Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugun benim chargere bisey sormak icin servise ugramistim, hadi dedim gelmisken galeriye de geceyim... Fiat grubu oldugu icin alfa ve fiat da getirmisler... QV'yi gorunce dayanamadim cektim fotoyu :)

fiyatıda iyiymiş.hemen hemen buradakinin yarısı gibi.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Sitsabaiesan

gezinirken buldum faydalı site performans açısından

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

Tolga033

Deprem oldu,sallandik iyi mi.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ar.159

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Geçmiş olsun bende 1 saat önce tam bunu okumuştum ki haberler çıktı

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Tolga033

Geçmiş olsun bende 1 saat önce tam bunu okumuştum ki haberler çıktı

Teşekkürler. 5.0'mış şiddeti abi.

max-ime

Gecmis olsun Tolga.

Bugun Adana'dayim. Umarim artci filan olmaz :)

mythos

Bugun benim chargere bisey sormak icin servise ugramistim, hadi dedim gelmisken galeriye de geceyim... Fiat grubu oldugu icin alfa ve fiat da getirmisler... QV'yi gorunce dayanamadim cektim fotoyu :)

TL olarak 80.000 civari. Turkiyeye gore uygun ama burda ayni paraya Chargerin 3.6 V6 (300 hp) alinabiliyor... O zaman da cazip olmuyo tabi arabiclere...

2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001

ozoozo

TL olarak 80.000 civari. Turkiyeye gore uygun ama burda ayni paraya Chargerin 3.6 V6 (300 hp) alinabiliyor... O zaman da cazip olmuyo tabi arabiclere...

Aslına bakılırsa v6 chargerlar da aman aman gitmiyor çünkü ağırlığın altında o 300 hp li rakamlar biraz eziliyor , abimin yakın arkadaşın da var denemek için biraz kullandım sıkıştırdım ama öyle uçuyor,kaçıyor hissi yok hacim ve v6 olmasının verdiği güzel bir sesi var o kadar diyelim :) ancak v8 leri var onlar ciddi gidiyor yalnız yanlış bilmiyorsam v6 ile aralarında 170-180 hp kadar farkta var :D Demem şu ki Giu QV ile hemen hemen specleri aynıdır hatta QV daha iyi olabilir , ancak yüksek süratlerde hacim devreye girecektir tabiki. Qv mi alırsın charger mı diye yaklaşacak olursak tabiki de charger alırım :D siz güçten bahsedince söyledim bahsettiklerini.

Tolga033

Gecmis olsun Tolga.

Bugun Adana'dayim. Umarim artci filan olmaz :)
Teşekkürler abi.

mythos

Aslına bakılırsa v6 chargerlar da aman aman gitmiyor çünkü ağırlığın altında o 300 hp li rakamlar biraz eziliyor , abimin yakın arkadaşın da var denemek için biraz kullandım sıkıştırdım ama öyle uçuyor,kaçıyor hissi yok hacim ve v6 olmasının verdiği güzel bir sesi var o kadar diyelim :) ancak v8 leri var onlar ciddi gidiyor yalnız yanlış bilmiyorsam v6 ile aralarında 170-180 hp kadar farkta var :D Demem şu ki Giu QV ile hemen hemen specleri aynıdır hatta QV daha iyi olabilir , ancak yüksek süratlerde hacim devreye girecektir tabiki. Qv mi alırsın charger mı diye yaklaşacak olursak tabiki de charger alırım :D siz güçten bahsedince söyledim bahsettiklerini.

Bende V8'i var zaten :) 2014 kasanin V6'sini da kullanmistim, sesiyle vs gidiyo gibi hissettiriyor ama sonradan benimkini kullaninca bi baska tabi... Yalniz bendeki 5,7 hemi motor, 375 hp... V6lar 300 hp... Senin bahsettiklerin srt olan 6,4 motorlar, onlar 470 civari... Sadece performans acisindan V6 ile QV karsilastirilirsa muhtemelen agirliktan oturu avantajli olabilir... Ama ic ferahlik ve kullanim rahatligi olarak QV pek buradakilere hitap etmiyor... Hatchback sevmiyo bunlar...

Bi de tamam Giuliettanin gorunusunu seviyoruz da 2015 charger bi baska olmus bea... Ayni galeride QVnin biraz ilerisinde bu duruyordu, sen olsan gorunus olarak hangini tercih ederdin :) (Tabi V6si biraz daha sade, arkadaki kirmizi)

2017 Nissan Navara 4x4 Platinium 2017-...
2016 BMW 320i ED 40th Year Edition 2016-...
2015 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TCT 2015-2017
2009 Infiniti FX50s 2015-2016
2010 Dodge Charger 5.7 Police Edition 2014-2015
2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet 2010-2015
2005 Fiat Panda 1.2 Duologic 2005-2010
2001 Fiat Marea 2.0 HLX 2001-2011
1993 Fiat Tempra 2.0 ie 1993-2001

erdem1904

392 HEMİ yazısı yeter  :)

Hemi demişken de Hemicuda :)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Sitsabaiesan

Eski resim paylaşma hesabımı gezerken eski 145 1.7 boxer Aracıma denk geldim burnumun direği sızladı [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

alihsans

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

agucba

Kuzenimin Almanya'da 2013 model bir Giulietta 2.0 JTD TCT'si var. Çok şikayetçi.
Araba 164.000 km'de ve bugüne kadar 3 kez turbosu yanmış (bugün üçüncü kez).
TCT'den çok şikâyetçi ve çok kötü diyor.

