Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login
Neyse, tartışmanın mantığı yok.  :)

Süpersin başkan   :yukari-ok: :alkis:

Tolga033

DcD-Semih

Arkadaşlar saygılar sevgiler, geçenlerde yaşadığım ufak kazadan sonra kısmetse yarın servisten alıcam aracımı. Arka tampon ve çamurluk boyanacaktı girmişken ön tampon ve kaputu da boyatıyorum taş izleri vardı hep.

Sorum şu olacak, siyah bıyıkları beyaza çeviriyorum, öne app plaka yaptırıcam. Kare plaka mı güzel durur yoksa şu dikdörtgen küçük plakalardan mı yapılmalı. Diğer soru ise bıyıkları gövde rengi yaptıktan sonra sis kapaklarını siyaha geri mi boyatayım yoksa kalsın mı böyle ?

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

erdem1904

35 RAL 40 ı referans al bence...  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

DcD-Semih

35 RAL 40 ı referans al bence...  ;)
Bıyıkları gövde rengine çevirme fikrim RAL 40 dan geldi zaten fakat aracın solundan çekilmiş bir fotoğraf bulamadım plaka hakkında fikir vermesi açısından. Aslında bir süre plaka takmasam köprü geçişlerinde falan sıkıntı yaşarmıyım acaba ?

Neyse aşağı yukarı şöyle durucak ozaman. Ata hocam varsa şu aracın solundan resmi fikir verirsen çok hoşnut kalırım :)

@ATA

Bıyıklar gövde rengi, far yıkamalar siyah kalıcak, sis kapaklarını siyaha çeviricem, aynalar aynı şekilde gövde rengi olucak ve çamurluk yoncalarının şiparişini verdim.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ozoozo

Yeni başlık açmamak adına ve avrupa da bu işlerle daha çok uğraşan olduğu için orada konu açtım , aramızda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

agucba

Hadi bakalım. Gelecek cevapları merakla bekliyorum.

///////////////

ozoozo

Pek cevap geleceğini sanmıyorum abi , sağolsun bizimkiler oranın da bokunu çıkartarak cevap gelme ihtimalini %1 e düşürdüler. Ciddi bir konu olarak açmıştım buraya paylaşarak hata ettim sanırım.

ealprsln

Bizim forumdaki muhabbetin aynısı dönmüş, halihazırda forumda bu bilgiler var tuning başlığı altında; buyurun oradan bakın demiş vatandaş.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ozoozo

Bizim forumdaki muhabbetin aynısı dönmüş, halihazırda forumda bu bilgiler var tuning başlığı altında; buyurun oradan bakın demiş vatandaş.

Ordaki turbo değişimlerini hatim ettim , benim bahsettiğim şeylerle alakası yok. 1.6 Jtdm ye büyük turbo takan 1-2 vatandaş var zaten ben onları yaptım sorum farklı , methanol&water ve büyük nozzle daha yapan olmadı.

ealprsln

vatandaş yanlış anlamış o zaman You are not allowed to view links. Register or Login

ozoozo

vatandaş yanlış anlamış o zaman You are not allowed to view links. Register or Login

Şimdi daha net açıkladım :D

ealprsln

methanol&water muhabbetini çok net anlamamıştır adam çünkü turboma karar verdikten sonra met+water muhabbetine giricem demişsin. İnsanlar; bende dahil turbo sorduğunu anlayacaklar. Diğer muhabbet "following step" olarak olarak anlaşılıyor, aslen merak ettiğin ile sorduğun soru çok örtüşmemiş yukarıda yaptığın açıklamaya göre Özdemir.

ozoozo

methanol&water muhabbetini çok net anlamamıştır adam çünkü turboma karar verdikten sonra met+water muhabbetine giricem demişsin. İnsanlar; bende dahil turbo sorduğunu anlayacaklar. Diğer muhabbet "following step" olarak olarak anlaşılıyor, aslen merak ettiğin ile sorduğun soru çok örtüşmemiş yukarıda yaptığın açıklamaya göre Özdemir.

Yok zaten öncelik olarak turboyu soruyorum ama büyük turbo takmaktan kasıt değil sorduğum soru demek istediğim bende zaten büyük turbo var , büyük turbonunda büyüğünü takacağım ne takacağımı da biliyorum ama 159 turbo direk bizimkine cuk uyar mı anlamında sordum :)

Oradaki vatandaş büyük turbo takmayı düşünüyorum vs diye anlamış zaten böyle konular var onlara bak diyor ama ben zaten yapmışım onu.

Aslında soru şu "kardeş alfa 159 turbosu 1.6 jtdm ye cuk oturur mu" :D bu soru. Birde gt1749v mi daha iyi gt1749mv mi daha iyi , ama dediğim gibi yanlış anlamış.

