Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Deniz kızı ile ilgilenmekte :)

tolgahan_

Gouki

iskoc

Feribot sırasından You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

universeee

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Tolga033

3 silahşörler. :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

wolkanku

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Tolga033

Şarz. :D

milano 75

parti falan yazmadığına göre bağımsız katılıyo heralde seçimlere  :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

vieri

Yolda kalmışların yoldaşı  :D

Kutay

Aslfalt Osmanla Arkana Yaslan :)   KAhraman gibide vermiş pozu :)))
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

universeee

Mengerler Ataşehir'den yine mesaj geldi az önce, buradan paylaşayım işine yarayanlar belki kullanmak ister. You are not allowed to view links. Register or Login yada You are not allowed to view links. Register or Login forum içindeki gerekli konuya taşırlarsa da iyi olur.

Pasta + Cila + Nano Boya Koruma + Motor Koruma (hediye) için 300 TL + KDV demişler.

2-3 hafta kadar önce ben motor temizliği ve koruması kampanyasından faydalanmıştım güzel iş çıkarmışlardı.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Mengerler Ataşehir'den yine mesaj geldi az önce, buradan paylaşayım işine yarayanlar belki kullanmak ister. You are not allowed to view links. Register or Login yada You are not allowed to view links. Register or Login forum içindeki gerekli konuya taşırlarsa da iyi olur.

Pasta + Cila + Nano Boya Koruma + Motor Koruma (hediye) için 300 TL + KDV demişler.

2-3 hafta kadar önce ben motor temizliği ve koruması kampanyasından faydalanmıştım güzel iş çıkarmışlardı.

Eğer işçilikleri güzelse ve malzemelerde kaliteliyse fiyat süper abi.

@Oğuz bir konuş kanka.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

milano 75

gece gece ne güldüm yaa
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

universeee

Tolga033

İyiymis bu ya. :D :D

Sitsabaiesan

selamlar

hangi konu başlığına koyacağımı bilemedim kusura bakmayın  :-[

ilan linkini  verdiğim araç  :alfisti: aracımıdır ? sahibi tanıdık mı alınır mı

teşekkürler dostlar

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

universeee

selamlar

hangi konu başlığına koyacağımı bilemedim kusura bakmayın  :-[

ilan linkini  verdiğim araç  :alfisti: aracımıdır ? sahibi tanıdık mı alınır mı

teşekkürler dostlar

Forumdan olması kuvvetli herhalde tanıyan birisi çıkacaktır zira ilandaki fotolardan bir tanesi forumun son buluşmasından, hatta yanındaki kırmızı da benim araba  :D

Sitsabaiesan

:alkis: :alkis:  :nazar: peki bir 147 kullanıcısı olarak sizin görüşleriniz ne dir ?
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

universeee

:alkis: :alkis:  :nazar: peki bir 147 kullanıcısı olarak sizin görüşleriniz ne dir ?
O gün çok kalabalık olduğumuz için herkesle tanışma imkanı bulamadım o yüzden aracın sahibini bilemiyorum. Belki tanışmış da olabilirim ama o araçla ilgili yardımcı olamam kusura bakmayın.

147 ile ilgili görüşlerime gelirsek, geçmişi bilinen bir araba bulursanız bence piyasada şu anda alınabilecek fiyat/performans olarak en güzel arabalardan. Aslında Alfa'lar genel olarak öyle sadece 147 değil. Yalnız bütçe müsaitse distinctive donanım seviyesini ben şahsen tercih ederim. LPG ile 10 numara kullanımı olan bir araba olur ki ben de LPG montajı yaptırdım alır almaz. Kısacası güzel bir arabadır, alınır. Hele kırmızısı :) Bagaj hacmi sizin için önemliyse o biraz sıkıntı yaratabilir, hele ki LPG olan bir 147'den bahsediyorsak. Bunu düşünün derim bagaj önemliyse.

Sözün özü seceresi bilinen bir araç bakın, bütçenizden kenara mutlaka 1-2 bin lira ayırın ve sabırsızlık yapıp geçmişi bilinmeyen bir araba almayın benim yaptığım gibi çünkü beklenmedik bir iki arıza çıkardı görselliğe yatırmak istediğim tüm parayı arızalara harcadım  :'( Şimdiki aklım olsa kesinlike bu forumdan araba çıkmasını beklerim. Ha şu an benim araba çok şükür oldukça sıkıntısız hale geldi, gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Sadece görsel açıdan eksiler var onları da kısmetse yavaş yavaş halledicez bakalım.

Bahsi geçen arabanın da şayet geçmişi biliniyor ve binilebilir bir temizlikteyse 147 alınır mı acaba diye düşünmeye pek gerek yok diyebilirim ben :)

halil

alirızacanca adlı üyeye ait.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Sitsabaiesan

O gün çok kalabalık olduğumuz için herkesle tanışma imkanı bulamadım o yüzden aracın sahibini bilemiyorum. Belki tanışmış da olabilirim ama o araçla ilgili yardımcı olamam kusura bakmayın.

147 ile ilgili görüşlerime gelirsek, geçmişi bilinen bir araba bulursanız bence piyasada şu anda alınabilecek fiyat/performans olarak en güzel arabalardan. Aslında Alfa'lar genel olarak öyle sadece 147 değil. Yalnız bütçe müsaitse distinctive donanım seviyesini ben şahsen tercih ederim. LPG ile 10 numara kullanımı olan bir araba olur ki ben de LPG montajı yaptırdım alır almaz. Kısacası güzel bir arabadır, alınır. Hele kırmızısı :) Bagaj hacmi sizin için önemliyse o biraz sıkıntı yaratabilir, hele ki LPG olan bir 147'den bahsediyorsak. Bunu düşünün derim bagaj önemliyse.

Sözün özü seceresi bilinen bir araç bakın, bütçenizden kenara mutlaka 1-2 bin lira ayırın ve sabırsızlık yapıp geçmişi bilinmeyen bir araba almayın benim yaptığım gibi çünkü beklenmedik bir iki arıza çıkardı görselliğe yatırmak istediğim tüm parayı arızalara harcadım  :'( Şimdiki aklım olsa kesinlike bu forumdan araba çıkmasını beklerim. Ha şu an benim araba çok şükür oldukça sıkıntısız hale geldi, gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Sadece görsel açıdan eksiler var onları da kısmetse yavaş yavaş halledicez bakalım.

Bahsi geçen arabanın da şayet geçmişi biliniyor ve binilebilir bir temizlikteyse 147 alınır mı acaba diye düşünmeye pek gerek yok diyebilirim ben :)

teşekkür ederim işin aslı niyetim 156 mk 2 de ama fiyatlar biraz can sıkıcı boyutta en iyisi biraz daha bekleyelim  :(
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

Adalı35

teşekkür ederim işin aslı niyetim 156 mk 2 de ama fiyatlar biraz can sıkıcı boyutta en iyisi biraz daha bekleyelim  :(
niyetinize uygun araç bulursunuz umarım.. :yukari-ok:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Adalı35

bi ara alfistiturkey logolu güneşlik olayı vardı kışa girdik diye tozlu raflara mı gitti acaba :haydi: :haydi: :rock:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Gouki

bi ara alfistiturkey logolu güneşlik olayı vardı kışa girdik diye tozlu raflara mı gitti acaba :haydi: :haydi: :rock:

Halledeceğiz abi. Güneşlikler ucuzlar diye kış sezonunu bekledik. :rock: