Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Geçmiş olsun Doğa'cım ya :(

Murad

Doga gecmis olsun. Belki alismadigimdan dolayi bana oyle geliyordur ama ne zaman Ankara'ya gelsem soforlerden dolayi sinirlerim tavan yapiyor. Gercekten cok dikkatsizler. Belki de biz Istanbul'da cok dikkatli olmaya alistigimizdandir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login
Doga gecmis olsun. Belki alismadigimdan dolayi bana oyle geliyordur ama ne zaman Ankara'ya gelsem soforlerden dolayi sinirlerim tavan yapiyor. Gercekten cok dikkatsizler. Belki de biz Istanbul'da cok dikkatli olmaya alistigimizdandir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günlerden bir gün hızım 60-70 gidiyorum, 200 metre ileride kırmızı ışık var o nedenle yavaşlamaya hazırlanırken birden sağdaki tali yoldan beyaz bir A4 aracın yarısına kadar yola fırladı. Bende ESP falan yok tabii, sol sağ sol derken zor toparladım. Kırmızıda durdum, camı açtım bekliyorum elemanı. Beyimiz yanıma yanaştı, çok hızlı gidiyordun dedi. :D Yola atlamadan önce solunu kontrol ettin mi hiç, 10'la gitsem dahi normalde çarpardım sana dedim. Suratıma boş boş bakıyor.
Bir sürü tuhaf adam var.
Büyük ihtimal akşam eve gidince malın teki son sürat gelip bana çarpacaktı az daha demiştir. :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

Çok geçmiş olsun Doğa..Sizde bir şey yok önemli olan o.

Abi sadece Ankara değil maalesef her yerde var böyleleri. :duvar:

alihsans

Serkan sinirli bir anına denk gelirse haşlar seni haberin olsun Tolga. Yok yere alıntıları hiç sevmez. :p
Onu ben demiştim.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

Serkan sinirli bir anına denk gelirse haşlar seni haberin olsun Tolga. Yok yere alıntıları hiç sevmez. :p
Onu ben demiştim.

Ya yanlış oldu zaten ama sonra hemen düzenledim.  :)

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

sbk0655

Doga ,hikmet gecmis olsun ikinizede.Kirk kere soyledik boyle kic kica gezmeyin diye artik yapmazsiniz heralde.
Birde benle alakasi olmayan konuda benim adim niye geciyor onu da anlamadim.Isinize bakin beni karıştırmayın. Aksam aksam mesaj geliyor ,tlf otuyor sanki baska isimiz yok.

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login abi demişti zaten.  :D

alihsans

Ben de demiştim @Tolga033 :D

sbk0655

O Aliihsan abinin bir derdi var zaten de cozemedim , sen onu bosver Tolga istedigin zaman yaz , ara problem yok bende.Beni yanlis tanitmaya calisiyor.Kiskaniyor diyecem de onda alfa var bende yok durum da ters yani.

alihsans

Dünya malıyla hava mı atılır dostum. Bugün bende, yarın sende.
Mühim olan karizma. E o da sende. :)
İftar başlığına bak haydi. Görüşelim cumartesi.

sbk0655

Aliihsanin seker dengelendi ,yazdiklarindan belli oldu.Saka tabi dostum dunya mali nedir.
Karizma ben cok yan yana durmadi.
Bu arada giu yarin sende derken.

Tolga033

Tamam Serkan Abi.  :D

sbk0655

sbk0655

Ozgun benim bu emojiler neden cikmiyor.

OğuzCanAlantor

Eve yeni geldim.. öğlen Hikmet ile geziyorduk bende BMW onda Corsa dti vardi, benim lpg ile ilgili bi isi halletmeye giderken Hikmet yolu daha iyi bildiği için öne geçti. Ostim Uzayçağı caddesinde 50 kmh civari gidiyorduk, yola bi kamyon fırladı, Hikmet de kacmak için benim önüme atladi ve malesef freni dipledi. Arkadan bir vurdum..

Kamyon kaciyodu tam, arabadan hic inmeden tekrar calistirip pesine düştüm, caddenin ortasinda önüne el freni çekip durdurdum kamyonu. Polis çağırdık, suçlu ben göründüm, şükür ki bmw nin kaskosu var. Kamyona da usule aykiri yük taşıma cezasi kesildi.
Aslinda arabalarda fazla birsey yok. Benim sag böbrek gitti, biraz da pasta cila-duzeltme islemi lazim. Hikmetin de arka tamponun sol tarafina biraz rötuş boyasi ve düzeltme lazim. Radyatörüm delindi sanirim, o yüzden riske atmadim cekiciyle gönderdim bmw'yi

Gecmis olsun Kardeşim

ozoozo

Abi sakin olurmusun.  :-X :-X

Erkay KAHYA

@doğa, geçmiş olsun.  :( :nazar:
Kaputu boyatacaktın zaten aradan çıkmış olur.  ;)
Neyse ki büyük birşey değilmiş.

sbk0655

Olamam ben oruc tutuyorum.

ozoozo

Olamam ben oruc tutuyorum.

Hahaha, You are not allowed to view links. Register or Login dava var , bir el atarsan sevinirim abi. vutututu diye el freniyle gelmeni bekliyorum.  8)

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

hi_cazz

Geçmiş aolaun kardeşim. Malesef heryerde var böyleleri. Ben sürücülerden çok yayalara takılıyorum bu ara. Bana yeşil yanarken adam aheste aheste karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor. Muhtemelen nasıl olsa durmak zorunda mantıksızlığı ile yapıyorlar bunu.

hi_cazz

@Kibitzer

Yok benim aracım değil ama fotoyu ben çektim. Bir arkadaşım autowax bayisi pasta yaparlarken denk geldim.

sbk0655

Serkan ne huysuz adamsın :D
Buyur bir daha , kardesim bana karsi bir koalisyon mu kurdunuz nedir anlamadim.Her ortama cagriya uyarim gene huysuz olduk.Neyse sen bunlara takilma Erdem yoksa arabanin selden kurtulduguna sevinmen uzun surmez.