///////////////

rain man

Belki de tct sorunlu sayılabilecek bir şanzuman ancak sayısı az olduğu için duymuyoruz... Otomatikten gerçekten çekiniyorum.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

ihsany

Kuzenimin Almanya'da 2013 model bir Giulietta 2.0 JTD TCT'si var. Çok şikayetçi.
Araba 164.000 km'de ve bugüne kadar 3 kez turbosu yanmış (bugün üçüncü kez).
TCT'den çok şikâyetçi ve çok kötü diyor.

Neden çok kötü diyor peki? Henüz bizim kilometreler o kadar olmadı ama ben şimdilik memnunum. Ama bir sebepten ötürü sorunlar çıkabiliyorsa kullanırken buna dikkat edelim.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

agucba

Onun söylediği geçişlerin sıkıntılı olduğu ve zaman zaman gecikmeler yaşandığı. Birşeyler daha demişti ama hatırlamıyorum şimdi.
164.000 km'nin büyük kısmı Münih-Frankfurt arasında otoyol kullanımında gerçekleşti. Ve kuzenimin çok yavaş kullanmadığını biliyorum.
"Senin kullandığın Giulietta muhtemelen Pazartesi günü üretildi" diyorum. :)

///////////////

ihsany

Onun söylediği geçişlerin sıkıntılı olduğu ve zaman zaman gecikmeler yaşandığı. Birşeyler daha demişti ama hatırlamıyorum şimdi.
164.000 km'nin büyük kısmı Münih-Frankfurt arasında otoyol kullanımında gerçekleşti. Ve kuzenimin çok yavaş kullanmadığını biliyorum.

Pazartesi üretimi iyiymiş  :D
Benim de izlenimim yokuş aşağı inerken, gazlamıyorsan eğer genelde bir üst vitese geçmek yerine aynı viteste kalıyor ve kompresyon yapıyor, ama devir yükseliyor ve bağırmaya başlıyor. Frene basınca devir de düşüyor ancak.
Yokuş aşağı inişlerde kompresyon olayının daha iyi olduğunu duymuştum ama motora gereksiz devir yaptırıyor gibi geliyor. Konu ile ilgili daha bilgili arkadaşlar da yorum yaparlar ise öğrenmiş oluruz  :alfisti:
Ben bunu bir sorun olarak görmüyorum ancak sizin kuzendeki başka bir durum olabilir.
Sürekli performanslı kullanılıyorsa eğer ekstra bakım gerektirdiğine inanıyorum. Aksi halde sorun çıkarmasını gayet normal buluyorum.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

agucba

Daha ayrıntılı bilgi alabilirsem burada paylaşırım tekrardan

///////////////

hi_cazz

Pazartesi üretimi iyiymiş  :D
Benim de izlenimim yokuş aşağı inerken, gazlamıyorsan eğer genelde bir üst vitese geçmek yerine aynı viteste kalıyor ve kompresyon yapıyor, ama devir yükseliyor ve bağırmaya başlıyor. Frene basınca devir de düşüyor ancak.
Yokuş aşağı inişlerde kompresyon olayının daha iyi olduğunu duymuştum ama motora gereksiz devir yaptırıyor gibi geliyor. Konu ile ilgili daha bilgili arkadaşlar da yorum yaparlar ise öğrenmiş oluruz  :alfisti:
Ben bunu bir sorun olarak görmüyorum ancak sizin kuzendeki başka bir durum olabilir.
Sürekli performanslı kullanılıyorsa eğer ekstra bakım gerektirdiğine inanıyorum. Aksi halde sorun çıkarmasını gayet normal buluyorum.

Eğime bağlı olarak aynı hareketi tam otomatik şanzumanlarda yapıyor. O yüzden sorun olduğunu düşünmüyorum. Bilinçli yaptığı birşey olsa gerek.

Sitsabaiesan

Alfistiserbia sitesinde buldum 1tane tek yapılmış.

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

krm1983

Alfistiserbia sitesinde buldum 1tane tek yapılmış.

Harika duruyot

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Sitsabaiesan

Bulsak keşke hala saat sitelerinde arıyorum

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

krm1983

Bulsak keşke hala saat sitelerinde arıyorum

Abi replikası vardır muhtemelen.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson