Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

@Deniz abi bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama bir arkadaş beyaz sarı görenlerin loş ışıkta iyi göremediğini söyledi.

OZO..!!!

ATA

Sabahtan beri millet paylasip duruyor espirisi neymis diye basladim bu elbiseyi arastirmaya. Ogrendimki kisiler mavi-siyah yada beyaz-altin goruyorlarmiş. Aciklamalari okudum falan.

Bir sürü resime baktım ama bir türlü beyaz-altın göremedim. Hep bariz mavi-siyah!!

Az önce gene facebookta biri paylaşmış. Bu sefer beyaz-altın gördüm! Aha dedim shoplamışlar :)
Biraz daha dikkatli baktım. Yavaş yavaş mavi-siyah oldu. Açıklamasını bilsede tırsıyor insan :D

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ozoozo

Valla bu resimin bir esprisi var ama ne olduğunu bilmiyorum 2 gündür twitter,facebook ve arkadaş ortamı dahil olmak üzere sadece bu resim konuşuluyor :D ben hala siyah ve mavi görüyorum. Artık cafedeki garsonlar bile bıkmış abi sabahtan beri bu resmi görüyoruz 3-4 saatte bir farklı görüyorum lütfen gösterme dedi  :lol:

ATA

Ben farklı görmüyorum. Renk değiştirirken yakalıyorum :) 3'dür farkli ışıkli ortamlara girip çikinca resime bakiyorum. 1saniye icersinde beyaz-altindan siyah maviye donuyor.
Beynimi yaktım bununla :D
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Lbe

Sabah, öğle, akşam, karanlık, aydınlık, beyaz ışık, sarı ışık hepsinde baktım ama mavi siyah dışında bi renk göremedim

LBE..!!!

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Sabah, öğle, akşam, karanlık, aydınlık, beyaz ışık, sarı ışık hepsinde baktım ama mavi siyah dışında bi renk göremedim

LBE..!!!

Senin beyin biraz farklı çalışıyor qnq hangi ışıkta bakarsan bak aynı görürsün sen

Bandırmalı

Ozo,
Çocuklar resim yüzünden ikiye bölündü. Okulda fırça yemişler.
Hanımla papaz olduk, ikimizde göz doktoruna gideceğiz.
Doktor faturasını göndereceğim adresi verirmisiniz.  :alfisti:
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

Deniz

Hadi bakalımmm buna ne diyeceksiniz.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

hi_cazz

Hadi bakalımmm buna ne diyeceksiniz.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Yeni bakış açısı geldi şimdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

hi_cazz

Tolga033

Ne elbiseymis arkadas..

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sbk0655

Bunun aciklamasi bugun dustu internete , buna benzer bir de video var .Onda da insan beyninin algi sayesinde nasil yanildigi gosteriliyor.

ozoozo

Ozo,
Çocuklar resim yüzünden ikiye bölündü. Okulda fırça yemişler.
Hanımla papaz olduk, ikimizde göz doktoruna gideceğiz.
Doktor faturasını göndereceğim adresi verirmisiniz.  :alfisti:

Hahahh abi gözler sapa sağlam maşallah :) resimde totosluk var :haydi:

OZO..!!!

iskoc

bu foto yüzünden bizde şirkette ikiye bölündük  :D
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Rotweiler

Renk dalga boylarıyla oynanmış. Adobe resmi açıklama yaptı zaten :)
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

francobaresi

arkadaşlar selam, ankarada meguairs m40 nerde bulurum , yetkili satıcıyı aradım, amatör ürün değil, büyük bidonda satarız sadece dediler, elinde olan arkadaş varsa ücretini verip paylaşabiliriz ya da almak isteyen varsa birlikte alıp paylaşabiliriz
Cuore sportivo

hi_cazz

Gouki

arkadaşlar selam, ankarada meguairs m40 nerde bulurum , yetkili satıcıyı aradım, amatör ürün değil, büyük bidonda satarız sadece dediler, elinde olan arkadaş varsa ücretini verip paylaşabiliriz ya da almak isteyen varsa birlikte alıp paylaşabiliriz

Erdem boya'dan bölünmüş olarak alabilirsiniz.

francobaresi

sağolun hem özelden hem bu sayfadan verilen bilgiler için ama erdem boyada m40'ın bölünmüşü yok. zorunlu bidon alcam galiba
Cuore sportivo

schumi

sağolun hem özelden hem bu sayfadan verilen bilgiler için ama erdem boyada m40'ın bölünmüşü yok. zorunlu bidon alcam galiba
Meguiars uygulama merkezi varsa tanıdığın onlardan para karşılığı rica edin,belki verirler...

Gouki

Bir de şuraya sorun: You are not allowed to view links. Register or Login

Tolga033

Şöyle bir bakayım dedim yazıcılara,sonra şunu gördüm. Yuh! bu paraya 156 alırım .  :duvar:

Rotweiler

Düzgün bi üniversitede o makina size 3 ayda en kral 156yı aldırır, seneye de Giulia ahaahahah
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Tolga033

Düzgün bi üniversitede o makina size 3 ayda en kral 156yı aldırır, seneye de Giulia ahaahahah
Doğru dedin. :D

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozoozo

Forum ahalisi yazlık lastiklere geçmek için ne düşünüyor ? Erken mi acaba yoksa takalım mı artık petlaslardan ve 17 jantlar arabadan soğutuyor :)

OZO..!!!