Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login abi,belki işine yarar.

Bu arada,abi senin Windows etkinleştirilmiş mi ? Yani orjinal değil ise ve etkinleştirme yapılmamış ise anlatılanlara göre bu yüzden olabilirmiş.   :S
Geçen gün bilgisayarı tamire vermiştim, geldiğinde windows orjinal değil uyarısı veriyordu pek sallamadım. Bikaç gün önce lisans anahtar numaralarını buldum fakat girdiğimde kabul etmiyor. Sanırım sorun da dediğin gibi bundan kaynaklanıyor. Teşekkür ederim yardım için.

Abi KEY girmene gerek kalmadan bi Windows loader indir kolayca aktive olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hallettim kardesim tesekkur ederim.

Gouki

Bmw buluşması - Alfa buluşması

saskuran

hehehe .. süper olmuş , bu almanlar zaten hiç çekemez alfayı

SAS....

Tolga033

Bugün Milanı satan ,yarın Alfa'yı da satmasın.  :'(

O 599 GTO artık yok.  :o

KUY65

O 599 GTO artık yok.  :o
4 tekerli hurdam olsa yine valeye vermem, veremem. Bu olaydan sonra hiç vermem.. adam ferrariyi bırakabiliyor :o
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Doğa Tosun

nohohohohohoh :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Ormanci

Çinliler İtalya'yı komple almayı planlıyor galiba :D
Geçenlerde de Pirelli'yi almışlardı :)

ozoozo

:haydi: :haydi: :haydi:

fevkalbeser12

Az önce amerikalı grup geldi. Grubun içinde genç iki adam baktım benim giunin etrafındalar. Birisi diğerine şöyle dedi: This is a fucking good looking car. Tabi adamlarda yok Giuleitta:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

Az önce amerikalı grup geldi. Grubun içinde genç iki adam baktım benim giunin etrafındalar. Birisi diğerine şöyle dedi: This is a fucking good looking car. Tabi adamlarda yok Giuleitta:)
Keşke günün birinde Amerikalı grup what is tihis dediğinde this is a turkish car diyebiliriz ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

schumi

Giu için bi xenon far takımının serviste satış fiyatını bilen var mı?

Ormanci

Yalnız işin ilginci, Driver: San Francisco isimli oyunda Alfa Romeo markası, Giulietta, Mito ve 159 yer alıyor garip bi şekilde, ben de görünce şaşırmıştım, ABD pazarında var mı ki bunlar diye...

Fatihob

MITO 1.4 170hp 3 KAPI QV TCT S2    170    85.400 TL    85.400 TL    +1.400TL

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir TCT (Otomatik) Distinctive    170    89.775 TL    76.750 TL    +1.580TL

Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG   Highline   84.900 TL

Yeni Scirocco 1.4 TSI 160 PS DSG   Sportline   33.700 EUR   85.233 TL

208 GTi 1.6 THP 200hp (1)    72.575 TL    69.575 TL

MiTo kampanyalı 70.00TL'ye inmezse toplam 2 adet satarlarsa dua etsinler :)

..

Doğa Tosun

MITO 1.4 170hp 3 KAPI QV TCT S2    170    85.400 TL    85.400 TL    +1.400TL

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir TCT (Otomatik) Distinctive    170    89.775 TL    76.750 TL    +1.580TL

Golf 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG   Highline   84.900 TL

Yeni Scirocco 1.4 TSI 160 PS DSG   Sportline   33.700 EUR   85.233 TL

208 GTi 1.6 THP 200hp (1)    72.575 TL    69.575 TL

MiTo kampanyalı 70.00TL'ye inmezse toplam 2 adet satarlarsa dua etsinler :)

Komik ya bunlar.. 85 binim olacak da golf highline 150'lik yada scirocco almıcam gidip mito alcam..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

agucba

Golf varken MiTo  mu alınır demeyin. Herkesin beklentisi, hedefi, zevki, beğenisi farklıdır. Bu varken bu alınır mı denecek olursa, piyasada zaten bir marka ve modelin satılması gerekir.

///////////////

ozoozo

MiTo için sunulan fiyat şaka gibi gerçekten. Herkesin beklentisi,zevki ve rengi farklıdır ona lafımız yok ama 85.400+1.400 TL MiTo'ya "0" TR şartlarında verecek sanırım 1 elin parmak sayısını geçmez. Var mı bildiğiniz,tanıdığınız bu fiyatlara "0" mito alan :) o fiyatlara çıktıktan sonra gerçekten çok güzel arabalar var , zaten "0" yine alabilirsiniz , üzerine çok fazla koymadan her açıdan daha kaliteli ve performanslı arabalar alınabilir 2. elde :)

agucba

MiTo QV'ye o paraları veren birileri var ve olmuş ki şu anda piyasada ikinci el MiTo QV'ler var.
"Var mı o paraları MiTo'ya verecek?" diye sormaktan ziyade "Var mı o parayı MiTo QV'ye? diye sormak gerek. Genelleme yaparsak işin içine DNA'sı olmayan 1,3 MiTo da girer. Bu durumda 85.000 TL çok, ama MiTo QV TCT için bence çok değil. Kaldı ki yerden yere vurulan (güncel olarak Polo GTI örneğimiz var) bir "hot hatch" varken ve Alfa Romeo'nun özellikleri, belki işçilik kalitesi açısından fark vardır, övülürken MiTo QV TCT'ye "kaka" demek bence haksızlık.
Bunları yazarken kavga etmek amacı ile yazmıyorum bu arada.  :)

