Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihmehmet

You are not allowed to view links. Register or Login
Devam şimdilik :)

Evyap için birkaç denemem oldu. Buharevi aromaları kullandım. Nihai yorumum kötü ve sentetik tadları olduğu yönünde.

En temizi twisted aroma temin edip yapmak. Ama öncesinde molinshop'tan Nbase almam lazım.
Üşengeçlik, biraz da yoğunluktan OHW likit alıp geçicem sanırım ama :)

Premium hiç denemedim molin'de mimlenmiş deniyordu ama şans işi. Aroma ve nbase'lerden takılanlar var. Kayseri e sigara grubu ile bi yerden toplu tedarik edip maliyeti çok çok düşürme hedefimiz var. (100 ml nbase-Likit 9-10 liraya gelecek)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

fatihmehmet

Teşekkür ederim hocam, daha 1 hafta oldu başlayalı çok şükür tek bir dal dahi sigara içmedim. Sadece nargilemden vazgeçemiyorum onuda baya azalttım 2 3 akşamda bir yakıp yarım saat içip topluyorum. En güzel yanı da 1 haftadır arabamın içinde ne bir parça kül ne de tütün var tertemiz kalıyor.

Şimdilik kahve ve benzeri aromalı likitler hoşuma gitti, Naturanın likitini vermişlerdi yanında o çok kötüydü, elimdeki likitler bitmeye yakın iyice araştırıp nbase ve aroma siparişi yaparım, demlenme süreci de var imiş nitekim.

Dahili pilin şarj olayı içinde bir tane powerbank aldım düzgün şarj edince genelde günü kurtarıyor bir süre idare edelim böyle bakalım, sonra 2 pilli bir cihaza geçiş yaparım muhtemelen.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlangıçta tütün aromalı likit tüketmek lazım sigara isteğini kesmesi için. Bir atomizer daha alıp ona da nargile isteğini kessin diye meyveli likitler konabilir. :arkadasim:

Fatihob

Ben 9. aydan beri kullanıyorum.
Evyap denedim, başaramadım. Elimde bir ton VG-PG Nbase falan var. Kendim aromalarla iyi birşeyler beceremiyorum. Ben içiyorum gerçi ama kardeşim ve kız arkadaşım hiç beğenmiyorlar. O yüzden hazır aromalar aldım Bibuhar sitesinden, onunla likit yapıyorum. Bülent abinin söylediği gibi bir dahakine Velabuhardan Twisted aromalar alıcam, stokta olurlarsa tabi!
OHW Myman favorimiz, Cosmicfog Honey-Milk ve Nutz'sı çok sevdim. Eliquid France Superme ve Relax 6mg nikotinli sigara isteğimi çok iyi kesiyor, tadıda güzel. Bunlar dışında çok farklı markaları denedim, artık iç birşey umrumda değil. Ne denk gelirse içiyorum yeterki tütün aromasız olsun.
..

fatihmehmet

Hangi cihazlar var şuan?

Alfadanadam

Hangi cihazlar var şuan?

Mod pico, vaporesso target mini ve istcik 20w vardı. Pico sağlam bir tek. O da sallanıyor biryerleri.

Yeni mod aldım bugün, ali'den de vt75 nano sipariş ettim.

Ato olarak troy1x, kayfun mini v3, nautilus mini kullanıyorum.

Yeni bir ato niyetim de var ama karar veremiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

agucba

Tapatalk'tan ilk cümleyi okurken, forumu yabancı birisi trollemeye mi çalışıyor diye düşündüm.

agucba via tapatalk

///////////////

Fatihob

Mod pico, vaporesso target mini ve istcik 20w vardı. Pico sağlam bir tek. O da sallanıyor biryerleri.

Yeni mod aldım bugün, ali'den de vt75 nano sipariş ettim.

Ato olarak troy1x, kayfun mini v3, nautilus mini kullanıyorum.

