gibime geliyor. ben biraz arızayımdır  bu konularda Register or Login" alt=""/> yeni bir kız da beni çekemez bu şartlar altında vs, boşuna karşılıklı sinirlerimiz bozulur.hayırlısı yani

quote:

krm wrote:

quote:

Alfadanadam wrote:

En güzeli Üniversitede başlayan bir ilişkiyi evlilikle noktalamak. Samimi söyleyeyim bekarlık ta bir yere kadar. Zamparalaık vs çekici geliyor olabilir şu anda ama huzur açısından düzeyli bir ilişki ve sonunda da evlilik şart. Hele benim yaşıma gelince sonu hakkında fikir yürütemediğim ilişkilere girmek bile istemiyorum. Bakalım, hayırlısı...

bülent abi yazıyı okuyunca çok duygulandım yaw Register or Login"/>

bu arada eğlenilecek kız çok ama evlenilecek kız da o derece az var.

Onur

Gececiler Gündüzcüler..  bölümü Güzin Ablanın köşesi olarak tarafımdan değiştirilmiştir :)

n/a

quote:

Gececiler Gündüzcüler..  bölümü Güzin Ablanın köşesi olarak tarafımdan değiştirilmiştir :)

muahha bende saat 5.16 yı gösterirken 4saat sonra okulda yapacağım sunuma son noktaları koyarken şuraya 2 kelam edeyim demiştim şöle bi topic varken ve busaate kadar oturmuşken ve yatmadan okula gidecekken değerlendireyim diye ama abi sen bütün hevesimi kaçırdın :P

şaka biyana saat olmuş 5.17 sunum bitmiş ama temize çekmek gerek :)

La famine dans le monde :) yani dünyada açlık tı bu dönemki konumuz :)
dönem diyorum ama bugun başladım herzmnki gibi çalışmaya oyüzden şuan kapanışı yapıyorum :)

5.19 olmuş ..

Günaydın şimdiden :)

anIL(34an623)

günaydın! burda her saat cevap yazan biri bulunur

master

Şu anda sunumunu yapıyor olsa gerek Can :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

admin

yuff be, o kadar gece kaldım burada, bi o kadarda sabahladım, gel görki şu başlığın farkına daha yeni varıyorum.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

Biraz önce maçtaydım dostlar çook güzel bir maç oldu... BJK'li dostlara tebrikler : )

Atatürk stadını hiç bu kadar dolu görmemiştim..

Register or Login" border=0>

2. Yarı başında dauma taktikleri verdim ama yeterli olmadı malesef : )

Register or Login" border=0>

Onur

off Allahım güzelim maçı kaçırdım tabi hatun yüzünden neymiş bahar şenliğiymiş Yalın geliyormuş, çıktı 2 saat kafa ütüledi, kırk yılda bir gelen takımımın kupa kaldırışını göremedim!!

krm

ben de biraz önce  teşvikiye-beşiktaş taraflarındaydım. baya insan toplanmıştı. bağırıyorlar falan ben de noluyoruz dedim meğer maç varmış, bjk liler toplanmış, geçerken dıt dıt yaptım.

master

Yalın da güzel söyledi ama :) Kendini aştı cover falan yaptı.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

bi yerden duyduum habere göre caddede bi bjk bayraklı aracı fena hale getirmişler...yazık günah vallaha..neyse çok güzel maç oldu izmirde olması izmirlilere güzel bi futbol resitali yaşattı...hayırlısı  ile kazasız belasız bitti heralde..neyse bakalım lig maçları nasıl olucak önümüzdeki hafta gs nin işi zor vallaha...