Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

vaaayyyyyy,buda aklımın bi köşesindeydi hep ama 75 le pek farklı değildir zaten sürüşü,ama american muscle tarzı için bile alınır bi alfa.takcan arkaya 235-245 taban lastikleri,egzozada hafif bi işçilik.....
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

wolkanku

atatürk caddesindeki citroen bayiinde günlerdir görüyorum bu ne diyordum..

citroen cactus diye bir modelimiş
You are not allowed to view links. Register or Login

tipini çok beğendim. bir gidip denemeyi düşünüyorum ama ümitli değilim,fransızların hissiz sürüşü gerçekten çok itici oluyor :(
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

sbk0655

atatürk caddesindeki citroen bayiinde günlerdir görüyorum bu ne diyordum..

citroen cactus diye bir modelimiş

tipini çok beğendim. bir gidip denemeyi düşünüyorum ama ümitli değilim,fransızların hissiz sürüşü gerçekten çok itici oluyor :(

Ben gecen hafta denedim bu araci bildigin çöp,  iscilik ve malzeme kalitesi cok düşük,  sacma bir sekilde tarz olsun diye yapmislar ama arka kapilarin camlari kelebek .Bunlara ragmen otomatik dizel icindi yanilmiyorsam 63 bin tl para istiyorlar.

milano 75

geçen canlı gördüm beyazını,ne yalan söyliyim doblo forever derim bunun yanında

Doğa Tosun

Duster alırım bunu almam :(
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

saskuran

Sent from my iPhone using Tapatalk
yaaw ne ugraşıyosunuz ters cevirip koy cebine düzelsin :)

SAS....

alihsans

HATIRLATMA: NTV'de Roma-Bayern maçı var. Dakika 30, skor 0-4. :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

hi_cazz

Arkadaşlar birisi bana şu arabada benim göremediğim ve milletin ayılıp bayılmasına neden olan şey nedir? Bu kadar zevksiz bir tasarım olabilir mi ya? Yoksa yanılıyor muyum?

Alfadanadam

Bence çirkin değil tasarımı. Marka imajı, ikinci el değeri ve el değiştirme hızı ve ayrıca rakipleri ile mukayese edildiğinde bence o kadar da kötü bir tercih değil.

hi_cazz

Bence çirkin değil tasarımı. Marka imajı, ikinci el değeri ve el değiştirme hızı ve ayrıca rakipleri ile mukayese edildiğinde bence o kadar da kötü bir tercih değil.

Abi çirkinliktende geçtim ayılıp bayılacak bir tipi var mı? B5,5 kasadan sonra Passatta bana göre tasarım olarak gerileme var. Facede az önce paylaşılmış altındaki yorumlara bakınca sanırsın sıradışı mükemmel bir tasarım var. Marka değerine gelince ona bişey diyemem.

Alfadanadam

Ama marka değeri bir aracı olduğundan güzel gösterir her zaman, biliyorsun yani :)
Aynı araba VW olsa başka Hyundai olsa başka. Yani :)

milano 75

Abi çirkinliktende geçtim ayılıp bayılacak bir tipi var mı? B5,5 kasadan sonra Passatta bana göre tasarım olarak gerileme var. Facede az önce paylaşılmış altındaki yorumlara bakınca sanırsın sıradışı mükemmel bir tasarım var. Marka değerine gelince ona bişey diyemem.

araba çirkin değil ama uuuuuuuu denilcek bi araba hiç değil ,almanlar artık japonlarla bile benziyo birbirine ,çizgiler hep aynı yahu.

alihsans

VW'nin en şık iki aracı. Gerisi hikaye. Ciddiyim.  :D

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

milano 75

alttakinden yapcam bi tane kısmetse ölmeden.

halil

Arkadaşlar birisi bana şu arabada benim göremediğim ve milletin ayılıp bayılmasına neden olan şey nedir? Bu kadar zevksiz bir tasarım olabilir mi ya? Yoksa yanılıyor muyum?

iç aynı ,şase aynı,motorlar aynı,önde ve arkada ufak tefek oynama yap.yeni kasa diye millete kakala.bu almanlar işi biliyor vesselam.
marka değeri ne ola ki?binen adamın değerini mi artırıyor,üstün,ulaşılmaz,karizmatik mi yapıyor. :D :D :D :))

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

hi_cazz

Bende böyle düşünüyorum. Kesinlikle marka düşmanlığı ya da fanatiklik diye söylemiyorum.

ozoozo

Orta gelirli müteahhit arabası  :haydi: İyi gelirli müteahhit arabası da panamera  >:D

Murad

Orta gelirli müteahhit arabası  :haydi: İyi gelirli müteahhit arabası da panamera  >:D
Hahahah akşam akşam güldürdün be kardeşim ;)

halil

eskiden müteahhit arabası mercedes idi.onun da tahtı elinden alındı.
ayrıca aracın orta kısmı bmw 5 serisini andırıyor.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

fevkalbeser12

Benim bi sorum olucak araba kaplatılıcanca ruslata işletmek gerekiyor mu?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ozoozo

Evet abi fatura kesim tarihinden itibaren 30 gün süren var sanırım. Ruhsata işletmek içinde TÜVTÜRK e gidip aracın renginin değiştiğine dair belge alıyorsun daha sonra o belge,kaplama faturası ve ruhsat ile birlikte emniyete gidiyorsun.

Doğa Tosun

Yeni passat'ın çizgileri hep audi olmuş normal olarak bence. Güzel değil ama karmaşık, haliyle türkiye'de tutar. aslında bebek bezi yapıp adını vw passat koysan, türk insanı takar.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

fatihmehmet

Passat'ın en full donanımı ile en boş Manuel'i arasında 54 bin lira fark olması lazım. Radikal hicbir degisiklik yok ücreti dışında.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

fevkalbeser12

Evet abi fatura kesim tarihinden itibaren 30 gün süren var sanırım. Ruhsata işletmek içinde TÜVTÜRK e gidip aracın renginin değiştiğine dair belge alıyorsun daha sonra o belge,kaplama faturası ve ruhsat ile birlikte emniyete gidiyorsun.
Peki bu arada tam muayene parası ve ruhsat parası veriliyor değil mi? Diyelim ki 2. El arabayı alır almaz yapsak ruhsat parasından falan yırtar mıyız?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fatihmehmet

Peki bu arada tam muayene parası ve ruhsat parası veriliyor değil mi? Diyelim ki 2. El arabayı alır almaz yapsak ruhsat parasından falan yırtar mıyız?

Abi tavan kaplama da muayeneye gerek yok diye biliyorum. Tüv'den ucretsiz olarak renginin değiştiğine dair belge alıp sadece ruhsat yenileme ücreti veriliyor diye biliyorum, değişmediyse.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)