Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ucarozcan

Eğer orijinal ti değilse km de doğru değildir o zaman.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

TRSemih

km saati düzenlenebilir Özcan, o sorun değil.

Önce yazmayım dedim de, dayanamadım;

sadece tavan geçirildi diye lanse ediliyor. kapılar, direkler ne oldu? a-b-c sütunlarının hepsi bitmiş. kapıların cam çerçeveleri doğrultuldu mu? doğrultuldu ise ne kadar sağlıklı oldu? sunroof ne alemde? mm'lik uyum içerisinde olan parçalar bütününden bahsediyoruz. TR'de de bu işlerin nasıl yapıldığı ortada.

isterse 0 km olsun. rakam ütopik. bence doğrultulmayacaktı. parçalayıp satsalardı daha hora geçerdi.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Alfadanadam

Yarı fiyatına bile verseler almayacağım bir araç.
Tavan üzerine düşeni bir kere yapmış. Aynı mukavemeti tekrar gösterme ihtimali bence artık yok !!!

agucba

Kartal'da Milangaz Caddesi No 69'da bir VW çıkma parçaları satan yer var. Bir MiTo var şu anda. Parça ihtiyacı olan varsa bakabilir.
Oto Erhan Çıkma Yedek Parça

agucba via tapatalk

///////////////

ahmetali

You are not allowed to view links. Register or Login
Benim tahmin ettiğim araç ise bu araç orijinal Ti değildi, sonradan Ti'a çevirilme bir araç.... şu an sitedeki fiyatı çok fahiş !

Aracı Bostancı Oto Sanayide toplarlarken inceleme şansım olmuştu.. Orjinal Ti demişti usta. Tavanı yanlış hatırlamıyorsam Bursa'dan gri renk sunroofsuz bir 159'dan aldılar. Boyayıp sunroof açacaklardı. Aracı alan da sanayideki ustalardan biriymiş, yaptırıp kullanacak demişlerdi ama niyeti değişmiş anlaşılan.
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

halil

Aracı Bostancı Oto Sanayide toplarlarken inceleme şansım olmuştu.. Orjinal Ti demişti usta. Tavanı yanlış hatırlamıyorsam Bursa'dan gri renk sunroofsuz bir 159'dan aldılar. Boyayıp sunroof açacaklardı. Aracı alan da sanayideki ustalardan biriymiş, yaptırıp kullanacak demişlerdi ama niyeti değişmiş anlaşılan.

sunroofsuz aracın tavanını kesip sunroof açmak, çok riskli ve aracın tüm dengesini,rijitliğini bozan bir uygulamadır.o nedenle alıp kullanılacak bir araba değil.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

coyote

İnşallah alacak kişi ne aldığını bilerek alır. Aldıktan sonra buradaki resimleri görmek korkunç olur :(

OğuzCanAlantor

SUnroofsuz tavan alıp sunroof açmak nedir :)) burası Türkiye ilana düşer demiştim .

Araç satılmıştır heralde ilanda yoktu . Alana geçmiş olsun

agucba

Çekilişten Giulietta Progression kazanan bir vatandaş.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

agucba via tapatalk

///////////////

bsrgzc54

Aminnn 🙏

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bsrgzc54

balesanist

"Mantığınla sev, duygularınla seç"

bsrgzc54

akıllı

:yukari-ok: :yukari-ok: :yukari-ok: :alkis: :alkis: :alkis:

admin

Basri Bey, bu tip fotoğrafları You are not allowed to view links. Register or Login konu başlığında paylaşabilirsiniz.  ;)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

fatihmehmet

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Elektronik sigaraya devam mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

DcD-Semih

Elektronik sigara denince hemen aklıma geldi bir ara muhabbeti dönmüştü burada, 4 gündür bende e-sigara kullanıyorum sigarayı bıraktım hayırlısıyla. Vaporesso Tarot Nano modunu aldım, dahili batarya dışında olumsuz bir tarafını görmedim araştırmadan direk daldım ama Allahtan saçma sapan bir şey almamışım. Bambaşka bir derya imiş bu, işin içine girince gördüm, baya video izledim forumlara bakındım kafamda 3 5 bir şeyler oluştu diyebilirim.