///////////////

ozoozo

MiTo QV'ye o paraları veren birileri var ve olmuş ki şu anda piyasada ikinci el MiTo QV'ler var.
"Var mı o paraları MiTo'ya verecek?" diye sormaktan ziyade "Var mı o parayı MiTo QV'ye? diye sormak gerek. Genelleme yaparsak işin içine DNA'sı olmayan 1,3 MiTo da girer. Bu durumda 85.000 TL çok, ama MiTo QV TCT için bence çok değil. Kaldı ki yerden yere vurulan (güncel olarak Polo GTI örneğimiz var) bir "hot hatch" varken ve Alfa Romeo'nun özellikleri, belki işçilik kalitesi açısından fark vardır, övülürken MiTo QV TCT'ye "kaka" demek bence haksızlık.
Bunları yazarken kavga etmek amacı ile yazmıyorum bu arada.  :)

Abi ordaki sormam daki amaç bu fiyatlarla var mı veren ? idi :) yani demek istediğim 2015 model MiTo Qv kaç tane satıldı acaba anlamındaydı ben bir elin parmağını geçeceğini sanmıyorum özetle demek istediğim Fatihe hak veriyorum ki bu fiyatlara 2015 model MiTo QV kaç tane alan var ki hala bu fiyattan veriyorlar. Polo GTI yerden yere vuruluyor ama piyasada elini sallasan Polo GTI  a biniyor aynı şekilde cupra lar elini sallasan çarpıyor :) artık o eski yağ yakma muhabbeti de bitti yeni motorlarla beraber , ilgilenmediğim için tam bilmiyorum ama bu arabalarda 2 tip motor var okuduğum kadarıyla birisi cth diğerini unuttum , zaten artık doğru yağ kullanımı ile onu da kestiler.

İşin birde şöyle bir boyutu var , bir arabanın QV,GT,R,GTI,RS,S vs vs diye giden modellerini alan insanlar o araçta bazı şeyleri aramaktan vazgeçiyor , demek istediğim şu ki Polo GTI alan veya Cupra alan adam o araçta başka bir insanın kalitesiz gördüğü şeyi es geçiyor. Fiyat/Performans a bakıyor ve bu arabalar bunu çok güzel yerine getiriyor.

ibiza cupra yı ele alıyorum , resmi sitesinden alıntı ;

"Ibiza SC 1.4 lt TSI 180 hp DSG   > CUPRA   59.900" Kaldı ki daha bu internet sitesinde yazan fiyat , yani bunu ben alacak olsam en az 2-3 bin lira daha pazarlık yapar alırım belki daha fazla :) ee 85 bin lira nerde ? 59.900 nerde.

Büyük bir ihtimalle performans olarak kıyasladığımız da da MiTo dan daha üstün olacaktır ve cupralarda seat olmasına rağmen gayet tatlı arabalar. İşin birde modifikasyon boyutu var ona hiç girmiyorum :) Ne olduğu belirsiz MA motor'a korkudan dokunamayan insanlar nerde , nos basan cupracılar nerde..

Şunu da hep söylerim , MiTo nun fiyatına normal diyenler olduğunu gördüm diğer başlıkta falan şimdi size ağzı düz "90 bin lira para verseler gerçekten MiTo QV alırmısınız ?" eğer ki bu soruya içten ve dürüst şekilde evet diyenler varsa başımla beraber ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Objektif olmakta fayda var diye düşünüyorum.

Birisi gelse sana Polo GTI mı , MiTo mu verim dese MiTo derim , Mito mu cupra mı dese cupra derim. MiTo ya tü kaka demiyorum yanlış anlaşılmasın ama o paraların arabası değil , rakiplerinin fiyatlarına kıyaslayınca zaten uçurum ortada.

Merak edenler için Seat in sitesi ; You are not allowed to view links. Register or Login

Kaldı ki herkesin kaçırdığı bir nokta var , bugün (rakamları sallıyorum) siz "0" polo veya cupra yı 50 milyara alıpta ertesi gün 51 e verseniz belki tak diye gelip alacak adam çıkar , aylar hatta yıllar sonra 1-2 milyar zararla satma ihtimaliniz çok çok yüksek kullandığınız yanınıza kâr kalacak.

Ee peki bugün "0" MiTo yu veya Giulietta yı 50 milyara alıpta ertesi gün 51 milyara satabiliyormuyuz ? 45 e satabilirsek öpüp başımıza koyalım , 73 bin liraya giulietta aldım şuan ilanlarda en kral giulietta 60-65 bin lira , Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye ve Avrupa tarafından onaylanan CLV gibi bir aracı Okan abi 75 e mi ne verdi , arabanın extralarını satsan bir tane 156 alırdın o derece durum vahim.