Yeni bir ato niyetim de var ama karar veremiyorum

Bülent abi sigara içimcisi. Esigara formundada takip ediyorum :D

Bende 2 tane mod var, Vtwo mini ve Evic basic.
Basix ufacık, onun üzerinde Goblin Mini v3 var.
Griffin 25 ve Uwell Crown atomizerim var ayrıca. Griffini kendim sarıyorum, Uwellde hazır coile güzel tat veriyor, sarma ile uğraşmak istemezsem diye aldım.
Bayaa test etme şansı bulduğum Tfv8, Tfv8 Baby ve Trox x1 var. Tfv8 gereksiz bir atomizer bence.
Tfv8 Baby yeni başlayanlar ve uzun süre kullancaklar için süper. Ufak boyutlarda, güzel tat ve duman veriyor. Sadece TR'de hazır coilleri bulunmuyor, Aliden sipariş vermek lazım.
Troy kullandım ve kendime alma kararı verdim. 120TL gibi bir fiyata çok güzel sigara içimi atomizeri, benim hoşuma gitti.

Eğer yeni başlayacak varsa ve ne alayım diye düşünüyorsa Pico Set alsın(Pico + Melo 3 mini) Çevremde 6-7 kişiye aldırttım hepsi memnun. Bunlardan biride arabasının plaka lambasını yanar dönerli led ile süsleyen You are not allowed to view links. Register or Login :)
..

Oğuz

Bülent abi sigara içimcisi. Esigara formundada takip ediyorum :D

Bende 2 tane mod var, Vtwo mini ve Evic basic.
Basix ufacık, onun üzerinde Goblin Mini v3 var.
Griffin 25 ve Uwell Crown atomizerim var ayrıca. Griffini kendim sarıyorum, Uwellde hazır coile güzel tat veriyor, sarma ile uğraşmak istemezsem diye aldım.
Bayaa test etme şansı bulduğum Tfv8, Tfv8 Baby ve Trox x1 var. Tfv8 gereksiz bir atomizer bence.
Tfv8 Baby yeni başlayanlar ve uzun süre kullancaklar için süper. Ufak boyutlarda, güzel tat ve duman veriyor. Sadece TR'de hazır coilleri bulunmuyor, Aliden sipariş vermek lazım.
Troy kullandım ve kendime alma kararı verdim. 120TL gibi bir fiyata çok güzel sigara içimi atomizeri, benim hoşuma gitti.

Eğer yeni başlayacak varsa ve ne alayım diye düşünüyorsa Pico Set alsın(Pico + Melo 3 mini) Çevremde 6-7 kişiye aldırttım hepsi memnun. Bunlardan biride arabasının plaka lambasını yanar dönerli led ile süsleyen You are not allowed to view links. Register or Login :)

Pico kesmiyor :D TFV8 baby atomizeri var 1-2 sitede 3lüsü 60 liraya satılıyor. Ya smok alien ya da smok g-priv'e geçeceğim ikisinde de baby beast geliyor atomizer olarak. G-priv 120 lira daha pahalı gerek var mı diye çok düşündürüyor.

Benim aliexpress apaçi ledlerim ne ara sana ulaştı daha yeni taktım :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Fatihob

Pico kesmiyor :D TFV8 baby atomizeri var 1-2 sitede 3lüsü 60 liraya satılıyor. Ya smok alien ya da smok g-priv'e geçeceğim ikisinde de baby beast geliyor atomizer olarak. G-priv 120 lira daha pahalı gerek var mı diye çok düşündürüyor.

Benim aliexpress apaçi ledlerim ne ara sana ulaştı daha yeni taktım :D

G-priv neymiş öyle yaa, çok janjanlı bence gereksiz. Alien kit güzel daha dün tekrar gördüm birisinde inceledim hoşuma gitti.

Snapim yok ama önemli gelişmeleri Snap'i olanlar ulaştırıyor bana. Yeni modifikli ampüllerin güzelmiş, ufkum açıldı.
..

Alfadanadam

Alien bence dl'ci için makul set. Ben mtl'ciyim ya.
Aspire 75nc aldım dün, bugün gelir. 200 lira, bence bedava.

Maykop ohw'leri 245'e düşürmüş. Milk man aldım 180'lik. Bilginize.

murat

Olm siz fince mi konuşuyorsunuz ya  :D  :haydi:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Jakomo

Alien bence dl'ci için makul set. Ben mtl'ciyim ya.
Aspire 75nc aldım dün, bugün gelir. 200 lira, bence bedava.

Maykop ohw'leri 245'e düşürmüş. Milk man aldım 180'lik. Bilginize.

Bir an kendimi buharistan, E-buhar gibi forumlarda hisettim vallahi..... :-)
Modlu sisteme geçiş yapıldı sevgili You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login ; Joyetech Evic Aio ve Wismec 2/3 mod, Evic' i şu an Cubis ile kullanıyorum ama Eismec için daha iyi bir ato almam lazım.... Evyap' a daha geçmedim sadece hazır likit'leri az N-base ile seyreltme işlemi yapılmakta, Turkish Delight(ki son zamanlarda bozdu) ve Milkman rules... D22 XL'de yedek'de duruyor
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

fatihmehmet

Bendeki mod da Pico. Megası vardı daha da kibar olsun diye normal Pico'ya geçtim. Her iki içim için de atomizer taşıyorum yanımda. Dl için subtank mini ve obs crius var. Mtl için nautilus mini. Nautilus'un coilleri zor bulunduğundan Matkap ile delerek sarılabilir coil yaptım

Ama kayfun, Taifun veya troy1x'e geçeceğim yakında. Bir de rda siparişi verdim ama gearbest uğraştırıyor göndermiyor Tr'ye.

Forumda bu kadar buharcıyı görmek sevindirdi. 

Alfadanadam

Troy süper rahat bir ato. En acemisi bile sarar kurar. Kayfun çalışma alanı dar ama tanklı olması avantaj.
Ben artık nautilus'u nadiren kullanıyorum.
Tel sarma, pamuklama en temiz iş.

PAmuk için Fiber Freaks tavsiye ederim. Özellikle 2 numara cotton blend pad.

murat

Olm ben de alsam mı diyodum, sizin şu abuk sabuk laflarınız yüzünden vazgeçtim şu an  :duvar: Ne o olm, tel sarma yok bilmem ne padi filan  :haydi:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

agucba

Evde çocuk gelse ve "Baba, 2+2 kaç yapıyor, bulamadım" dese, şu elektronik zımbırtısına harcadığınız zamanı harcamaz, ilgilenmezsiniz bile.  :))  :))

///////////////

Alfadanadam

Olm ben de alsam mı diyodum, sizin şu abuk sabuk laflarınız yüzünden vazgeçtim şu an  :duvar: Ne o olm, tel sarma yok bilmem ne padi filan  :haydi:

Giriş seviyesi bir AIO cihaz alırsın. 1-2 tane de tavsiye likit. Açılışı yapınca gerisi kendi kendine geliyor. Forum kullanma kültürü olan adamsın, giriyorsun-okuyorsun-öğreniyorsun.
O kadar.

Sercan Keklik

ya moda baska bısı degıl sen gel nargıle ıcelım :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

bsrgzc54

ya moda baska bısı degıl sen gel nargıle ıcelım :)
Ah Sercan başkan dün bana lester ön ek yok dedin ya gece uyku uyuyamadım ya yeminle çöktüm resmen 😥

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfadanadam

Yeni aldığım cihaz. 75 wattlık. Çok kaliteli. İhtiyacı olana tavsiye ederim. Malum forumda 200 liraya satılıyor ki en ucuz pico'nun 150 lira olduğu yerde süper fiyat bence.

@milano75
@fatihmehmet

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

fatihmehmet

@Alfadanadam

Abi bundan sonra geçersem vt75 gibi kendi chipi olana geçerim sanırım. Bunu ilk defa gördüm Vtc mini'ye benziyor.

Nautilus'u sarıyorum ama sarım icin üretilmiş mtl ato Lazım :)

Alfadanadam

Abi bundan sonra geçersem vt75 gibi kendi chipi olana geçerim sanırım. Bunu ilk defa gördüm Vtc mini'ye benziyor.