Zaten asıl steplerde öyle gidecek yani tamamen kişi yanlış anlamış. Turboya karar verdikten sonra met+water ve nozzle gireceğim yani ne yazdıysam o aslında :)

ealprsln

Yok zaten öncelik olarak turboyu soruyorum ama büyük turbo takmaktan kasıt değil sorduğum soru demek istediğim bende zaten büyük turbo var , büyük turbonunda büyüğünü takacağım ne takacağımı da biliyorum ama 159 turbo direk bizimkine cuk uyar mı anlamında sordum :)

Oradaki vatandaş büyük turbo takmayı düşünüyorum vs diye anlamış zaten böyle konular var onlara bak diyor ama ben zaten yapmışım onu.

Aslında soru şu "kardeş alfa 159 turbosu 1.6 jtdm ye cuk oturur mu" :D bu soru. Birde gt1749v mi daha iyi gt1749mv mi daha iyi , ama dediğim gibi yanlış anlamış.

Zaten asıl steplerde öyle gidecek yani tamamen kişi yanlış anlamış. Turboya karar verdikten sonra met+water ve nozzle gireceğim yani ne yazdıysam o aslında :)

İkinci post oldukça açık olmuş  :yukari-ok:
Bundan sonra net cevap gelir.

Muratözdemir

Alfa kanalımız :)

agucba

Pek cevap geleceğini sanmıyorum abi , sağolsun bizimkiler oranın da ***unu çıkartarak cevap gelme ihtimalini %1 e düşürdüler. Ciddi bir konu olarak açmıştım buraya paylaşarak hata ettim sanırım.

***unu çıkartma muhabbetine katılıyorum. Bu tip şeyler kaçınılmaz oluyor ne yazık ki. Eski MSN alışkanlıkları forumlarda devam ettiriliyor.

Konuya gelecek olursak, gelen cevaplar var. Sana ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama muhtemelen bir süre sonra işine yarayacak cevaplar da gelecektir.

///////////////

alihsans

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Doğa Tosun

Cuma günü İstanbul Park'ta olacağım. Üniversite öğrencilerine özel güvenli sürüş eğitimi programı ve arkasından serbest bi zaman var pistte. Herkes kendi aracı ile katılıyor.

Ben 147 ile gideceğim ama merak ediyorum, siz olsanız otomatik 159 ile mi, ss jts GT ile mi, yoksa manuel tivin sıpark 120 vahşi at gücündeki 147 ile mi giderdiniz? Ben çok düşündüm karar veremedim, bu yüzden en çok zaman geçirdiğim ve birçok konuda 159 ve gt ye göre daha az kasıntı bi kardeşimiz olduğundan 147 yi seçtim.

Bir de lastklerim çok kötü. Gidip bitireyim mi, yoksa yeni bir set alıp mı gideyim? Son bir sorum, fren hidroliğimin ne durumda olduğunu nasıl anlarım :D ?
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tayfun

Cuma günü İstanbul Park'ta olacağım. Üniversite öğrencilerine özel güvenli sürüş eğitimi programı ve arkasından serbest bi zaman var pistte. Herkes kendi aracı ile katılıyor.

Ben 147 ile gideceğim ama merak ediyorum, siz olsanız otomatik 159 ile mi, ss jts GT ile mi, yoksa manuel tivin sıpark 120 vahşi at gücündeki 147 ile mi giderdiniz? Ben çok düşündüm karar veremedim, bu yüzden en çok zaman geçirdiğim ve birçok konuda 159 ve gt ye göre daha az kasıntı bi kardeşimiz olduğundan 147 yi seçtim.

Bir de lastklerim çok kötü. Gidip bitireyim mi, yoksa yeni bir set alıp mı gideyim? Son bir sorum, fren hidroliğimin ne durumda olduğunu nasıl anlarım :D ?
Doğa ben olsam gt ile o pist keyfini yasardim.

ozoozo

Kim düzenliyor Doğa bunu ? Ücret vs ne kadar.

OZO..!!!

hi_cazz

Sarıyı götür bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fatihob

Bencede sarıyla gel. Eğer 147 ile gelirsen eski lastiklerinle gel. İlk defa çıkıcaksın piste boşuna yenileri yeme. Pist gör tanı, bir daha çıkarsan o zaman ne yapman gerektiğine kendin karar vermiş olursun, bu çıkışın gözlemlemelik olsun.
..

tayfun

Daha yeni arabanın ruhsatı eve gelmeden, 391'tl radar cezası geldi.
ve bu ceza 95 km hızla giderken yazılmış. yuh arkadaş. Lapseki ,Çanakkale arası. bildigin bomboş, Şehirler arası yol gibi. hız sınırı mak, 55'km imiş, ben gayet makul olan 95'km hız ile geçmişim. yazıklar olsun. ağır bi suç islesek tamam'da bu nedir arkadaş. Tabi seçim yaklaştı , sağa ,sola fuzuli bayraklar asılacak para lazım adamlara.

tayfun

O yolu kullanan olursa aklınızda olsun. tamda ceza evi önünde çekmişler fotoğrafı:)