Evde likit yapma işine giricem direk, yapan eden var mı şuan önerisi olacak birisi, yada yeni başlayan birisi için şundan uzak dur buna dikkat et diyebileceğiniz önerilere ihtiyacım var şuan da açıkçası.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

fatihmehmet

Güzel kit hocam. Dahili olması açısından sarj sorunu olabilir ama ilerde değişeceksiniz zaten. Likit için acele etmeyin. Evyap likit çok kolay. İnternette reçeteler de bulabilirsiniz ama önce damak tadınızı tutturan bir likit bulup sigarayi tamamen bıraktıktan sonra evyapa geçin derim. Sadece nbase tedarik edip aromasız bile kullanabilirsiniz. Ama hepsi zamanla.

Derya deniz bilgi var. Terminolojisini anlamak bile zor. Ama işin içine girince hepsi kolay.

Sigarayı bırakın yeterki.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Cihan82

Tam da Alfama yapıştırmayı düşündüğüm slogandı..Alfalar hak ediyor bunu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

FIRST

Ti paket bir 159 için gerçekten yazık olmuş. Birde TR plaka. :o

Beşiktaş merkezdeki bi otopark burası. Geçen arabayı bırakırken düşünmüstüm indir kaldır zor olmuyomu, diye meğer bu şekilde indiriyolarmış :)

Tolga033

Ne hale gelmiş..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Elektronik sigaraya devam mı?

Devam şimdilik :)

Evyap için birkaç denemem oldu. Buharevi aromaları kullandım. Nihai yorumum kötü ve sentetik tadları olduğu yönünde.

En temizi twisted aroma temin edip yapmak. Ama öncesinde molinshop'tan Nbase almam lazım.
Üşengeçlik, biraz da yoğunluktan OHW likit alıp geçicem sanırım ama :)

DcD-Semih

Güzel kit hocam. Dahili olması açısından sarj sorunu olabilir ama ilerde değişeceksiniz zaten. Likit için acele etmeyin. Evyap likit çok kolay. İnternette reçeteler de bulabilirsiniz ama önce damak tadınızı tutturan bir likit bulup sigarayi tamamen bıraktıktan sonra evyapa geçin derim. Sadece nbase tedarik edip aromasız bile kullanabilirsiniz. Ama hepsi zamanla.

Derya deniz bilgi var. Terminolojisini anlamak bile zor. Ama işin içine girince hepsi kolay.

Sigarayı bırakın yeterki.

Teşekkür ederim hocam, daha 1 hafta oldu başlayalı çok şükür tek bir dal dahi sigara içmedim. Sadece nargilemden vazgeçemiyorum onuda baya azalttım 2 3 akşamda bir yakıp yarım saat içip topluyorum. En güzel yanı da 1 haftadır arabamın içinde ne bir parça kül ne de tütün var tertemiz kalıyor.

Şimdilik kahve ve benzeri aromalı likitler hoşuma gitti, Naturanın likitini vermişlerdi yanında o çok kötüydü, elimdeki likitler bitmeye yakın iyice araştırıp nbase ve aroma siparişi yaparım, demlenme süreci de var imiş nitekim.

Dahili pilin şarj olayı içinde bir tane powerbank aldım düzgün şarj edince genelde günü kurtarıyor bir süre idare edelim böyle bakalım, sonra 2 pilli bir cihaza geçiş yaparım muhtemelen.

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

balesanist

Teşekkür ederim hocam, daha 1 hafta oldu başlayalı çok şükür tek bir dal dahi sigara içmedim. Sadece nargilemden vazgeçemiyorum onuda baya azalttım 2 3 akşamda bir yakıp yarım saat içip topluyorum. En güzel yanı da 1 haftadır arabamın içinde ne bir parça kül ne de tütün var tertemiz kalıyor.

Şimdilik kahve ve benzeri aromalı likitler hoşuma gitti, Naturanın likitini vermişlerdi yanında o çok kötüydü, elimdeki likitler bitmeye yakın iyice araştırıp nbase ve aroma siparişi yaparım, demlenme süreci de var imiş nitekim.

Dahili pilin şarj olayı içinde bir tane powerbank aldım düzgün şarj edince genelde günü kurtarıyor bir süre idare edelim böyle bakalım, sonra 2 pilli bir cihaza geçiş yaparım muhtemelen.

Elektronik sigara pili isteyen olursa yardımcı olurum.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

blackgear

Ti paket bir 159 için gerçekten yazık olmuş. Birde TR plaka. :o

Eğer iyi fiyata alınabilirse usta elinde güzel bir 4 kapı 5 koltuk spider olur bundan bence  :kahve: