Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

Ya bırak Allah aşkına..
Android tableti paket bandıyla tutturmuş gibi duruyor o ekran..!! :duvar: :duvar: :duvar:
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Ya bırak Allah aşkına..
Android tableti paket bandıyla tutturmuş gibi duruyor o ekran..!! :duvar: :duvar: :duvar:

ee abi, sitede xx birisi aracına tablet montajı yapınca milletin ağzının suyu akıyor.
önemli olan işlevi değil mi?
kaldı ki kabak gibi dümdüz de yerleştirilmiyor, genelde 7 derece açıyla sürücüye bakacak şekilde konumlandırılıyor ve yapabildikleri bir tabletin çok ötesinde oluyor. merc bu tür teknolojilerde hep öncü..

yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım diye düşünüyorum.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ku2

Volkan tablet, ekran neyse..koysun.

Bir endüstriyel tasarımcı olarak..o ekranın doğru yerleştirilmediğini söylüyorum. Eğreti olmuş.
Entegre bir sistem gibi değil, sonradan başka bir yerden alınıp bu araca takılmış gibi duruyor.

Bak Giu'daki veya Audi'deki gibi katlanıp içeri girse daha güzel mesela..:)
--

hi_cazz

Bir endüstriyel tasarımcı olarak..o ekranın doğru yerleştirilmediğini söylüyorum. Eğreti olmuş.
Entegre bir sistem gibi değil, sonradan başka bir yerden alınıp bu araca takılmış gibi duruyor.

Aynen katılıyorum. Hatta işi ilerletip, en uyduruk tableti koymuşlar gibi duruyor diyebilirim. :D Yoksa diğer herşeyi çok iyi.

wolkanku

a ve cla'da çok daha kötü duruyor bence , C'de o kadar gözüme batmadı yahu.
içimde engel olamadığım apaçi ruhum beğendi herhalde  :))
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Lbe

Kimsenin hoşuna gitmiyor ama niyeyse benim acaip hoşuma gidiyo bu ekranlar :-[

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

mahoretti

cahilliğime verin, şu vites kolunu kaldırıyorlar ya artık bazı modellerde, tam otomatik mi ? ileri geri yuvarlak butonlamı oluyor ? Nasıl bişey bu ?

wolkanku

cahilliğime verin, şu vites kolunu kaldırıyorlar ya artık bazı modellerde, tam otomatik mi ? ileri geri yuvarlak butonlamı oluyor ? Nasıl bişey bu ?
direksiyonun sağındaki koldan.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

Aha silecek kolunu unutmuşlar :D

wolkanku

Aha silecek kolunu unutmuşlar :D

o soldaki koldan oluyor, zaten auto fonksiyonu ile çözülmüş oluyor.
yanlız a ve cla ile sol tarafta iki tane olan kolların alt üst konumu değişti diye hatırlıyorum ama test sürüşü vs. yapmadığım için net bilgim yok.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Gouki

Babamın sileceği çalıştırmak için kaç kere vitesi boşa aldığını bir ben bilirim :D

hi_cazz

Babamın sileceği çalıştırmak için kaç kere vitesi boşa aldığını bir ben bilirim :D

:haydi: :haydi: :haydi:

mahoretti

bildiğin eski "Amerikan direksiyondan vitesli" olmuş  bunlar yahu  :)) :)) :)) :))

berkaykcr

Modifiyeye devam :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login
Smoke Giulietta

Tolga033

Çok ilginç ve güzel olmuş.  :)  :yukari-ok:

berkaykcr

Çok ilginç ve güzel olmuş.  :)  :yukari-ok:
Teşekkürler farklılık olsun dedim sıkılmistim yoksa :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login
Smoke Giulietta

KAKIRMAN

Vee Milli Eğitim Bakanlığı bize sağlam dayadı. Malum bilen vardır şu uzman öğretmenlik muhabbetini. Vaktiyle bir sınav yaptılar hemen hemen herkesi (2 yıllık enstitü mezunu olanları bile) uzman başöğretmen vs yaptılar. Vaktiyle bizi sınava sokmadılar. Sebep askerlik süresini hizmete dahil etmediler fakaat bizimle aynı yıl göreve başlayan hatunlar ise sınava girebildiler.
Her neyse alanımda tezli yüksek lisansım var. Mahkemeye verdim. 1 yıldır devam eden dava neticesinde akşam avukat aradı. Kaynar sular fora. 900 tl ye maloldu. Avukat isterseniz temyize gidebiliriz diyor ama ben yetti gayri dedim. Yolda o sinirle kendi kendime bunu yapanlara lanet okudum. Şu klişe laf "Hakkımı helal etmiyorum" u bol bol tekrar ettim. İnsanlar bana bakıyor. Onlara da sövesim geldi içimden. Nefret ediyor insan artık bu ülkede yaşamaktan.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ku2

Çok haklısın isyanında İlhan !!  Bu ülkede hiç bir kurum hiç bir süreç doğru işlemiyor.
--

Tolga033

KAKIRMAN

Velilerle uğraşmaktan, yeni yetme öğretmenlerle uğraşmaktan (adam derse geç geliyor, defteri imzalamıyor, yetkimizi kullanınca vay sen misin benim rahatıma dokunan oluyor) atamalarda yönetmeliğe aykırı hareket etmelerden kısacası her şeyden iğrendim artık. Bu mahkeme işi yeni değil. Şimdiye kadar başvuran atıyorum 100 kişiden 90'ı kazandı davayı. Ama bu sene yargıtay bir karar almış. Geçmişe dönük kazananları yakın takibe aldılar. Davaları düşürüp aleyhte karar vermeye başladılar. Alınan paraları (ayda 130 tl yansıyor maaşa - 5 sene ile çarp bunu) faizi ile birlikte ödettiriyorlar. Bundan haberim olunca avukata dedim 3 ay önce davamı geri çekelim diye. Bana emin bir şekilde alırız dedi. Ama gel gör ki adım İlhan. 8. İdari mahkemeye düştü dava. Bir de şu geri çekme muhabbetleri. Dıgşınyaaaaaa.
Şeytan diyor ki Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine taşı davayı. Tabii önce temyize gitmem gerek. Temyizden sonra 2. öpücüğü alında AİHM'ye başvurabiliriz. Ama yeter artık. Birilerinin verdiği parayı yine birilerinin cebine iade etmekten bıktım usandım.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ku2

Okuduklarıma inanamıyorum. Ya nasıl olur geri alırlar paraları. Nasıl olur hak yerler. Hiç mi vicdan yok. Hiç mi hak hukuk yok anasını satayım.
Zaten ne alıyorsun ki neyini alacak senden. !! Öğretmen maaşları ortada.
Nefret ediyorum. Gerçekten.
3 sene Amerika'da yaşadım. Insan ne kadar önemli ne kadar kıymeyli orada gördüm.
--

max-ime

MEB'i iyi bilirim.. Annem bir okulda müdür, kendisi alanında enyüksek puanı aldığı halde atamasını yapmadılar, 5 sene beklettikten sonra sonucun süresi bitti dediler. Ataması yapılmadığı dönemde, çok daha az puan alanların atamaları yapıldı. Bu süreçte iptal davaları, yürütmeyi durdurma kararları vs.. Zaten yargının durumu malum, haklıda olsanız yüksek yargıdan maalesef dönüyor.

5 senenin sonunda tekrar sınava girip, puan alıp inadına ve söke söke aldık hakkımızı ama bu dönemlerde yıpratıyor tabiki insanı..

hi_cazz

Türkiyenin en laşka kurumu haline gelmiş Meb. Ne verilen eğitim doğru, ne personele yapılanlar... çok uzun değil. Sadece 6 yıllık öğretmenim. Kuruma girdiğim güne lanet okuyorum. 6 yıldır ileriye giden hicbirsey görmedim. Şu an öğretmenin ne saygınlığı var, nede kendini tatmin edecek durumu... Hele ki branşınız benimki gibi değersiz görülen bir branş ise hepten yandınız. 2 gündür veli toplantısı yapıyoruz. Bir tane veli hocam, benim çocuk müzikte derste nasıl? Diye sormaya gelmiyor. 95 almış öğrencisinin müzikten ortalaması düşmesin diye not dilenmeye geliyor. Daha söyleyecek çok şey var ama susuyoruz malesef. 

Note 3 ile tapatalklandı

Fiction

Aklım almıyor euro 3, pound 3.57 , dolar 2.17 olmuş. >:(

edit: yıllardır bu kur olayını takip ederim. bir kere bile euroyla dolar, dolarla pound, poundla euro arasındaki değer farkı değişmemiştir. Bu 3 kur hep sabit hiç değerleri düşmüyor. neden türk lirası yıllardan beri tek değeri düşen şey anlamıyorum.
dolar artıp 2.17 olup pound 2010'daki gibi 2.20 de, euro da 2.00 da dursa hadi tamam dicem..
GTV 2.0 TS Phase 2