Premium,premium diye ortalıkta geziyoruz buna bende dahilim , yemişim böyle premiumluğu , arabayı bugün alıp 2 ay sonra ilana koysam kaç milyar zarar ediyorum nerde premiumluk ? Bu premiumluk sadece arabayı alırken mi oluyor :) alırken 85 milyar para verelim satarken ilanlardaki en kral mito qv kaç para ? Şimdi baktım.. 43.500 lira :) ee nerde kaldı bu premium sınıf arabamız..

Bu fiyat politikasıyla zaten bu çalışanlarla alfa bir arpa boyu yol kat edemez , şimdi yeni modeller gelecek onlarada yapıştaracaklar 150-200 milyar parayı bekle ki satılsın :) yahu kendisini ispat etmiş, bugün bir çok kişinin saygı duydugu ve 2. elde zaman zaman kâr ile satılan , malzeme kalitesi,işçilik,müşteri hizmeti,halk arasındaki itibarı vs olan "DOLU"  bir 3 kasa C kasa vs almak varken neden Alfa alayım ki ? Bana veya Ahmet'e , Hasan'a alfayı aldırtacak olan şey ne olmalı ? Adam piyasada kaç tane Alfa görüyor ki gidip 200 milyar alfaya bayılsın. Kaldı ki halk arasında bu kadar kötü bir imaja sahip olan , markanın değerini sadece "alfistiturkey" deki üyelerden başka kimsenin bilmediği markayı kim napsın ?

Bunlar acı gerçekler kolay kolay da değişeceğini sanmıyorum.

Özetle çok samimi söylüyorum 85 milyar mito qv ye vereceğime 10-15 daha koyar tertemiz subaru alır keyfime bakarım :D ki seneye giu yu ilanlarda görürsünüz inşallah "subaru takaslı" :p

Serkan abi yazının sadece ilk kısmı sana cevap gibi oldu yarısı normal yorumum oldu yanlış anlaşılmasın :)

Son olarak şimdi diğer başlıkta şunu gördüm , cooper ve a1 ile kıyas yapılmış ama 90 milyar o sınıfta bir arabaya para verecek olsaydım bu marka Alfa Romeo olmazdı , neden olmazdı sorunun cevabı yukarıda. Musluğu açtığımda para akmıyor , kimsede enayi değil 90 milyara araba alıpta 1 sene sonra %50 zararla ilana girmeyi kimse istemez , saydığımız arabaların birisi mini cooper diğeri audi öyle boş beleş arabalar değil yani.. :)

Fatihob

MiTo QV TCT 85.000TL fiyat yazılmış ama bayiiye giden potansiyel bir müşteri imkanı yok o fiyata almaz. Zaten web sitesinde bir üst segment aynı motor aynı şanzımanlı araç indirimli 76.750TL :) MiTo 8.250TL daha pahalı. Varmı böyle bişi, yook :D Ben alacak olsam bayiiye 70-72 aralığında fiyat teklif ederim Gulinin fiyatına bakarak. Sonuçta hem bir alt segment olup, hemde 8bin TL pahalı olması mantıksız.
..

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login 90.000 tl verirsen bana bir tane otomatik 159 hanıma alıp, kalan parayla da Alp beyin 2,5'e pazarlığa otururum :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login 90.000 tl verirsen bana bir tane otomatik 159 hanıma alıp, kalan parayla da Alp beyin 2,5'e pazarlığa otururum :)

Abi orda anahtar kelime var kaçırma :D "O sınıfta bir araba"

ozoozo

MiTo QV TCT 85.000TL fiyat yazılmış ama bayiiye giden potansiyel bir müşteri imkanı yok o fiyata almaz. Zaten web sitesinde bir üst segment aynı motor aynı şanzımanlı araç indirimli 76.750TL :) MiTo 8.250TL daha pahalı. Varmı böyle bişi, yook :D Ben alacak olsam bayiiye 70-72 aralığında fiyat teklif ederim Gulinin fiyatına bakarak. Sonuçta hem bir alt segment olup, hemde 8bin TL pahalı olması mantıksız.

adam araba alacak olsa internette küçük bir araştırma yapsa sitede o fiyatı görse zaten bayiiye gitmekten vazgeçer Fatih işin öyle bir boyutu var :) 85 milyar yazan arabayı düşşe düşşe kaça düşer diyip gitmekten vazgeçer. Başkalarını bilmiyorum ama ben ilk araştırmamı internette yapıyorum ona göre fiyat listesi çıkartıyorum ne zaman ki kafama yattıysa o zaman arabayı incelemeye gidiyorum orada da pazarlık muhabbeti dönüyordur ama Giulietta alırken internet sitesinde 100 milyar yazsaydı yuh diyip sayfayı kapatırdım. :)

Gouki

...arabanın extralarını satsan bir tane 156 alırdın o derece durum vahim.

:alkis:

erdem1904

Abi orda anahtar kelime var kaçırma :D "O sınıfta bir araba"

O sınıf bana hiç uymuyor zaten :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

agucba

Neyse, tartışmanın mantığı yok.  :)

///////////////