Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

2 tost, 2 gün iyiymiş valla. Ben sabah kalktığımda böyle birgün yaşadıkmı hatırlamıyordum bile.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

AlfistiKerem

Cemcim,sen yeterki ıslatmak iste,her zaman hazırız :=)

admin

Register or Login" border=0>

admin

Yeni yerimden manzaralar...

tolga_ozhan

Gerçekten 10 numara manzara. Kim bilir günde kaç Alfa geçer o yollardan ve kuğu gibi süzülerek giderler.

Cem

Abi komşu olmuşuz resmen=)
BEnde yolun karşısındayım hemen,beklerim ıslatmaya herzaman

admin

Islatmak. Hey allam ya. Evet sen kafayı bozdun bu ıslatma mevzusuyla.

babi

Seni yılmazın veya ecevitin  orda akşam temizlik yapılırken hortumla ıslatacağım ben
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Cem

Bu ıslatma mevzusu önce Kamutay abinin başının altından çıktı, GT için ha bugün ha yarın derken ağzıma pelesenk oldu,ikimizi birden ıslatırsanız razıyım

AlfistiKerem

Islatmaya adam var,ıslatmaya adam var... Bektaş abi tam ne taraf oluyor yeni yerin?Sanırım boğaz köprüsüne giden yol üstünde.

Edited by - AlfistiKerem on 17/04/2009  11:46:03

Cem

Mecidiyeköy'de şişli belediyesinin tam arkası Kerem, gelirsen beklerim,benim ofisle arası 300 metre var yok.

AlfistiKerem

Uğrarım bir ara mutlaka.Kimseden ses seda yok,iş çıkışı çiçek pasajı yaparız bariii...

Cem

O kelimeyi bir daha kullanırsam Bektaş abi beni boğaz köprüsünden aşağı sallandıracak ,dolayısıyla ben karışmıyorum

AlfistiKerem

Eheheh,o zaman sallandırma sırası bana geçti desene.Bektaş abimmm benim...

admin

Tam olarak esentepede nimet abla camisinin arka tarafında kalıyor bina. Ön cephe direk küçücük bir sokağa bakıyor ama arka tarafı yanin patronun odası e5'e bakıyor ki bir de terası var çatı kat olduğundan resimdeki gbi bakıyorsun her yere.

Bu arada ilk iş olarak yabancı bir firmanın fiyat kataloğunu revize ettik. 2 saatte halloldu iş, adamların ağzı açık kaldı. 1 haftalık bir zaman koymuşlar programa, ben şak diye bitirip ilgili kişiyi çağıralım diyince dur dediler şimdi değil hafta içinde çağırırız.

Dentist

Manzara gerçekten de çok güzel Hüseyin;umarım işler istediğin gibi gider de rahat edersin.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Borracho

bir gün ben de yeni yerimden manzaralar cekiyim..benim pencerem etilerdeki bir sosyetik kuafore bakiyor. vale parkingli... her hafta, bentley, jaguar xf, mercedes slk, envai cesit porsche, ara sira alfa gt, bmw z4'ler, touring'ler, bir sürü land rover ayni anda yanyana görmek, günlük rutinimiz haline geldi...simde pencereden baktim ve sirasiyla mercedes e serisi, bir 300c, bir z4 roadster ve bir cayenne dizili duruyor.

mini autoshow gibi :))

Borracho

bektas bu arada yeni yer hayirli ugurlu, bol bereketli, bol kazancli olsun... yeni yeni alfalar almana sebep olsun... :)

agucba

quote:

Tam olarak esentepede nimet abla camisinin arka tarafında kalıyor bina. Ön cephe direk küçücük bir sokağa bakıyor ama arka tarafı yanin patronun odası e5'e bakıyor ki bir de terası var çatı kat olduğundan resimdeki gbi bakıyorsun her yere.

Bu arada ilk iş olarak yabancı bir firmanın fiyat kataloğunu revize ettik. 2 saatte halloldu iş, adamların ağzı açık kaldı. 1 haftalık bir zaman koymuşlar programa, ben şak diye bitirip ilgili kişiyi çağıralım diyince dur dediler şimdi değil hafta içinde çağırırız.

Hüseyin Abi, sen bu firmada kesin "Kral" olursun... : )))))

///////////////

cuneyt

Bensiz islatmayin karismam bak

Herkese alfali bol gunesli gunler :)))

Not: Admin abimiz baglanti bolgesini takibe baslayabilir

AlfistiKerem

Cüneytim sensiz ıslatma şöleni olur mu hiç

admin

quote:

Bensiz islatmayin karismam bak

Herkese alfali bol gunesli gunler :)))

Not: Admin abimiz baglanti bolgesini takibe baslayabilir

Adminimiz her saniye iş başında merak etme.

Ben arkadaşları bu konuda bilgilendiririm.

admin

Varmı daha öte ya son nokta bu işte

ATA

Boşuna çakal kasa demiyorlar demek ki
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts