Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HAKAN-K

Yazıda bir şey dikkatimi çekti . '156 kullandığı platform nedeniyle hiç bir zaman 4 çeker olarak üretilmedi' yazıyor crosswagon 156 4 çeker değilmiydi ?

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
Dolanırken ne buldum..Hemde eksi sözlükte..
Güzel yazı olmus bence..Yazarın adı agleonema.Otomobiller hakkında güzel yazılar yazmıs..
Yazı mükemmel,yazarın bilgisi de takdire şayan . :yukari-ok: 

francobaresi

Yazıda bir şey dikkatimi çekti . '156 kullandığı platform nedeniyle hiç bir zaman 4 çeker olarak üretilmedi' yazıyor crosswagon 156 4 çeker değilmiydi ?

Cuore sportivo

tfnsmsk

F1 2015, yarın sabah 7'de (TSİ) Avustralya'da başlıyor,
İlgilenenlere, You are not allowed to view links. Register or Login
sportif ruh.

fevkalbeser12

Bu sabah ilk start-stop asfalta düştü. Demek ki bahar geliyor.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

tolga_ozhan

Günaydın You are not allowed to view links. Register or Login ya da You are not allowed to view links. Register or Login ahalisi :)

Sitsabaiesan

F1 2015, yarın sabah 7'de (TSİ) Avustralya'da başlıyor,
İlgilenenlere, You are not allowed to view links. Register or Login

o elektrik süpürgesi sesli araçları izlemiyorum artık  >:( eski araçları zevkle izliyorduk ne güzel
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

rain man

Günaydın You are not allowed to view links. Register or Login ya da You are not allowed to view links. Register or Login ahalisi :)

:D :D :D :haydi: :alkis:

bu iyiydi :D forumun son 1 aydır yarısı gun metal siyaha iyi gider diğer yarısı run flat amortisörleri bozuyormuşcu gibi geliyor. Güldürdü.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

ozoozo

:D :D :D :haydi: :alkis:

bu iyiydi :D forumun son 1 aydır yarısı gun metal siyaha iyi gider diğer yarısı run flat amortisörleri bozuyormuşcu gibi geliyor. Güldürdü.

:haydi: dsffdsuıhasdhah yeni gördüm günaydın :D

max-ime

h.t

Abi güle güle kullan , ne zaman ıslatıyoruz  :haydi:

max-ime

Abi güle güle kullan , ne zaman ıslatıyoruz  :haydi:

Teşekkürler Hürcan'ım. Cuma günü ıslattık, kaçırdın :(

ozoozo

Bizene ki bundan ?

OZO..!!!

OğuzCanAlantor

Bizene ki bundan ?

OZO..!!!
Www.s**bturkey.com

max-ime

Bizene ki bundan ?

OZO..!!!

Forum kurallarında Türkçe'yi doğru kullanmak yok mu bro?

ozoozo

Bizene ki bundan ?

OZO..!!!

Forum kurallarında Türkçe'yi doğru kullanmak yok mu bro?

Kurşuna yönünü ben söylerim , runflate amortisörü erkin bey. 

OZO..!!!

Tolga033

Gece gece..  :lol:

The Schuey

Hiç şaşırmadım doğrusu.

rain man

Geçen lastikleri yazlığa çevirmek için sanayiye gittiğimde çırak tekerleri çıkarırken ne kadar abi bu diye sordu 38 bin dedim. Ben bunu alacağıma en dolusundan şahin alırım dedi (!?!). Dedim en dolusu ne oluyor. Sonradan sunroof xenon takılıyormuş. O en dolusu oluyormuş. Büyüksün dedim kapattım konuyu. Ben de görünce şaşırmadım bunu :D
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Murad

1999 yılına ait bir yazı. Bugün nette gezerken denk geldim. Sadece Alfa ile ilgili olan kısmı aldım.

PAHALI OYUNCAKLAR...

Hepsi de zengin malı karakterlerini elinde bulunduruyor. Sahipleri gibi alımlı ve güçlü moduna sahipler. En mütevazı kişiyi bile içine aldığında havasından geçilmiyor ön yargısına muhatap bırakıyorlar. Parlaklıkları sadece boyasında değil, imajlarında da saklı aynı zamanda. Ne de olsa lüks sınıfının pahalı aletleri onlar. Mükemmeli arayan insanoğlunun becerisinden en çok faydalanan statü araçlarımız.