Nautilus'u sarıyorum ama sarım icin üretilmiş mtl ato Lazım :)

Troy1x alırsan süper kolay sarımlı, kayfun mini v3 nispeten zor ama zordan kasıt troy'dan zor.
KAyfunun avantajı tanklı olması, taşıması kolay. Troy'un devrilmemesi gerekiyor. Ama hazne derin olduğu için zırt pırt damlatmak gerekmiyor, o açıdan da rahat.

VT75 NANO sipariş ettim gearbest'ten. Gelir mi gelmez mi bilinmez. Eldeki pico da yere düşünce üstten açıldı. Yolda bırakmasın diye bunu aldım. Ama bence çok iyi bir iş yapmışım, çok beğendim.

akıllı

Arkadaşlar bu elektronik meret işine bende sarmıştım bi ara. Günde 2 pakete yakın zıkkımlanan ve her bir tanesinden zevk alan biri olarak bırakma mecburiyeti de doğunca çok baktım. Sağa geveledim sola geveledim bıraktım bırakacam derken 3 ay harcadım. O üç ayda da bunlar işe yarar mı diye düşündüm hep. Ama en son arkadaş tavsiyesi ile akupunktur a verdim parayı. 3 seans ve artan iğneler sonucunda 10 gündür bıraktım. Anladığım fena iş değil. Tamam sizde isteyeceksiniz bırakmayı, diş sıkacaksınız ama en azından denemiş olursunuz. Bence bi değerlendirin.

fatihmehmet

Arkadaşlar bu elektronik meret işine bende sarmıştım bi ara. Günde 2 pakete yakın zıkkımlanan ve her bir tanesinden zevk alan biri olarak bırakma mecburiyeti de doğunca çok baktım. Sağa geveledim sola geveledim bıraktım bırakacam derken 3 ay harcadım. O üç ayda da bunlar işe yarar mı diye düşündüm hep. Ama en son arkadaş tavsiyesi ile akupunktur a verdim parayı. 3 seans ve artan iğneler sonucunda 10 gündür bıraktım. Anladığım fena iş değil. Tamam sizde isteyeceksiniz bırakmayı, diş sıkacaksınız ama en azından denemiş olursunuz. Bence bi değerlendirin.

Hiç içmemek tabiki en iyisi ama ben keyif için içiyorum. Sigaradaki en masum şey nikotin. E-sigarada ise bu nikotini alıyoruz. Yanında bulun bitkisel gliserin ve Propilen glikol ise hayatımızın bir çok noktasında kullandığımız maddeler. Kaliteli ürün kullandıktan sonra sigaraya oranla %95 daha az zararlı. Tabi bu da bağımlılık yapıyor. Bundaki avantaj nikotini azaltarak bağımlılığı bitirmek mümkün.

Sigara içmeyen birine kesinlikle tavsiye etmem tabi ama içenlerin hepsine tavsiye ediyorum.

akıllı

Hiç içmemek tabiki en iyisi ama ben keyif için içiyorum. Sigaradaki en masum şey nikotin. E-sigarada ise bu nikotini alıyoruz. Yanında bulun bitkisel gliserin ve Propilen glikol ise hayatımızın bir çok noktasında kullandığımız maddeler. Kaliteli ürün kullandıktan sonra sigaraya oranla %95 daha az zararlı. Tabi bu da bağımlılık yapıyor. Bundaki avantaj nikotini azaltarak bağımlılığı bitirmek mümkün.

Sigara içmeyen birine kesinlikle tavsiye etmem tabi ama içenlerin hepsine tavsiye ediyorum.

Anladım şimdi. Eğer zararı az olsun keyif olsun diyorsanız eyvallah. Ben ilk bakışta bırakmaya uğraştığınız için içiyorsunuz gibi algıladım. O yüzden dedim, yoksa keyif için dersem başlarım bi daha.  :D anca bıraktım. Benim sigarasız 10 günüm başka bir zaman dilimi. Etmediğiniz tavsiyeyi dinleyip bundan da uzak durmam lazım  :))