İtalyanların Alfa'sı

İtalyanların Alfa Romeo'su lüks otomobiller içinde her zaman dikkat çeken, bilenlerin ismine aşina olduğu bir spor marka olarak karşımıza çıkıyor. Alfa Romeo'nun 788 adetle 98 yılında Türkiye'de en çok satan modeli Alfa 156, 1999'un ilk altı ayında 214 adetle yine en çok satan model oldu. Geçen yılın rakamlarına bakıldığında Alfa Romeo da krizden etkilenen lüks otomobiller arasında yerini almış gözüküyor. Alfa 156 2.0 EXECUTIVE'nin anahtar teslim fiyatı 12 milyar Türk Lirası. Lüks ve spor bir modele yakışır şekilde deri döşeme kaplı iç mekanından, buğu gidericili elektrikli yan aynalara, yine elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklara kadar konforla ilgili herşey düşünülmüş. Diğer taraftan hafif alaşım jantlara sahip, otomatik klimalı ve de ön camları renkli. Alfa 156 klasik Alfa Romeo stilinin tüm lüks çizgilerini taşımasına rağmen, tamamıyla orijinal bir otomobil diyebiliriz. Sportifliğin değişik bir uyarlamasını Alfa 156'da görebiliyoruz. Yan paneller ve kabinin sıradışı dizaynı ile dört kapılı bir model için oldukça gösterişli. 156'nın sadece ön kapı kollarını görebiliyorsunuz, arka kapı kolları çok iyi saklanmış, farketmek neredeyse imkansız.

Amiral Alfa 166

Alfa Romeo'nun amiral modeli Alfa 166 Türkiye'de satış açısından 156 kadar şanslı değil. 98'de tüm yıl boyunca 11 adet satarken bu yılın ilk altı ayında 37 adet Alfa 166 satılmış. Alfa 166 2.0 TS Full'un anahtar teslim fiyatı 16 milyar 500 milyon Türk Lirası. Alfa 166'nın tüm V6 motorlarındaki gaz pedalı elektronik. Bu sistem, formula 1 yarış araçlarında kullanılanlarının bir türevi oluyor. Tüm mekanik bağlantılar ortadan kaldırılmış. Gaz pedalı, motor kontrol ünitesine bir elektrik sinyali gönderiyor. Bu sayede kontrol ünitesi de bir elektrik sinyali ile gaz kelebeği açıklığını kontrol ediyor. Bu kontrol ünitesi, gaz sisteminin olağanüstü bir hassasiyetle ayarlanmasını sağlıyor. Bu da yakıt tüketimi ve kullanım açısından avantajlar ortaya koyuyor. 5 hızlı, 6 hızlı ve sıralı sportronik şanzımanlara sahip 2.5 ve 3.0 V6 24V versiyonları mühendislik açısından sınıfının lideri durumunda. 166'nın içine girdiğinizde aracın orta konsolunda sizi entegre kontrol sistemi paneli karşılıyor. Panel üzerindeki düğmeler standart olarak sunulan klima, radyo ve araç bilgisayarı şeklindeki üç fonksiyonu kontrol etmekte kullanılıyor. 5 düz kare renkli ekran, araçla sürekli iletişim sağlıyor. Ana ekranda tüm sistemlerin mevcut durumu hakkında önemli bilgiler yer alırken, her bir özel durum için gerekli bilgileri de çağrı düğmeleri ile ekrana getirebiliyorsunuz. Alfa 166 dış dizaynı, iç aksesuarı ve diğer özellikleriyle parasını son kuruşuna kadar hak ediyor.

Spider, Alfa Romeo'nun üstü açık ve Türkiye'de en az satan modeli. 98 yılında 3 adet satmış. Bu yılın ilk altı ayında ise bir tane. Spider'ın anahtar teslim fiyatı 18 milyar 900 milyon Türk Lirası. Satışı oldukça düşük diğer bir model olan çift kapılı GTV bu yılın ilk altı ayında hiç satılmamış. Geçtiğimiz yıl ise 5 adet satılabilmiş.

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Lbe

reklamı kess

Allahtan "Kadını gösteren tayt, arabayı gösteren jant." dememişler

LBE..!!!

ozoozo

reklamı kess

Allahtan "Kadını gösteren tayt, arabayı gösteren jant." dememişler

LBE..!!!

Kadını gösteren tayt ne la ahahahahahahah allahın kekomançisi ya ne güldüm :D

OZO..!!!

h.t

@Murad abi 99 yılının sonunda anneme brava almıştık 9.5 milyara , o dönem 10 milyarada astra g almıştı dayım.
Hele bravaya verdiğimiz parayı hatırlayınca 156 uygunmuş yani :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login abi 99 yılının sonunda anneme brava almıştık 9.5 milyara , o dönem 10 milyarada astra g almıştı dayım.
Hele bravaya verdiğimiz parayı hatırlayınca 156 uygunmuş yani :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gerçekten o araçları alana kadar 156 alınırmış. :)